Kedim Hasta Yardım

Selimiye hayvan hastanesi mi acaba? Yazınca o çıkıyor üsküdar a bağlı gözüküyor.
Evet orası, benimki ağız alışkanlığı
Haydarpaşa numune hastanesini biliyorsunuzdur oraya yakın, o yüzden ben Haydarpaşa hayvan hastanesi diye anıyorum.

Evet orası, benimki ağız alışkanlığı
Haydarpaşa numune hastanesini biliyorsunuzdur oraya yakın, o yüzden ben Haydarpaşa hayvan hastanesi diye anıyorum.
Tamamdir çok teşekkür ederim. Haftasonu açık olmaz sanırım. Olmadı pazartesi götüreceğiz.

Tamamdir çok teşekkür ederim. Haftasonu açık olmaz sanırım. Olmadı pazartesi götüreceğiz.
Telefon numaralarını not alın arar sorarsınız, Pazar günü açık olmaz sanırım ama yine de çalışma saatlerini öğrenmekte yarar var, tekrar geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşir.

Telefon numaralarını not alın arar sorarsınız, Pazar günü açık olmaz sanırım ama yine de çalışma saatlerini öğrenmekte yarar var, tekrar geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşir.
İnşallah ıyilesir. Evladım gibi gerçekten çok üzgünüm ağlıyorum sürekli. Neden böyle oldu hiç anlamadım. Tekrar çok sağolun.

İnşallah ıyilesir. Evladım gibi gerçekten çok üzgünüm ağlıyorum sürekli. Neden böyle oldu hiç anlamadım. Tekrar çok sağolun.
Tahmin edebiliyorum, benimde 2 yaşına girmek üzere olan bir pekinezim var, köpek değil Bebek benim için, 2. kızım, meleğim o, biraz keyifsiz olsa kahroluyoruz

Canım bu arada kedinin tırnaklarını kes biran önce. Yarayı iyice büyütecek yoksa

Tahmin edebiliyorum, benimde 2 yaşına girmek üzere olan bir pekinezim var, köpek değil Bebek benim için, 2. kızım, meleğim o, biraz keyifsiz olsa kahroluyoruz

Aynen abla. Gecen hafta 1 hafta boyunca ishaldi benim köpeğim. Hem de bayagı agır. Zarzor toparladı serumlarla iğnelerle. O perişan oldu ben ondan perişan. Resmen ciğerim yanıyodu ya anlatamıyorum.

Aynen abla. Gecen hafta 1 hafta boyunca ishaldi benim köpeğim. Hem de bayagı agır. Zarzor toparladı serumlarla iğnelerle. O perişan oldu ben ondan perişan. Resmen ciğerim yanıyodu ya anlatamıyorum.

Benim de bebeğim gibi. Ben onu bırakıp tatile bile gidemedim. Her gün işten koşa koşa eve gidiyorum. Annemle aramızda 2 sokak mesafe var. Bırakıp da gidemiyorum. Eşim işi gereği geceleri nöbete gidiyor o zamanlar bile bırakıp gidemiyorum. En kaliteli mamayi yediriyorum. Gözüm gibi bakarken neden böyle oldu hiç anlamadım. İnanın 1 haftadir uyku uyumuyorum geceleri başında bekliyorum. Kahroldum resmen. Çok büyük imtihan canim yanıyor

Ekran resmini de denedim yükleyemedim resimleri buarada. Bilgisayarım yok telefondan giriyorum. Olmadı.

Krem sürdüm yakından ondan da korkunç görünüyor.
Ne kremi? terramycin diye sari renkli bir merhem vardir. Tam olarak goz kenarinda ne sorun var bilemiyorum ama insanlardada her derde deva birsey. Lutfen temin edip surun. Siz ona birde yalamasin gozunu kulagini diye boyun seyide alin..umarim iyilesir hemen

başka bir yerinde yara çıkmadıkça önemli değil . ama çıkarsa ya antibiyotiğe alerjisi vardır ya da şeker hastalığı olabilir ama öyle görünmüyor.. . yada her hangi bir deri hastalığı da olabilir... bil diye söylüyorum yanlış anlama felaket tellallığı değil benimki...
kendiside yapmış olabilir... bazı kediler çabuk stres olurlar stres durumlarında da çok görülüyor bu gibi durumlar ..
terramiciyn kremi mutlaka sür bu kremi kullanmadan önce ılık siyah çayla gözünün etrafını temizleyebilirsin. ucuz ve etkili temizleme yollarından biridir.... ...

ve bir kaç gün sakin ve huzurlu geçirmesini sağla .. bebekler için kullanılan inmuneks şurup ver bağışıklık sistemi güçlendiricidir... daha fazla kötüleşmedikçe bi sakinleşsin yavrucak.. bütün bu yaşadıklarından etkilenmiş olabilir.

Cumartesi gecesi tekrar veterinere götürdüm iyi bir kliniğin gece servisine. Sağolsun babam karşıladı masraflarını benim ağlamalarıma kedime kıyamadığı için. Detaylı muayene ve röntgen sonucunda enfeksiyonun ciğerlerine indiğini öğrendik. 2 çeşit antibiyotik göz damlaları bir sürü ilaç verdi. Dün biraz toparlamisti hareket etmeye falan başladı çok şükür lakin bu sabah da bir baktım ıshal olmuş. Onun için akşam bir mama yedirmemi söyledi veteriner onu alıp yedirecegim. Gözündeki yaralar ise yayıldı göz kapağı, kulak içi ve kulak dışına. Onun da antibiyotik kaynaklı mantar olduğunu düşünüyor bu yüzden 2 gündür mantar ilacı da kullanıyoruz. İyi olacak inşallah. Ateşi düştü az da olsa keyfi yerine geldi yaralar ıyilesir diye düşünüyorum. İnşallah ishali de geçecek. Her günümüz bir olay inanılmaz yıprandık oğlum da ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…