Kedimin davranışı

Ay beni onu yerim yaa tipsizzz sinirlenmiş bence başka kediyi ellediniz diye

benim kedim de oyun oynarken hep vurur patileriyle o varken başka hiçbir şey yapamam ama tıslaması sıkıntı. ilgi bekliyo bence unutmamıştır o kesin diğer kedi kokusunu ya da canı vurmak istemiştir kediler ilginç yaratıklar

benim kedim de parmagımı ısırıyor hatta dişlerinin taa arkasına götürüyor izin versem katır kutur yiyicek , aynı odada yatmıyorum korkumdan uykumda yer diye , türlü türlü huyları var anlam veremiyorsun sizinki de öyle.

benim ısırılmadık yerim kalmadı. bi kelime bulman lazım ayarını tutturamıyorlar çünkü ben hayır diyorum yavaş ısırmaya devam ediyor, acıdan ayy diye bağırınca da kaçacak delik arıyo

Sevdiği ödül mamalarindan alip elinizden yedirin oksayarak alcak sesle konusun onunla. Ve egilerek yaklasin ondan cok yukarda olmayin.
Bazen farkinda olmadan korkutabiliyoruz.mesela ben hayvanli pofuduk terliklerimi giyince kedilerim agresiflesiyirdu. Meger puf terligin on kısmındaki tavsan yuzunden korkuyorlarmis. Bir kac gun anlayamadim bunu. Sonradan terlikle kavga edip tisladiklarinda anlamistim.

Kac yasinda? Kisir mi? Kizisma doneminde cildiriyor kediler, eger kisir degilse kisirlastirin yoksa yakinda saga sola isemeye ve dosemelri parcalamaya baslayabilir.

Kisir degilse kisirlastirin mutlaka. Canini yakan bisey varsa boyle seyler yapiyolar. Kucukse dis cikartiyor olabilir. Kiskancsa yapacak birsey yok. Kinci olabilir. Korktugunda da boyle seyler yapiyorlar :)

Erkek kediler kendi bölgeleri konusunda daha fazla korumacı davranırlar kısır olsalar bile böbrek üstü bezleri hormon salgılamaya çok az da olsa devam eder çünkü. Cinsiyetini bilmiyorum ama.

Kısır olduğunu varsayarak yazdığım halde durumun kendi bölgesini kaptırma korkusu olacağını düşünüyorum ben. Herhalde evde kısır olmayan bir kedi beslemiyorsunuzdur zaten.

Oyun oynayın, sevdiği mamalardan verin elinizle. Bi süre mamasını hep siz yedirin.

Tribini yerim onun :)

Hahahaha bu çok iyiydi Çocuğu aç bırakmışsınız,uyuyacağım diye,naapsın aç mı dursun

Konu sahibi size küsmüş muhtemelen. Biraz fazla ilgilenin zamanla değişir

Kedileri severim attıkları triplere de bayılıyorum.
Küsmüş ya da kızdırmışsınız. Hırs çıkarıyor sizden.
Benim arkadaşın kedisi kızınca gidip yastığını parçalıyordu.
Biraz ilgi gösterin ekstra da affetsin zilli.

Yaptıkları burması felan sorun değil ama o bi hayvandan çok evdeki çocuğumuzmuş gibi görülüyor ve bana karşı kızgınca bakıp vurduğu zaman canımın acısından çok kalbimin acısı üzüyor beni, kediler anlaşılması zor hayvanlar her an herşeyi yapabiliyorlar ve biz kedi dostları nedenini bulmaya çalışıyoruz... :)

Canim yaaa kiskandi demek ki senii
Bende dsarida besleme yaparken kedileri pek sevemiyorum uzaktan veriyorum mamalarini cunku eve gelince 2 canavar benj delicesine kokluyorlar eger baska bi kedi kokusu alirlarsa eyvahlar olsun halime
Ama ben yas mamayla kandiriyorum

Aslında bugün şöyle birşey yaşadım; ben otururken geldi başını başıma sürttü kendince selamlaştı benimle ama sonrasında ben yaklaşmaya çalışınca tıslıyor kaçıyor bence de kıskandı ve trip atma devresinde kendisi dişidir :))

Hala kizginlil donemi gecmemis olabilir. Biz gecti diye goturduk vet. hala kisleri vardi dedi. Kizginligi gecince bi kac gun bekleyin.

son zamanlarda dışarı çıktımı? başka kedi-köpek eve geldimi o yok olsa bile evde gelmesi bile yeter koku alıyor. yada dışarıda son zamanlarda sevdiğiniz paçanıza sürtünen falan bir hayvan bile olsa onun kokusunu alması yetiyor.. çok kedi besledim böyle durumlarda sizin tarif ettiğiniz gibi davranıyorlardı. hamileykende böyle yapıyordu bi diğer kedim... eğerki parazit aşısı vs yaptırmadıysanız ağrısı falan olma ihtimalide çok düşükte olsa olabilir. depresyona girdiklerinde sinirlendiklerinde korktuklarnda böyle vurup tıslıyorlar ya

merhaba, kızgınlık dönemini atlattık ve kısırlaştırdık. Şuanda o dönemde yaptıklarını yapmıyor oldukça yakın davranıyor o zaman kızgınlık zamanlarıydı o yüzden yapmış olsa gerek şimdi dostça yaşıyoruz yuvamızda :) dediğiniz gibi başka kedi kokusu alınca da vurmaya başlıyor ama bu koruma iç güdüsünden olan birşey o yüzden ben de elimden geldiğince uzaktan sevmeye çalışıyorum diğer kedileri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…