Aaaa yerde sürtünüp taklalar atınca kızışmış mı oluyo. Benim meleğim de koca istiyo ozaman
Tabii ki de öyle çaresizce taklalar atıp sürünüyorlar yerlerde...meaaavvv maaavvvv diye ekolu bir şekilde evin en çok yankı yapan yerinde bağırıyorlar bir de.Sevilme ihtiyaçları artıyor.
Merhaba arkadaşlar, evimde iki kedi kızım var. Bir tanesi daha 7 aylık ve henüz kısırlaştırılmadı. Evim 2 katta ve bazen balkon camını açıyorum. Balkona çıkıyor ama geri içeri alıyordum hemen ve korkuyor yükseklikten. Ama bir kez balkonun taşında otururken görmüştüm. Bu akşam birden ortadan kayboldu ara tara bulamadım en sonunda yoruldum oturdum bir yerden çıkacak diye beklerken balkonlu odadan sesi geldi kapıyı açtım baktım karşımda kucağıma aldım patilerinin altı kapkara toz olmuş. Hani balkona çıktı orada kirlendi diye düşündüm ama iyice de bakmıştım yoktu. Bütün bunlar en fazla yarım saat sürdü hani en ben farkedene kadar yarım saat olmuştur. diyeyim. Ev 2 katta atlasa tırmanabileceği bir yer yok. Ama alt komşunun balkonu var.Oraya zıplayıp aşağı inip kocaya kaçmış olabilir mi kızım? Bir şekilde geri zıplayıp eve çıkmış olabilir mi? Hiçbir kızışma belirtisi de göstermedi şimdiye kadar. Sadece koridorda bir iki kez yuvarlandığını görmüştüm hani koca isteyince yaptıkları hareket, sırt üstü halıya sürtünüyordu. Ama hiç bağırıp çağırmadı...
Kaçıp bir şeyler yaşamış olabilir mi benim namus timsali kızım??(
ensesinin tuylerini bi avuçla eline kıl geliyosa ısırılmıştır çiftleşirken ısırıyolar ya ben oyle yapmıştımBilgili biri var mı bu konularda gerçekten yardımcı olabilecek???
Kucağıma aldığımda şeyine baktım bir şey olmamıştı yani normal boyutlarındaydı kızarıklık vs. yoktu...
benim de iki dişi kedim var :) ve evet bir tanesi sanırım 10 aylıkken falan 4. kattan atlayıp bahçe kedisiyle çiftleşti haberin olsun. kediyi evde ara ara bulamayınca ( ki bu yarım saat falan sürdü)kapıyı bir açtık erkek kedi karşısında bizimki de oturmuş mırıl mırılMerhaba arkadaşlar, evimde iki kedi kızım var. Bir tanesi daha 7 aylık ve henüz kısırlaştırılmadı. Evim 2 katta ve bazen balkon camını açıyorum. Balkona çıkıyor ama geri içeri alıyordum hemen ve korkuyor yükseklikten. Ama bir kez balkonun taşında otururken görmüştüm. Bu akşam birden ortadan kayboldu ara tara bulamadım en sonunda yoruldum oturdum bir yerden çıkacak diye beklerken balkonlu odadan sesi geldi kapıyı açtım baktım karşımda kucağıma aldım patilerinin altı kapkara toz olmuş. Hani balkona çıktı orada kirlendi diye düşündüm ama iyice de bakmıştım yoktu. Bütün bunlar en fazla yarım saat sürdü hani en ben farkedene kadar yarım saat olmuştur. diyeyim. Ev 2 katta atlasa tırmanabileceği bir yer yok. Ama alt komşunun balkonu var.Oraya zıplayıp aşağı inip kocaya kaçmış olabilir mi kızım? Bir şekilde geri zıplayıp eve çıkmış olabilir mi? Hiçbir kızışma belirtisi de göstermedi şimdiye kadar. Sadece koridorda bir iki kez yuvarlandığını görmüştüm hani koca isteyince yaptıkları hareket, sırt üstü halıya sürtünüyordu. Ama hiç bağırıp çağırmadı...
