- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.835
- 123
- Konu Sahibi EloraViolet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısır mı? Başka kedi var mı?
Kızgınlıkta olan kedilerin alt dudağı bu şekilde şişer. Eğer bir şeye stres yapmışsa ondanda olabilir. Son ihtimal bir yere çarpma olasılığı. Biraz bekleyin sonra geçer.Henüz kısırlaştırmadık. Başka kedi yok. Daha bebek sayılır 4 aylık şuan
Kızgınlıkta olan kedilerin alt dudağı bu şekilde şişer. Eğer bir şeye stres yapmışsa ondanda olabilir. Son ihtimal bir yere çarpma olasılığı. Biraz bekleyin sonra geçer.
Benim kedimde de olmuştu ama toplu iğne kadardı bu kadar değildi ve yarası yoktu böyle.Az önce fark ettim. Ağzı değil de dudağı gibi bir yerde yarası çıkmış.![]()
![]()
görünce çok üzüldüm. Oraya yara bakım spreyleri alıp sürmem mi gerekir? Yemek yemesinde sorun yok yemek yiyor, sızlanmıyor.
Uçuk değildir değil mi?
Canım vete gitmeme gerek kalmadan geçti çok şükür. Yukarıda da bahsettiğim gibi yemek kablarını degiştirdim geçti. Sebebi artık o muydu yoksa kızgınlıkla alakalı mıydı bilmiyorum ama işe yaradıMy_Moonlight06 bebek senin kedindede böyle olmuştu nasıl şu an? Ne dedi vet?
Bak bunu bilmiyordum. Ama şunu söyleyim plastik kaplardan herkes uzak dursun cam porselen seramik kullanın akne de yapıyor.Benim kedimde de olmuştu ama toplu iğne kadardı bu kadar değildi ve yarası yoktu böyle.
Visenyaa bana da demişti kızgınlık döneminden de olabilir diye, o sıralar kızgınlık yeni bitmişti iki kedim var yalnız birtanesinde gördüm. Ben vete gitmeden önce takib etmek istedim ve farkettiğim günden itibaren netten araştırdım ve öğrendim ki bu alt dudağın şişme sebebi çoğunlukla plastik yemek ve su kablarıymış, ben hemen değiştirdim ve yerine porselen kablar koydum o zamandan sonra şişliği indi çok şükür.
Eğer sizin de kullandığınız kablar plastikse değiştirmenizi öneririm. Geçmeyecek olursa mutlaka veterinere gösterin. Çok geçmiş olsun minnoşa![]()
Benim kedimde de olmuştu ama toplu iğne kadardı bu kadar değildi ve yarası yoktu böyle.
Visenyaa bana da demişti kızgınlık döneminden de olabilir diye, o sıralar kızgınlık yeni bitmişti iki kedim var yalnız birtanesinde gördüm. Ben vete gitmeden önce takib etmek istedim ve farkettiğim günden itibaren netten araştırdım ve öğrendim ki bu alt dudağın şişme sebebi çoğunlukla plastik yemek ve su kablarıymış, ben hemen değiştirdim ve yerine porselen kablar koydum o zamandan sonra şişliği indi çok şükür.
Eğer sizin de kullandığınız kablar plastikse değiştirmenizi öneririm. Geçmeyecek olursa mutlaka veterinere gösterin. Çok geçmiş olsun minnoşa![]()
Ağız içi enfeksiyonları da ağız kenarlarında yaralar oluşturabilir Begümkoku var mı ağzında?
Olabilir sert cisimlerden kaynaklı da olur.Hayır koku yok. Gözlediğim kadarıyla, bir sıkıntısı yok bu yara dışında. İki gün önce oyuncağını ısırıyordu acaba ordan mı yara oldu anlamadım.![]()
O zaman bence hemen kapları değiştirin cam veya porselen vs gibi kaplar kullanın yenisini alana kadar evdeki porselen kase veyahut benzer bir şeyler varsa şimdilik onları kullanınÇok sağolun. Evet kapları plastik.
Evde yalnız da değil, acaba bir şeye mi canı sıkıldı anlamadım noldu kediye.benim ilk baktığım kedi bu yüzden çok acemiyim
Öyle oluyormuş araştırmaya göre sebebi %99 plastik kablarmış. Bunlara alerjik reaksiyon gösteriyorlarmış. Nitekim ben de değiştirince kısa sürede eski haline döndü yavrumun dudağıBak bunu bilmiyordum. Ama şunu söyleyim plastik kaplardan herkes uzak dursun cam porselen seramik kullanın akne de yapıyor.
Hemen değiştiriyorum. Yarın da bu fotoğrafı veterinere göstereceğimO zaman bence hemen kapları değiştirin cam veya porselen vs gibi kaplar kullanın yenisini alana kadar evdeki porselen kase veyahut benzer bir şeyler varsa şimdilik onları kullanın