• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim kocaya kaçmış olabilir mi? :(

Valla eğer öyleyse, o kadar kısa sürede işini halledip gelmişse burada evlenemiyorum kısmetim çıkmıyor diyen üyelere ders vermesini rica edeceğim kendisinden...:KK53:
Yarım saat bile sürmemiştir belki dışarda olduğu süre...

Yerim onu bennn =)))
Bir şey olduğunu sanmam ama göz önünden kayboldukları zaman korkuyor insan haklı olarak, yavrular çok tatlı da olsa bakmak ve yuvalandırmak çok çok zor bir iş.
Dişi kediler 6 aydan itibaren kısıraştırılabilir ve hiç bir sorun olmaz, korkmayın. Kısırlaştırmada bekleme süresi erkek kediler içindir, bir yaşını geçmesi beklenir, bir yaşından önce kısırlaştırılan erkek kedilerde böbrek sorunu oluyor, çünkü gelişimi tamamlanmamış oluyor ve idrar kanalı kısa kalıyor, bu bilgiyi dip not olarak vermek istedim, çünkü çok sık gördüğüm bir sorun, asla veterinerinizin yapılabilir demesine bakmayın, erkek kediler bir yaşı mutlaka geçmeli kısırlaştırma için.

Merhaba arkadaşlar, evimde iki kedi kızım var. Bir tanesi daha 7 aylık ve henüz kısırlaştırılmadı. Evim 2 katta ve bazen balkon camını açıyorum. Balkona çıkıyor ama geri içeri alıyordum hemen ve korkuyor yükseklikten. Ama bir kez balkonun taşında otururken görmüştüm. Bu akşam birden ortadan kayboldu ara tara bulamadım en sonunda yoruldum oturdum bir yerden çıkacak diye beklerken balkonlu odadan sesi geldi kapıyı açtım baktım karşımda kucağıma aldım patilerinin altı kapkara toz olmuş. Hani balkona çıktı orada kirlendi diye düşündüm ama iyice de bakmıştım yoktu. Bütün bunlar en fazla yarım saat sürdü hani en ben farkedene kadar yarım saat olmuştur. diyeyim. Ev 2 katta atlasa tırmanabileceği bir yer yok. Ama alt komşunun balkonu var.Oraya zıplayıp aşağı inip kocaya kaçmış olabilir mi kızım? Bir şekilde geri zıplayıp eve çıkmış olabilir mi? Hiçbir kızışma belirtisi de göstermedi şimdiye kadar. Sadece koridorda bir iki kez yuvarlandığını görmüştüm hani koca isteyince yaptıkları hareket, sırt üstü halıya sürtünüyordu. Ama hiç bağırıp çağırmadı...
Kaçıp bir şeyler yaşamış olabilir mi benim namus timsali kızım?? :KK43:(

anneanne oluyosun bence

ben kedimi sokaktan sahiplendim
mart ayında aldım haziranda kızgınlığa girdi
daha 2 kilo 300 gramdı
vet bile çok erken dedi
hormon iğnesi yaptılar
bi dahakine kısırlaştırılacak
daha yaşına girmedi ama maşallah koca koca diye ortalığı inletti 3 gün

ben kedimi sokaktan sahiplendim
mart ayında aldım haziranda kızgınlığa girdi
daha 2 kilo 300 gramdı
vet bile çok erken dedi
hormon iğnesi yaptılar
bi dahakine kısırlaştırılacak
daha yaşına girmedi ama maşallah koca koca diye ortalığı inletti 3 gün

Ben de sokaktan yavruyken sahiplendim sarı zillimi daha doğrusu o beni sahiplendi.:KK53:
Ondan büyük 2 yaşında bir ablası var evde onu da bebekken sahiplenmiştim o çok hanım efendi ve uslu kısırlaştırılmadan önce de hiç öyle şeylerini görmemiştim...
Daha önce baktığım ve rahmetli olan kedim de erkekti ilk kez dişi kedi bakıyorum.
Umarım anne anne olmam o kadar çapkın değildir, kaçtıysa yarım saatte erkek kedi nasıl bulabilir zilli...
Balkondan atlayıp gidecek kadar bir azgınlık belirtisi de hiç göstermedi
Her kedi gibi balkonu sever camdan dışarı bakar ama aşağıdan korkuyor...
Veteriner baksa anar mı hamile olup olmadığını

Annane olacaksın canım örgülere başla bence :KK69::KK69::KK69::KK69:Kaçıp geri gelmiş gibi huysuz galiba alan 30 dk geri bırakmış :D :D

Back