Merhaba arkadaşlar, evimde iki kedi kızım var. Bir tanesi daha 7 aylık ve henüz kısırlaştırılmadı. Evim 2 katta ve bazen balkon camını açıyorum. Balkona çıkıyor ama geri içeri alıyordum hemen ve korkuyor yükseklikten. Ama bir kez balkonun taşında otururken görmüştüm. Bu akşam birden ortadan kayboldu ara tara bulamadım en sonunda yoruldum oturdum bir yerden çıkacak diye beklerken balkonlu odadan sesi geldi kapıyı açtım baktım karşımda kucağıma aldım patilerinin altı kapkara toz olmuş. Hani balkona çıktı orada kirlendi diye düşündüm ama iyice de bakmıştım yoktu. Bütün bunlar en fazla yarım saat sürdü hani en ben farkedene kadar yarım saat olmuştur. diyeyim. Ev 2 katta atlasa tırmanabileceği bir yer yok. Ama alt komşunun balkonu var.Oraya zıplayıp aşağı inip kocaya kaçmış olabilir mi kızım? Bir şekilde geri zıplayıp eve çıkmış olabilir mi? Hiçbir kızışma belirtisi de göstermedi şimdiye kadar. Sadece koridorda bir iki kez yuvarlandığını görmüştüm hani koca isteyince yaptıkları hareket, sırt üstü halıya sürtünüyordu. Ama hiç bağırıp çağırmadı...
Kaçıp bir şeyler yaşamış olabilir mi benim namus timsali kızım??([/QUOTE
erkek arkadaşına kaçmış olabilirkızışma dönemi her an olabiliyor
3 Tane kedim var 3'ü de erkek bi kedim 2 yaşına kadar ergenlik belirtisi göstermedi birisi 9 aylıkken birisi 6-7 aylıkken gösterdi.. Yani kediden kediye göre değişir o durumlar.. Ama bence öyle bişey yapsa anlarsınız kediler o olaylara girmeden önce biraz savaşıyolar ısırmalar tırmalamalar falan biyerlerinde ıslaklık varmıydı?Merhaba arkadaşlar, evimde iki kedi kızım var. Bir tanesi daha 7 aylık ve henüz kısırlaştırılmadı. Evim 2 katta ve bazen balkon camını açıyorum. Balkona çıkıyor ama geri içeri alıyordum hemen ve korkuyor yükseklikten. Ama bir kez balkonun taşında otururken görmüştüm. Bu akşam birden ortadan kayboldu ara tara bulamadım en sonunda yoruldum oturdum bir yerden çıkacak diye beklerken balkonlu odadan sesi geldi kapıyı açtım baktım karşımda kucağıma aldım patilerinin altı kapkara toz olmuş. Hani balkona çıktı orada kirlendi diye düşündüm ama iyice de bakmıştım yoktu. Bütün bunlar en fazla yarım saat sürdü hani en ben farkedene kadar yarım saat olmuştur. diyeyim. Ev 2 katta atlasa tırmanabileceği bir yer yok. Ama alt komşunun balkonu var.Oraya zıplayıp aşağı inip kocaya kaçmış olabilir mi kızım? Bir şekilde geri zıplayıp eve çıkmış olabilir mi? Hiçbir kızışma belirtisi de göstermedi şimdiye kadar. Sadece koridorda bir iki kez yuvarlandığını görmüştüm hani koca isteyince yaptıkları hareket, sırt üstü halıya sürtünüyordu. Ama hiç bağırıp çağırmadı...
3 Tane kedim var 3'ü de erkek bi kedim 2 yaşına kadar ergenlik belirtisi göstermedi birisi 9 aylıkken birisi 6-7 aylıkken gösterdi.. Yani kediden kediye göre değişir o durumlar.. Ama bence öyle bişey yapsa anlarsınız kediler o olaylara girmeden önce biraz savaşıyolar ısırmalar tırmalamalar falan biyerlerinde ıslaklık varmıydı?
Zamane gençleri çabuk gelişiyor.Bilen biri yok mu ya daha yedi aylık ufacık kızım olur mu ki öyle bir şey???
Şey edebilirler mi benim küçük yavrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?