- 12 Temmuz 2006
- 55.537
- 212.951
- 52
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Evet orası, benimki ağız alışkanlığıSelimiye hayvan hastanesi mi acaba? Yazınca o çıkıyor üsküdar a bağlı gözüküyor.
Tamamdir çok teşekkür ederim. Haftasonu açık olmaz sanırım. Olmadı pazartesi götüreceğiz.Evet orası, benimki ağız alışkanlığı
Haydarpaşa numune hastanesini biliyorsunuzdur oraya yakın, o yüzden ben Haydarpaşa hayvan hastanesi diye anıyorum.
Telefon numaralarını not alın arar sorarsınız, Pazar günü açık olmaz sanırım ama yine de çalışma saatlerini öğrenmekte yarar var, tekrar geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşir.Tamamdir çok teşekkür ederim. Haftasonu açık olmaz sanırım. Olmadı pazartesi götüreceğiz.
İnşallah ıyilesir. Evladım gibi gerçekten çok üzgünüm ağlıyorum sürekli. Neden böyle oldu hiç anlamadım. Tekrar çok sağolun.Telefon numaralarını not alın arar sorarsınız, Pazar günü açık olmaz sanırım ama yine de çalışma saatlerini öğrenmekte yarar var, tekrar geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşir.
Hemen deniyorum.okeanoss00 fotoğrafları bir foto düzenleyicide düzenleyip yada ekran görüntüsü alıp atabilirsiniz fotoyu öyle kabul ediyor.
Tahmin edebiliyorum, benimde 2 yaşına girmek üzere olan bir pekinezim var, köpek değil Bebek benim için, 2. kızım, meleğim o, biraz keyifsiz olsa kahroluyoruzİnşallah ıyilesir. Evladım gibi gerçekten çok üzgünüm ağlıyorum sürekli. Neden böyle oldu hiç anlamadım. Tekrar çok sağolun.
Tahmin edebiliyorum, benimde 2 yaşına girmek üzere olan bir pekinezim var, köpek değil Bebek benim için, 2. kızım, meleğim o, biraz keyifsiz olsa kahroluyoruz
Tamam keseyim ben. Aslında yarın boynuna yakalık alıcam elleyemesin diye.Canım bu arada kedinin tırnaklarını kes biran önce. Yarayı iyice büyütecek yoksa
Tahmin edebiliyorum, benimde 2 yaşına girmek üzere olan bir pekinezim var, köpek değil Bebek benim için, 2. kızım, meleğim o, biraz keyifsiz olsa kahroluyoruz
Aynen abla. Gecen hafta 1 hafta boyunca ishaldi benim köpeğim. Hem de bayagı agır. Zarzor toparladı serumlarla iğnelerle. O perişan oldu ben ondan perişan. Resmen ciğerim yanıyodu ya anlatamıyorum.
Hmm genelde veterinerler ilk bunlari soruyorda. Sen istersen baska birindende destek al en azindan fikrin olur tam olarakUyuyor maalesef. Kalkmıyor çok az kalkıyor.
Ne kremi? terramycin diye sari renkli bir merhem vardir. Tam olarak goz kenarinda ne sorun var bilemiyorum ama insanlardada her derde deva birsey. Lutfen temin edip surun. Siz ona birde yalamasin gozunu kulagini diye boyun seyide alin..umarim iyilesir hemenKrem sürdüm yakından ondan da korkunç görünüyor.
başka bir yerinde yara çıkmadıkça önemli değil . ama çıkarsa ya antibiyotiğe alerjisi vardır ya da şeker hastalığı olabilir ama öyle görünmüyor.. . yada her hangi bir deri hastalığı da olabilir... bil diye söylüyorum yanlış anlama felaket tellallığı değil benimki...