How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kedimin bebekleri öldü, çok kötü hissediyorum 😢😢

Kedi_sever_insan

Kedi aşığı 😻❤️
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
110
21
28
23
Prensesimin iki bebeği vardı ve maalesef ikiside öldü( profildeki ölen bebeklerimden biri) 😢 kendi evladım ölmüş gibi canım yanıyor. Bazen yuvasına gelip miyavlıyor kedim, bebeklerini arıyor ama onlar yok artık. Bugün severken bir baktım ki memeleri sütten dolayı şişmiş biraz. Yavruları olmadığı için memesinde birikmiş. Herhangi bir soruna sebep olur mu memesinde süt birikmesi?

:KK43::KK43: Çok üzüldüm. Bebeklerini arıyordur şimdi o, nasıl üzülür evlat acısı hayvana da çok zor.
Acaba memelerini biraz sağsanız mı, bilgim yok ama hani insanlarda da öyle oluyor ya sağılmazsa sızlıyor ağrı yapıyor diyorlar ondan öyle söyledim.

:KK43::KK43: Çok üzüldüm. Bebeklerini arıyordur şimdi o, nasıl üzülür evlat acısı hayvana da çok zor.
Acaba memelerini biraz sağsanız mı, bilgim yok ama hani insanlarda da öyle oluyor ya sağılmazsa sızlıyor ağrı yapıyor diyorlar ondan öyle söyledim.
Aslında sagmayı düşündüm ama , zararı olup olmayacağını bilmediğim için dokunmak istemedim, belki tecrübeli biri çıkar kediler konusunda

Aslında sagmayı düşündüm ama , zararı olup olmayacağını bilmediğim için dokunmak istemedim, belki tecrübeli biri çıkar kediler konusunda

İnşallah. 🙏🏻🙏🏻 Benim de kedim var ama bu konuda en ufak bir bilgim yok. Bibibella Bibibella ile bir kedi konusunda karşılaşmıştık, inşallah biliyordur.

Annelik yaparsa ilan araştırın en azından sütde sorun yaratmaz hemen birsey olmaz ama ilerleyen donemlerde ağrılı meme kistine cevirebiliyor iyiyi düsünün

Memede süt birikmesi pek iyi değil ama siz müdahale etmeyin. Veteriner hekiminize danışın. Kendisi yönlendirecektir. Çok sayıda annesiz bebek kedi var süt anne arayan, hem kediniz için hem annesiz bebekler için muhteşem olur eğer düşünürseniz. Kediniz cins miydi? Bazı kedi türlerinde ölü doğum, bebek ölümü daha sık görülüyor.

Sut birikimi iyi degil ölüme bile götürebiliyor çok üzüldüm 😔 bi veterinere danışın bence bi şekilde sağılıcak mı yoksa ilacla kurutuyorlar mı napiyorlar ögrenirsiniz ☹️

Back