6 ay kediler için cok erkendir.Dha aureme organları tamaiyle gelişmediği için erken kısırlaştırılan kedıler ameliyattan sonra kızgınlık belirtisi gosterebilirler.Kedi ve köpekler 6 aydan itibaren kısırlaştırılabilir. Dişiler ilk reglilerini yaşamadan kısırlaştırılabilir ya da ilk reglilerinden 2 ay sonra kısırlaştırılır. 9-10 ay da olabilir tabi.
O zaman komşunun balkonunda geziye falan çıkmıştır endişelenme :) Zaten bişey varsa 15 ghün sonra belli olur :)Gayet sakin sevecen bi kedi hic tirmalamaz tislamaz bile. Geldiginde seyine baktim kızarıklık islaklik yoktu. Sakin di geldiğinde.
Kızınızın cinsel hayatına bu kadar müdahale etmeniz hoş değil, o da bağımsız ve kendi kararlarını alacak bir birey. Yanlış erkeklerle ilişki yaşamasına dair korkunuz olabilir ama bence bunu engellemek yerine sevgilisiyle tanışmak istediğinizi belirtin.
Ayyyy bizimdee eskiden köpeğimiz vardı bahçeli evi olan birine vermiştik. Sonra bigün annemi aradılar işte dost (köpeğimiz) doğum yaptı diye. Annem telefonu kapatır kapatmaz kendini yere attı kızıma tecavüz etmişler diye bağra bağra ağlamaya başladıbende daha 13 yaşındayım anne sus millet bana bişey oldu sancak falan dedim öyle sustu
Balkon baya yüksek aslında ev 2 kat ama zemin 1. kat ve 2. kat şeklinde yüksek girişli bir apartman.3. kat sayılır. Bu kadar yüksekten atlamış olması imkansız atlasa geri nasıl tırmanacak diye avutuyorum kendimi, balkonun bir köşesine pısmış durmuştur ben görmemişimdir diye düşünüyorum umarım öyledir.
Sitede oturuyoruz burada tek tük kedi var onlar da belli bilindik kediler...Atlamışsa onları bulup şey etmesi mümkün müdür ki?
Valla kız kedi bakmak zormuş ya erkek olsa bu kadar korkmazdım, kediler aleminde bile dişiler mağdur oluyor.
Hemen evlendir birde yüksek sesle miyavladıysa, sana kendisini fazlaca sevdirme çabasındaysa kediciğin.
Bu iş olmuş bitmiştir.
Bence namusu yerinde duruyordurzira en az 2 gün ortadan kayboluyorlar öyle bir durumda. yarım saatte dolaşıp gelmiştir.
Saklanmistir balkonda onlar saklanmakda 1 numaradirBilen biri yok mu ya daha yedi aylık ufacık kızım olur mu ki öyle bir şey???
Şey edebilirler mi benim küçük yavrumu?
Saklanmistir balkonda onlar saklanmakda 1 numaradirsanmıyorum aşağı bi şekilde inip geri gelebilcegini. 7 aylıkken başlıyo kızgınlık dönemleri ama en erken 7 ay. Illa 7 aylıkken olcak diye bisey yok yani. Ayrıca işlerini yarım saatte halledemezler. Apartmanın orda hemen hallettiler desek acayip sesler çıkarıyorlar illaki duyarsınız. Kesin saklanmistir o yada siz bakarken baska bi yerde olup sonradan balkona çıkmıştır yapiyolar öyle şeyler
Oyy küçük minnoşum ya saklanmıştır demi dünden beri sanki tecavüze uğramış gibi düşünüp üzülüyorum sarılıp öpüyorum valla sapıttım galiba...
Bi foto gondercektim ama beceremedim galiba. Becerebilseydim içiniz daha rahatlardiOyy küçük minnoşum ya saklanmıştır demi dünden beri sanki tecavüze uğramış gibi düşünüp üzülüyorum sarılıp öpüyorum valla sapıttım galiba...
Ben de öyle biliyorum yarım saatte nerden bulacak da çağıracak erkek kediyi inşaallah öyledir.
Dışarda kalma süresi yarım saat bile değildi
Kediler hakkında bir bilgim yok hatta görünce bile kaşıntı tutar huylanırım ama sizin sevginiz çok hoşuma gitti ya. Birşey olmamıştır inşallahO kadar modern olamıyorum maalesef, erkek milletine kedi de olsa güven olmuyor.
Karnı burnunda gelince o bebeklere yuva bulmak bakmak durumunda olacağım zahmeti bana yani.Bir de annesiz olduğu için henüz fiziksel olarak da küçük benim kızım. Hamilelik doğum ona ağır gelebilir...
Bence alt kattaki balkona falan indi geri dondu. O kadar kisa zamanda bahceye inmis, kedi bulmus, ciftlesmis ve geri donmus olamaz diye dusunuyorum. Bizim kedimiz de yarim saat ortadan kaybolmustu patileri kapkara bodrumdan cikmisti. Bir veterinere goturseniz iyi olabilir bizimki bodrumdan mantar kapmisti. Disardan gorulmeyen dusmenin falan etkisiyle bir zarar gormus olabilir ya da patileri mantar kapmis olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?