- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Yara büyüyor kulağına da sıçramış. 39.2 derece ateşi var. Çok üzgünüm
Yara büyüyor kulağına da sıçramış. 39.2 derece ateşi var. Çok üzgünüm
39.2 normale yakın bir değer ama tahminen ateşi makattan ölçmüyordur, bu durumda ateşi 39.2 den yüksek...39.2 çok çok korkulacak bir ateş değil diye biliyorum. Kedilerin vücut ısısı bizlerden farklı ve 39 üst sınır sanıyorum ki. Ama yaranın kulağa sıçraması korkuttu beni.
Para ile almadım. Arkadaşımın kedisi yavruladi o verdi. Kendi kedilerinde problem yok 3 yıldır diğer yavrularda da sorun yok.Öncelikle geçmiş olsun, bu ırklar cok hassas aldığınız zaman biraz paraya kıyıp seçereli anne baba sağlık testlerinden başarıyla geçmiş ırksal hastalıkları olmayan kedilere bakmalısınız. Ben ayni bu cinsten iki defa kedimi yasına girmeden kaybettim saçma bir virüs yüzünden bir daha tövbe dedim kayıtsız küreksiz kedieczacılar da iyi biliyor bence kullanın cunku sokak kedilerinin göz enfeksiyonuna ne iyi geldiğini de iyi bilirler genelde. İnsallah tez zamanda ayaklanır. Veteriner masrafları insani bitiriyor haklısınız.
Makattan olcuyorum39.2 normale yakın bir değer ama tahminen ateşi makattan ölçmüyordur, bu durumda ateşi 39.2 den yüksek...
Buraya Foto atamıyorum telden çektiğim için. Özelden numaramı versem son halini whatsapptan size atsam olur mu?Kedilerdeki goz rahatsizliklarina ben de eczacinizin onerdiklerini kullaniyorum ama, bana sorun gozunde degil gozun yanindaki deride gibi geldi anlattiginiz kadariyla, eger oyleyse mantar ya da antibiyotiklerin yan etkisi olabilir eger oyleyse bunlar ise yaramaz. Hangi ilde yasiyorsunuz bilmiyorum ama veterinerlik fakultesi varsa oranin klinigine goturebilirsiniz. Ayrica fotografi veterinerimize yollayacagim cevap gelirse yazarim size.
Arkadaşımın kedisi yavruladi ondan aldım satın almadım. Anne baba ve bir diğer erişkinlige ulasmiş kedileri birlikte yaşıyor 3 yıldır. Parazit için kapsül yutturdu ve sırtına Damla Danlattı. Tuvaleti koyu renk. Yemek yerse yapıyor. Normal gibi bence.Oğluşun ne kadar süredir sizinle?
Nereden aldınız, sahiplenme mi yoksa bir petshop vs den mi aldınız?
Sizden önce bulunduğu ortam hakkında bilginiz var mı?
Parazit tedavisi sırasında sadece hap mı yutturuldu, iğne yapıldı mı?
Elinizde tahlil sonuçları var mı? Bu tahlile virütik hastalıklar dahil edildi mi?
Oğlunuzun dışkısında bir değişiklik, yumuşama veya renginde değişiklik söz konusu mu?
Gözü için net birşey söyleyemem bu fotoğraftan bir şey anlayamıyorum fakat baticon ile sterilize ettikten sonra fucidin sürebilirseniz iyi olur. 1 hafta içerisinde bölgenin toparlanması gerek.
Tedaviye gelirsek, şu aşamada burnu akmaya başladı ve ateşi yükselmeye devam etti ise serum tedavisine başlanması gerekiyor. Hangi şehirde ve ilçedesiniz?
Ağrı kesici ates dusurucu hap icirmistim şuan ateşi düşmuş 38 derece çıktı. Makattan ölçüm yapıyorum.
Görmedim ki. İstanbul cekmekoy. Telefondan giriyorum da.Arkadaş size ilçe sormuş belki yardımı olur diye neden cevap vermiyorsunuz ?
Uyuyor maalesef. Kalkmıyor çok az kalkıyor.Cok uzuldum gecmis olsun...kedinizin gunluk hareketlerinde degisim var mi? Uyku oyun yemek tuvalet gibi? Herkes immunexten bahsetmis gercekten ise yariyor kullanmakta fayda var..
Çok teşekkür ederim Mune. Aklımda olsun götüreceğim yarın muhakkak böyle olmayacak.Çok geçmiş olsun, Haydarpaşa'da hayvan hastanesi var, size çok uzak sayılmaz, ben eskiden oraya götürüyordum bebişlerimi, genel olarak memnundum, fiyatları da özel kliniklerden daha makul sanırım. Aklınızda olsun orası da.
Haydarpaşa hayvan hastanesi yazarsanız fiyat listeleri de var, bildiğim kadarıyla veterinerlik fakültesine bağlı bir hastane, bu yüzden de bir artısı olduğunu düşünüyorum.Çok hareketli bir kediydi. 2
Çok teşekkür ederim Mune. Aklımda olsun götüreceğim yarın muhakkak böyle olmayacak.
Selimiye hayvan hastanesi mi acaba? Yazınca o çıkıyor üsküdar a bağlı gözüküyor.Haydarpaşa hayvan hastanesi yazarsanız fiyat listeleri de var, bildiğim kadarıyla veterinerlik fakültesine bağlı bir hastane, bu yüzden de bir artısı olduğunu düşünüyorum.