Ayyyy bizimdee eskiden köpeğimiz vardı bahçeli evi olan birine vermiştik. Sonra bigün annemi aradılar işte dost (köpeğimiz) doğum yaptı diye. Annem telefonu kapatır kapatmaz kendini yere attı kızıma tecavüz etmişler diye bağra bağra ağlamaya başladıAy annem gibi konustun
kopegi icin bakire kizim diye geziniyor
marifetmis gibi ....catliyor kopek
sefasi olsun bosver
Yasal üretici değilseniz kısırlaştıracaksınız. Hayvanlara bu şekilde eziyet edilmez..
Kedi ve köpekler 6 aydan itibaren kısırlaştırılabilir. Dişiler ilk reglilerini yaşamadan kısırlaştırılabilir ya da ilk reglilerinden 2 ay sonra kısırlaştırılır. 9-10 ay da olabilir tabi.Yedi aylık kedim kısırlaştırılma için daha küçük 9 -10 aylık olması gerekiyor.
Zaman olarak yanlış biliyorsunuz, 9-10 ay diye bir şey yok. Hatta kızgınlık dönemine girmeden kısırlaştırmanız sağlığı açısından daha iyi inanın.Bilgili biri var mı bu konularda gerçekten yardımcı olabilecek???
Kucağıma aldığımda şeyine baktım bir şey olmamıştı yani normal boyutlarındaydı kızarıklık vs. yoktu...
Dolaşığ gelmiştir canım sanmam o ara nerden bulcak erkeği. Ama önceden randevulaştıysa bilememBilgili biri var mı bu konularda gerçekten yardımcı olabilecek???
Kucağıma aldığımda şeyine baktım bir şey olmamıştı yani normal boyutlarındaydı kızarıklık vs. yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?