- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Göz için Damla ve merhemi veteriner vermedi canim. Ben eczaneye sordum. O verdi. Veteriner para almadan cevap vermiyor. Doğru olur mu dersin? Buarada burnu fena tıkalı. Zor nefes alıyor ağzı açık. Onun için ne yapabilirim? Serum verdi doktor şırınga ile vermeye başladım bugün. Su da sıktım ağzına şırınga ile besleyici sıvı mamayi da zorla ıcirdim biraz da yaş mama verdim.Çok geçmiş olsun canım..
Tedavi,doğru tedavi diye düşünüyorum. Üşütmüş pisicik. Yani antibiyotiye devam. Gerekirse şayet yeterince su içmiyor ve yemiyorsa serum da verilir.Kuru mamayı çok az yiyorsa,iyileşinceye kadar haşlanmış tavuk veya yaş mama verebilirsin. Bunu kuru mamasıyla karıştırabilirsin.
Göz için damla ve merhem verilmiş. Bu da doğru uygulama olacaktır..
Çabucak iyileşecektir annesi,üzülme güçlü ol. Onun senin şefkatine ihtiyacı var..
Evet özel klinik eğer geçmezse pazartesi günü belediyenin hastanesine götüreceğim. Başka resimler de var ama boyut büyük diyor telefonumdan yükleyemedim. Bir kez daha deneyeyim.Gittiğiniz klinik özel bir klinik mi? Bir de fakulte hastanelerini deneyin. Para üzerine calısmadıkları için telefonla bilgi de alabilirsiniz belki.
Gözündeki yara cok net anlasılmıyor ama kendi yapmıs olabilir belki. Bir diğer ihtimal hastalıktan dolayı bagısıklığı düşüp mantara falan da yakalanms olabilir. Şimdilik devam edin merheme, buradan baska bir sey söylemek zor.
Yeterince beslenmesi, sıvı almasına dikkat edin. İmmuneks surup kullanın. Kedi nezlesi olmus sanırım. Hemen de gecebilir, aylarca da sürebilir.
Canım çok sağol veterinerin verdiklerine devam edip bu Damla ve kremi de süreyim o zaman. Bak bu saat oldu hala uyuyamadım. Çok üzülüyorum ya. Pazartesi hala kötü olursa belediyenin hayvan hastanesine goturucem artık umarım gerek kalmaz. İnşallah geçiririz.Gözünün çevresini kendisi de zedelemiş olabilir,2kediannesinin dediği gibi mantar başlangıcı da olabilir ama bana kendisi becermiş gibi geldi.. Bu sebeple terramicyn merhem,gentagut damla ya da buna benzer antiseptik uygulamalar uygun diye düşünüyorum..Vet. vermese de,eczaneden alıp kullanabileceğimiz şeyler bunlar,için rahat olsun..
Çocuklar nezle olduğunda buharlı bir ortam yaratılır ya ortamda nefes alması kolaylaşsın diye,sen de pisi için bunu yapabilirsin.. Bir çaydanlık suyu kaynatıp,yüksekçe bir yere koyup buharlı nemli bir ortam oluşturabilirsin..
Gözü burnu çok kötü akıyor MegPisinin güzel haberlerini bekliyorum canım.. Inşallah çabucak sağlığına kavuşur..
Burnu çok kötü tıkalı onun için evde yapabileceğim bir şey var mi? Hem akıyor hem de tıkalı zor nefes alıyor. Burun akıntısı bugün başladı.
Yara büyüyor kulağına da sıçramış. 39.2 derece ateşi var. Çok üzgünümBu arada mevsim geçişlerinde İmunex takviyesi de yapın kedinize. Yaş mamaya karıştırınca yemezse şurubunu şırıngayla vedebilirsiniz. Ben bizimkilere ikinci kürü uyguluyorum. Bağışıklığı düşük bir kızım var çünkü.
Yettim bacım...KilicBaligi Belki görürse detaylı şekilde yardımcı olur. Gözünün etrafını çizmiş olabilir benim yaramazlar da yapıyorlar. Tedavi bana da doğru geldi, inşallah çabucak iyileşir yavrucak.