Kedim surekli agliyor

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kizlar 10,5 aylik disi kedim surekli agliyor inler gibi kendini yerden yere atiyor mermerlere yatiyor azginlik donemi diye dusunuyorum ama sanki sancisi var gibi afedersiniz diskisini yapiyor surekli. İlk kedim o yuzden acemiyim lutfen acil bilenler yorum yapabilir mi

Genellikle kızgınlık dönemlerindeki davranışlara benziyor ancak sık kaka yapması değişik geldi biz öyle bir durumla karşılaşmadık daha önce kızgınlık döneminde. Peki ishal gibi mi kediniz? Eğer öyleyse derhal veterinere götürün, iğne yapıyorlar zaten sadece. İshal kediler için oldukça tehlikeli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla benim de direk aklima gelen acaba kisirlastirdilar mi idi. Ama sık kaka yapmasi aklimi karistirdi:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

8 yıl kedi bakmış bir kedisever olarak cevap vereyim
azgınlık döneminde dişi kedi ise, bağırma gibi yüksek sesle miyavvvlar ağlamaz..erkekse sağa sola kaka değil çişini yapar ve öyle yerden yere atmazlar kendilerini acı çektiklerini düşünmezsin
bağırsak problemi bence de...veterinere götürün.ishale benziyor i

Son düzenleme:
bir an önce veterinere götürün. kızgınlık döneminde belirtiler kediden kediye de biraz değişebiliyor. ağrısı sancısı olsa saklanır gibime geliyor ama olabilir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…