Kedim kocaya kaçmış olabilir mi? :(

Aaaa yerde sürtünüp taklalar atınca kızışmış mı oluyo. Benim meleğim de koca istiyo ozaman

Tabii ki de öyle çaresizce taklalar atıp sürünüyorlar yerlerde...meaaavvv maaavvvv diye ekolu bir şekilde evin en çok yankı yapan yerinde bağırıyorlar bir de. Sevilme ihtiyaçları artıyor.

Balkon baya yüksek aslında ev 2 kat ama zemin 1. kat ve 2. kat şeklinde yüksek girişli bir apartman.3. kat sayılır. Bu kadar yüksekten atlamış olması imkansız atlasa geri nasıl tırmanacak diye avutuyorum kendimi, balkonun bir köşesine pısmış durmuştur ben görmemişimdir diye düşünüyorum umarım öyledir.
Sitede oturuyoruz burada tek tük kedi var onlar da belli bilindik kediler...Atlamışsa onları bulup şey etmesi mümkün müdür ki?
Valla kız kedi bakmak zormuş ya erkek olsa bu kadar korkmazdım, kediler aleminde bile dişiler mağdur oluyor.

Dişi kedilerde kızışma genellikle 6. ayda başlamasına rağmen ırkına göre 3. aydan itibaren bile başlayabilir. Yani çiftleşme için küçük değil. Ancak yarım saatlik bir kayıp ve 1 seferlik birleşme ile gebelik ihtimali çok düşük. Ovulasyon meydana gelebilmesi için genellikle birleşmenin tekrarlanması gerekir. Gebelik için uzman bir veteriner 17. gün itibariyle kesin bir bilgi verebilir.
Gebelik gerçekleşmediğinden emin olur olmaz mutlaka kısırlaştırın. Dişilerde 4 aydan itibaren kısırlaştırma mümkün oluyor.

Kızgınlık durumu olsa farketmemenizin imkanı yok hem küçük 2 kattan atlamaz. B
üyük ihtimalle biyerlere girdi saklandı ordada patileri toz oldu benim kızımda saklanıyor bulamıyorum kendi çıkıyor sonra biyerlerden

hay siz çok yaşayınn

Bilgili biri var mı bu konularda gerçekten yardımcı olabilecek???
Kucağıma aldığımda şeyine baktım bir şey olmamıştı yani normal boyutlarındaydı kızarıklık vs. yoktu...
ensesinin tuylerini bi avuçla eline kıl geliyosa ısırılmıştır çiftleşirken ısırıyolar ya ben oyle yapmıştım

tabi normal tüy gelmesinden bahsetmiyorum baya gelir ele normal yerini elinizle avuçlayın onla karşılaştırın son 2 haftaya kadar da karınları şişmiyo zaten

Gezmis gelmiste olabilir. Yan apartmanın ikinci katinda 2 kedi var bazen balkon demirlerinden asago atliyolar sonra agactan tirmanip geei giriyolar içeri. Belki büyüdükçe cesaretlenmistir

benim de iki dişi kedim var :) ve evet bir tanesi sanırım 10 aylıkken falan 4. kattan atlayıp bahçe kedisiyle çiftleşti haberin olsun. kediyi evde ara ara bulamayınca ( ki bu yarım saat falan sürdü)kapıyı bir açtık erkek kedi karşısında bizimki de oturmuş mırıl mırıl iş işten geçtiydi tabi...

Son düzenleme:

3 Tane kedim var 3'ü de erkek bi kedim 2 yaşına kadar ergenlik belirtisi göstermedi birisi 9 aylıkken birisi 6-7 aylıkken gösterdi.. Yani kediden kediye göre değişir o durumlar.. Ama bence öyle bişey yapsa anlarsınız kediler o olaylara girmeden önce biraz savaşıyolar ısırmalar tırmalamalar falan biyerlerinde ıslaklık varmıydı?

Hemen oracıkta öldürmen gerekirdi. Artık bu bir namus meselesi

Keşke bende de kedi olsaydı nasıl özendim size bi bilseniz.. Hep gittiğiniz bi vet falan varsa ona sorun o sizin kediyi de tanıdğı için daha mantıklı cevaplar verir :)

Gayet sakin sevecen bi kedi hic tirmalamaz tislamaz bile. Geldiginde seyine baktim kızarıklık islaklik yoktu. Sakin di geldiğinde.

Sanmam yarım saatte bir kediyle yakınlaşamaz hemen yanaştırmaz yanına ya atladı geri geldi ya bir araya girdi çıktı yani kediler öyle 2 kat falan atlamaz korkarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…