• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedimin sağa sola işeme huyu başladı

Kızgınlık doneminde yapar. Bu işeme dönemi geçene kadar kısırlaştırma yapilmaz. Kızgınlık gececek ancak oyle operasyon yapilir.
Idrar yollarinda bir sorun vardır.
Kum kabı pistir.
Istemedigi bir seyi yapmissinizdir. Size tepki olarak yapiyor olabilir.
Kısır degilse hepsinden once kizginliktan bunu yapiyor demektir. Nolur kedi sahiplenirken biraz araştırma yapin. Kisirlasmasi gereken yaşı, kisirlasmazsa ne oluru ogrenin. Iyi mi oldu yani simdi ortalik çiş oldu. Hayvan strese giriyor eş bulamadığı icin. Kisir kedinin ömrü uzar. Meme tümörü riski ortadan kalkar. Buldugu ilk firsatta evden kaçacaktir çiftlesebilmek icin. kim bilir kac aylik oldu kac aydir cekiyor. Bilinçli ebeveynlik kadar bilinçli hayvan sahibi olmak da cok onemli.
Haklısınız ama bir tercih olmadı olay. Kedimi sokaktan aldım hastaydı, tedavi ettirdim kıyamadım sonra sahiplendim. Kısırlaştıracaktık araya korona girdi işlerimiz kötü gitti. Belediyeyi aradım kısırlaştırma işlemi yapmadıklarını söylediler. Yoksa bende araştırıyorum. Bu dediklerinize de baktım internetten biliyorum hepsini. Gayet bilinçli bir insanım ama bilmekle olmuyor bazen. 1-2 ay daha beklemem lazım

Aynı şeyi yaşadık, bi rahatsızlığı vardı kedimin ve bunu belli etmek için lavaboya banyoya falan işediği oldu bi ara, kısırlaştırınca o problemi de çözüldü, kanlı işeme oluyodu sorunu çözüldü

Aynı şeyi yaşadık, bi rahatsızlığı vardı kedimin ve bunu belli etmek için lavaboya banyoya falan işediği oldu bi ara, kısırlaştırınca o problemi de çözüldü, kanlı işeme oluyodu sorunu çözüldü
Demek ki sizinkinde sistit sorunu da varmış. Veteriner antibiyotik vermedi mi, kısırlaştırmayla geçiyor muymuş hayvanlarda sistit :KK64:

ben bilim milim bilmem benim yaşadığım yer ilçeydi kedim sürekli sokakta arkadaşlarıyla takılırdı.evden çıkardı bi bakmışım 5 kişi olmuşlar 🤣
Dışarı baska ev baska. Kedi evi sahiplenir. Alaninda yabanci kedi istemez. Kardes olurlarsa cok oyi anlasiyorlar. Kardes olmadan da anlasan var. Ama cogunlukla rahatsizlik duyar.

Haklısınız ama bir tercih olmadı olay. Kedimi sokaktan aldım hastaydı, tedavi ettirdim kıyamadım sonra sahiplendim. Kısırlaştıracaktık araya korona girdi işlerimiz kötü gitti. Belediyeyi aradım kısırlaştırma işlemi yapmadıklarını söylediler. Yoksa bende araştırıyorum. Bu dediklerinize de baktım internetten biliyorum hepsini. Gayet bilinçli bir insanım ama bilmekle olmuyor bazen. 1-2 ay daha beklemem lazım
Konu maddiyatsa kirdiysam ozur dilerim. Çişini neden ortaliga yapiyor diye sormaniz bana konuyu bilmediginizi düşünürdü. En kisa surede hallolur umarim.

Konu maddiyatsa kirdiysam ozur dilerim. Çişini neden ortaliga yapiyor diye sormaniz bana konuyu bilmediginizi düşünürdü. En kisa surede hallolur umarim.
Rica ederim 😊 goggle'dan araştırdım aslında. Daha çok ilgi göstereyim dedim takip ettim hastalığı var mı vs. Kumuna filan da dikkat ediyodum zaten. Bu işeme olayı erkek kedilerde var sanıyodum ben bir de hiç yapmazdı yeni başlayınca şaşırdım. Burda belki farklı fikir veren tavsiye veren olur diye sorayım dedim. İşimiz başlayacak önümüzdeki ay, yaptırıcam mutlaka. Teşekkür ederim görüşünüz için

Yanlış anımsıyor olabilirim ama rahmi de aldığını söylemişti sanırım. Daha sonra kontrol için başka bir hekime gittiğimizde içerde parça kalmış olabileceğini söylemişti. Kızgınlığı evden kaçmaya kalkışacak kadar yoğun olmuyor o nedenle ben tekrar ameliyat olmasını istemiyorum zaten 6 yaşlarında. Siz veteriner hekim misiniz? Bu şekilde bir zararı var mıdır acaba? kızgınlığa girince kendisi de mutsuz oluyormuş gibi hissediyorum sabaha kadar onu sevip sakinleştirmeye çalışıyorum :/

Yok veteriner hekim değilim ama iki tane kedim var :) kızgınlığın kedilere acı verdiğini savunanlar var ama işin doğasını falan bilmiyorum. Mantıklı da gelmiyor...

Yaa evet psikolojik de olabiliyormuş. Evde birden fazla kedi olunca da yapıyorlamış ama bölgesini işaretlemek için

Kızımın yavruları oldu. Bebekken kaldıkları odada her tarafa işediler . Kullanmadığımız odaydı. 🤦🏼‍♀️ Sonra yavruları sahiplendirdim, başka bir erkek yavru sahiplendim. O odayı aktif kullanmaya başlayınca her tarafa ama her tarafa işemeye başladı. 🤦🏼‍♀️ Odaya bir giriyordum eşimin yanında işemiş, fark etmemiş. Bölge işaretliyormuşmuş 😅 ondan önce de sirkeli su ile ile silip her yeri buharla temizlemiştim oysaki 🤷🏼‍♀️

Rica ederim 😊 goggle'dan araştırdım aslında. Daha çok ilgi göstereyim dedim takip ettim hastalığı var mı vs. Kumuna filan da dikkat ediyodum zaten. Bu işeme olayı erkek kedilerde var sanıyodum ben bir de hiç yapmazdı yeni başlayınca şaşırdım. Burda belki farklı fikir veren tavsiye veren olur diye sorayım dedim. İşimiz başlayacak önümüzdeki ay, yaptırıcam mutlaka. Teşekkür ederim görüşünüz için
yok canım maalesef dişi kedilerde işiyor kızgınlıkta bi tanesi de bende var 16 aylık dişi sağlık problemlerinden dolayı henüz kısırlaştıramadık tedavi oluyor değerleri iyi değil sürekli takipte ama 2 yada 2,5 ayda bir kızgınlığa giriyor bir hafta sürüyor ve illa ki 1 ya da 2 kere bi yere işer mutlaka o dönemlerde cep telefonumun flaşını açıp çiş arıyorum evde bir de öyle kuytu köşelere işer ki görmeniz imkansız :))

Kısır değilse kısırlaştırmanız gerekebilir bunun dışında da ilgili çekmek için yapıyor olabilir benim kedimde sürekli yatağa işiyordu yatağım çöp oldu sonra her işemesinde kızınca anladı sanırım yapmamaya başladı

Back
X