Kedime zarar verdim,kendimi kötü hissediyorum.

Eski sevgilimin evine güvercin girmişti, kendi isteğiyle çıkmıyordu, ev güvercini olmayı seçmişti:) bir gün biz mutfakta patates kizartirken bir anda uçtu uçtu kızgın yağ dolu tavaya kondu!
Allah'ım aklımız çıktı, çok çok çok korktuk, suya falan tuttuk. Allaha şükür bir şey olmadı,bızim panigimizden korktu sadece saklandı sonra.
Hala bazen aklıma gelir,korkarim ya eti yansaydi diye
Kuşu olan arkadaşlar ,cooookk dikkat edin lütfen

Bir siz zor durumdasınız zaten hepimizin hayatı güllük gülistanlık. Evet.

Bir siz zor durumdasınız zaten hepimizin hayatı güllük gülistanlık. Evet.
Ne alakası var. Sizin başınıza hiç kaza gelmedi mi? Kaza ile insanlar ölüyor siz burada ahkam kesiyorsunuz.
bilerek makinaya attım ve siz ona benden çok daha fazla emek verdiğiniz için haklısınız.
İşinize gidin demek istiyorum

Köpeğimi ilk sahiplendiğimde, şok gibi bir şey yaşıyordu. Sadece sessizdi, sonra yemek yemediğini gördüm. Beş kuruş para yok, sokakta kalmasın diye yanıma almışım. Buldum buluşturdum veterinere götürdüm. Çocuğuma tecavüz etmişler. Veteriner bizden bildi, bizi şikayet edecekti. Sahiplenmeme aracı olan arkadaş gelip anlatana kadar da ikna edemedik. Yine de bu süreçte hep götürdüm çünkü onun iyi olması benim ve eşimin yargılanmasından daha önemliydi. Şoktan göz bebekleri o kadar büyümüştü ki, bal rengi gözleri simsiyahtı. Düştüğümüz duruma rağmen o elbette çok daha önemliydi. Demem o ki, dilini bilsem de özür dilesem diye ağlayacağınıza, o yavruyu veterinere gösterin. Bir şey yok dediğiniz hayvanın en azından ağrısı olur yani gözü şişmiş. Siz dışarıdan bir şey görmeyip içinizi rahatlatırken onu bir ağrı kesiciden mahrum bırakmışsınız. Hayvansever adı altında çok ilginç insanlar var cidden.

Kalbim acıdı gerçekten şimdi nasıl yavrum

Kalbim acıdı gerçekten şimdi nasıl yavrum

Şimdi çok iyi çok şükür. Zamanla bize güvendi, sosyal bir kız oldu insanlarla da arası çok iyi. Yabancı insanların severken elini arkasına doğru götürmesini sevmiyor o kadar, onda da haklı zaten çocuğum.

Acısi olan kedi miyavlar mı kuyruğu bacağı kopuyor sürune sürüne gidiyor ama acıdan miyavlamiyor kediler ayrıca o cam gözüne girmiş olabilirdi bu kadar gerizekalısınıda görmedim gözü kocaman olmuş hayvanın bi veterinere gotürmemiş neyse banlayabilirler umrumda değil gerizekaliya gerizekalı demek hakaret değildir durum tespitidir

veteriner hekime gitseydiniz bu kadar suçluluk hissetmezdiniz, ama gitmemek için elinizden geleni yapmışsınız. kedi ve köpek beslemek gerçekten sorumluluk isteyen bir konu

burada gidebildigimiz tek devlet veterineri var,parasında değilim tabikide,ama geceleri acık olmuyor gercektende orasi.
iyiki parasında değilsiniz , paranız yoksa bile gidin paranızın olmadığını söyleyin ama o yavruyu gözü yaralı bırakmayın

çok geçmiş olsun evet direk kaş ve göz arası atlamıştır içine. ne yazık ki kedilerin huyları.

kazalar her zaman olabilir ancak veterinere götürmeniz gerekiyordu.Ben olsam kesinlikle veterinere götürürdüm. çok ihmalkar davranmışsınız.

Geçmiş olsun ama sağlık ihmale gelmez. Biz de bulasiklari yıkayıp tezgaha dizmiştik. Bir şangırtı geldi. Yaramaz bir kedimiz var tezgaha atlayıp kaymış. O kayınca tüm bulasiklar yere düşmüş. Paramparça her şey. O kadar aklım çıktı ki bir yerleri kesildi mi diye. Yavrularım nasıl korkmuslardi. Bir şey olsa veterinere götürmek bizde şu açıdan sıkıntı. Kesinlikle pusete falan girmiyorlar. Kucakta da durmuyorlar. İnşallah bir şey olmaz hiçbir zaman hayvanlarımıza, sevdiklerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…