- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
- 648
Basiniz sagolsun cok uzuldum.hayvan sahibi olmayan anlayamaz belki ama onlar da evladimiz gibi oldugu icin kaybettigimizde aci cekiyoruz.bizim de var bir kedimiz daha dort ay oldu evimize geleli ama o kadar evin bir parcasi oldu ki onsuz dusunemiyorum artik.
Evin butun pencereleri kapali olsa da geceleri kalbim carpa carpa onu ariyorum iyi mi diye.evden ciktigimda hep aklimda napiyo acaba diye oyle baglandim ona yani.
Biz de dogum yaptiktan sonra kisirlastirmayi dusunuyorduk ama konuyu okuyunca cok korktum.nasil olacak bilmiyorum ona bir sey olsa kizim mahvolur ölüyor onun icin.bir haftalik tatile ciktigimizda arkadasina biraktik eve aglaya aglaya geldi .ben basit bir islem saniyordum kisirlastirma isini ama cok dikkatli olup arastirarak yaptirmak gerekiyormus demek ki.
Biz de çok basit bir işlem sanıyorduk çevremdeki çoğu insan kısırlaştırmıştı hiç bir sorun da yadamadılar ilk defa benim basima geldi veterin dedigine gore onun da ilk defa basina gelmis yaptiracaksaniz bile mutlaka oncesinde test isteyin bir de gazli anestezi varsa onu tercih edin daha hafif atlatir umarim kimse yasamaz boyle bir seyi.