Canım kendine eziyet etme sürekli dibinde tutamazsın ya kedi bubenimde var kedim şuanda balkonda yatıyor çok üzüldüm Allah sabır versin
Canım benimki dışardan korkuyor zaten oraya buraya çıkmaz kutusu var sadece orda yatıyor uslu kızım gözümde ustünde balkonda kucağıma bile alamam korkuyor yani hep yerde takılıyorBibicim aman diyim sineklik aman diyim insan sonra çok üzülüyor.
Canım benimki dışardan korkuyor zaten oraya buraya çıkmaz kutusu var sadece orda yatıyor uslu kızım gözümde ustünde balkonda kucağıma bile alamam korkuyor yani hep yerde takılıyor
benım kedım mamuk kuş gorunce korkup ölü takliti yapıyor :)Üç kedim var 27. katta bir sene yaşadık beraber camlarda sineklik, balkon zaten yok ve sürekli kedilerin üstünde dört çift göz. Maalesef bu "olacağı varmış oldu" dan ziyade ekstra dikkatle önlenebilecek bir durum.
Balkona çıkartıyorsanız hayvanı mutlaka yüksek demirler olmalı zıplayamayacağı ya da tel olmalı çünkü kediler meraklı hayvanlar bir kuş gördüler mi tamam. Ama olan olmuş bundan sonra hayvan besleyecekseniz daha dikkatli olursunuz. Başınız sağolsun.
benım kedım mamuk kuş gorunce korkup ölü takliti yapıyor :)
Amin. Teşekkür ederimCanım kendine eziyet etme sürekli dibinde tutamazsın ya kedi bubenimde var kedim şuanda balkonda yatıyor çok üzüldüm Allah sabır versin
hemde çok zorSenin suçun değil ki bu kedi bu nereye gideceğini kestiremezssin bende ilk köpeğimi kemik kanserinden kaybettim dostların ölümü zor oluyor...
sizinde başınız sağolsunhemde çok zor
Aynen. Maşallah helal olsun gerçekten çok mutlu oldum. :)
cok uzuldum cok
ne dıyecegımı bılemıyorum boyle oluyor ıste aıleden bı farkı kalmıyor
benımde kedım var 10 yıldır bızımle kanserdı amelıyat yaptırdık yasamaz dedıler sevgımızle yasattık
okadar masumlar kı
Belki öyle ama çok zoruma gidiyo düşünmeden edemiyorumGüzelim kendine eziyet etme. Evet dostlarımızı kaybetmek bizi çok üzüyor ama kendini suçlama. Kediler böyledir ele avuca sigmazlar. Kapıyı kapatsan camdan giderler. Senin elinde olan bişey değildi.