- 29 Ocak 2019
- 742
- 907
- 103
- Konu Sahibi Victoriaa89
-
Derdi koca olabilir. Kışırlaştırıcam umarım yapmaz sonrasında. Yavrum ya nasıl kıyıcam bilmiyorumkumun içine poşet koymayı deneseniz acaba derdi poşete işemekmi
benimde kedim vardi bir zamanlar onu tuvalete alıştırmıştım alaturka olanina yaa veteriner yüzünden öldü bir daha kedi bakmak istemedim.dayimin kedisi vardi dişi kisirlastirdilar onlarda çok huysuz olmuştu operasyondan sonra bunalima girmişte olabilir.Derdi koca olabilir. Kışırlaştırıcam umarım yapmaz sonrasında. Yavrum ya nasıl kıyıcam bilmiyorum
Ay bu dediğiniz deterjanlar da çok pahalı ya internetten baktım da bilmiyorum alsam mı. Aynı yere tekrar işemedi ama 2-3 hafta geçmiştir. Sırt çantasının üstüne işemişti onda da.çamaşır suyuyla silme işer oraya tekrar
Yaa kıyamam... İşte hayvan bakıcan ailenin bir üyesi gibi oluyor onlar da.benimde kedim vardi bir zamanlar onu tuvalete alıştırmıştım alaturka olanina yaa veteriner yüzünden öldü bir daha kedi bakmak istemedim.dayimin kedisi vardi dişi kisirlastirdilar onlarda çok huysuz olmuştu operasyondan sonra bunalima girmişte olabilir.
Yaa evet psikolojik de olabiliyormuş. Evde birden fazla kedi olunca da yapıyorlamış ama bölgesini işaretlemek içinDün bizim kızın biri de mindere işemiş ilk defadiğeri de ranzaları var oraya yapıyordu kedilerde çözemediğim bir konu psikolojik deniyor anlamdım
evet onları anlamak çok önemli yanlızlıktandir bence uzun zamandır hiç baska kedi ile yan yana geldimiYaa kıyamam... İşte hayvan bakıcan ailenin bir üyesi gibi oluyor onlar da.
Belki yaşı büyüktü ondan mı mizacı değişti acaba
Yaş değiştikçe huy değiştirebiliyorlar ya da markalar bazı şeyleri değiştirebiliyor. Siz farklı bir markayı deneyin bence.Hayır tek kedim. Kumunu uzun bir süredir karbonlu olanlardn kullanıyorum koku olmuyo onda diye. Ve kakasını hiç yapmadı dışarı. Sadece çişini yapıyor işte
Yok ya gelmedi. Tek bir kedim var evde işte. İlgilenmeye çalışıyorum aslında hep. Başka kediler olunca onları da kıskanıyorlarmış. Bende üzülüyorum bazen sıkılıyor mu acaba diyeevet onları anlamak çok önemli yanlızlıktandir bence uzun zamandır hiç baska kedi ile yan yana geldimi
Ay evet çıkmaz da kokusu. Mont, çanta filan yıkanıyor yine de koltuk olunca çok sıkıntı. İnşallah benim başıma da gelmezBizimki kızgınlığa girince 1 defa koltuğa, 1 defa yerdeki boş hurcun üstüne 1 defa da eşimin kabanına işedi
Bende bilmiyordum o zaman vet sordum söyledi. Kısırlaştırma yaptırdık bitti işemesi.
O kokuyu hala unutmam. İşediği koltuk çöp oldu.
Kumunu reddetmiyor ama, onu da kullanıyor. Uzun zamandır kullanıyoruz bunu. Son 1-2 aydır 4-5 kez işedi kumu dışına. Heralde kızgınlıktan. Kısırlaştırma işlemini yaptıktan sonra düzelir umarım. Bir de bu karbonlu olanda tek marka var sanırım. Diğerleri koku yapıyorYaş değiştikçe huy değiştirebiliyorlar ya da markalar bazı şeyleri değiştirebiliyor. Siz farklı bir markayı deneyin bence.
Ay evet çıkmaz da kokusu. Mont, çanta filan yıkanıyor yine de koltuk olunca çok sıkıntı. İnşallah benim başıma da gelmez
Onların da burunlarının maşallahı varO koltuğa yaptığım şeyleri anlatsam sabaha kadar sürer heralde. Bide rengi kırmızıydı.
O işediği bölge şuan beyaz
Ne okuduysam nette yaptım. Şişelerce yumoşlar kolonyalar mı dökmedim. 2 defa yıkamacı geldi. En sonda bi kedi uzaklaştırma spreyi vardı nette onu aldım döke döke içine sindirdim ki bidaha yapmasın diye kokuyu alıp.
5 sene oldu şuan biz almıyoruz artık koku falan ama geçen kuzenimim kedisi bana misafir oldu.
2 gece boyunca çıkaramadım odadan sürekli gidip orayı kokladı
Demek hala var.
Onların da burunlarının maşallahı varhayır bir de üstünden 5 yıl geçmiş nasıl alabilmiş kokuyu odaları kapatsam bu sefer sıkılacak. Dua etmekten başka çarem yok inşallah yapmaz. Artık bekliyorum benimkinden de öyle bir atak
Kediler yalniz yasamayi severler çoğunlukla. Kuslar gibi sosyal hayvanlar degillerdir. Kardes olmadiklari sürece bir arada kaynasarak yasamazlar. Yeni bir kediyi de her zaman kabul etmezler. Tabii ki çoğul kedisi olanlar var. Ancak dogrusu tek olması. Bunu bir hayvan davranis terapistinden ogrendim. Bilimin cevabi yani bu.evet onları anlamak çok önemli yanlızlıktandir bence uzun zamandır hiç baska kedi ile yan yana geldimi
illaki sıkılıyordur bizlerde yanliz kalamıyoruz onlar nasil kalsınYok ya gelmedi. Tek bir kedim var evde işte. İlgilenmeye çalışıyorum aslında hep. Başka kediler olunca onları da kıskanıyorlarmış. Bende üzülüyorum bazen sıkılıyor mu acaba diye
Tamam teşekkür ederim mutlaka dikkate alıcamHemen kısırlaştırma yapmayacaksanız bence önlem alın.
Gerçekten bu defa yeni koltuk yada yatak almanız lazım. Bizim o koltuğumuz arka odadaydı kullanılmıyordu.
Balkona koyduk 2 ay orda havalandı yani.
Eğer yatak yada salondaki koltuk olsaydı gerçekten atmaktan başka şansımız olmazdı.
ben bilim milim bilmem benim yaşadığım yer ilçeydi kedim sürekli sokakta arkadaşlarıyla takılırdı.evden çıkardı bi bakmışım 5 kişi olmuşlarKediler yalniz yasamayi severler çoğunlukla. Kuslar gibi sosyal hayvanlar degillerdir. Kardes olmadiklari sürece bir arada kaynasarak yasamazlar. Yeni bir kediyi de her zaman kabul etmezler. Tabii ki çoğul kedisi olanlar var. Ancak dogrusu tek olması. Bunu bir hayvan davranis terapistinden ogrendim. Bilimin cevabi yani bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?