Kedi tüyü bebek doğduktan sonra mı gözünüze batmaya başladı? Neden kedi ve bebek bakımıyla yalnız ilgileniyorsunuz?
Verin gitsin kedileri burada vicdan yoklaması yapmayın bari.
Ay unutuyorum bazen bazı kocaların sperm bağışçısı olmaktan başka rolü olmadığını.Konu sahibinin eşi "ev işi kadın işi, ben erkeğim yapmam" kafasında, her işi konu sahibinin üstüne yıkan biri.
Kedi ve bebek bakımı da ev işi sayılıyor belli ki. Ama olan kedilere oluyor işte.
Kedileri cok seviyorum.Bi kedim vardi disarda besledigim ve yokluguna alismak cok zor oldu.Ama tuy cok onemli bi sorun bence.Annem bu yuzden 7 kere cigerlerinden ameliyat oldu.Bazi insanlarin cigerleri kedi tuyune fazla alerji gosteriyo.Bunu dikkate alin.İki kedim ve yaklaşık altı aylık bir bebeğim var. Kedilerimden biri uysal diğeri çok hırçın. Şu ana kadar bebeğe ikisi de yaklaşmıyordu. Ama bebek hareketlenmeye başlayınca yaramaz olan kedimin dikkatini çekti. Bebek ona yaklaşmaya çalışınca onunla oyun oynamak istediğini düşündü ve iki kere elini çizdi. Çocuk o kadar çok ağladı ki zor sakinleşti, çok korktum. Hala hareketlerini takip ediyor, ben yakınında olmasam yine atlamaya niyetli.
Kedileri sahiplendirmeyi düşünüyorum ama ne kadar üzgün olduğumu anlatamam. Hala bir çıkar yol arıyorum. Bekarlıktan beri benimleler. Hiçbir şey evladımdan değerli değil ama yaşayan birilerinin belki bir çözüm önerisi vardır diye yazıyorum.
Bebeğe tek başıma baktığım için zorlanıyorum ve kedilerin bakımıyla ilgilenemiyorum. Gittikleri yerde muhtemelen daha iyi bakacaklar onlara.
Öte yandan hırçın olan kedi benden başka sahip tanımaz, başkasına başını bile sevdirmez. Başka bir ev büyük travma olacak ona. Sabah kalkıyorum kesinlikle vereceğim diyorum akşama çok üzülüyorum vazgeçiyorum. Bir yol bulunur, idare ederim, yaklaştırmam diyorum. Ama her yerimiz kedi tüyü malum temizlik yapmakta çok zorlanıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Benzer tecrübesi olan var mı
Aşısız kedi tüyüne diyin bari .Kedileri cok seviyorum.Bi kedim vardi disarda besledigim ve yokluguna alismak cok zor oldu.Ama tuy cok onemli bi sorun bence.Annem bu yuzden 7 kere cigerlerinden ameliyat oldu.Bazi insanlarin cigerleri kedi tuyune fazla alerji gosteriyo.Bunu dikkate alin.
Tuy cigere yapisinca asi fayda edermi bilemem.Ben versin diye demedim ama dikkate alinmali.Her yer tuy diyAşısız kedi tüyüne diyin bari .
Zaten vermeye yer arıyor.
Tuy cigere yapisinca asi fayda edermi bilemem.Ben versin diye demedim ama dikkate alinmali.Her yer tuy diyyuzden dedim.Veterinere danisilmali boyle konular.
Bende zaten veterinere sorsun dedim.Her insanda ayni olmuyo.Cok cektik acisini.O kedilere acimadigimi dusundunuz sanirim ama insanlardan daha cok uzuluyorum zevk icin alinip en ufak bi sorunda basindan atilmasina.3 kedim var
Kedilerle yata kalka büyüdüm .
Aşısı olunca o kedilerin tüylerinin sizin sacinizdan farkı yok .
Tımar tomar alıp yutmuyoruz o tüyleri
Dışkı ile çıkıyor zaten
Tüy ciğere yapışınca mıTuy cigere yapisinca asi fayda edermi bilemem.Ben versin diye demedim ama dikkate alinmali.Her yer tuy diyyuzden dedim.Veterinere danisilmali boyle konular.
O zaman doktor yanlis biliyo.Arkadasimin basinada geldi ayni sey.Yasamayan bilmez.Arastirin goreceksiniz.Veterinere gittim merak etmeyin.Tüy ciğere yapışınca mıKedi köpek tüyü ciğere yapışıp kist oluşturmaz tabi evcilinizin veteriner kontrollerini aşılarını aksatmıyorsanız. Aynı risk sebze meyvelerde de var sebze meyve yemeyin mi diyelim yani. Kedi beslemişsiniz ama hiç veteriner kapısından geçmediniz herhalde. Annenizin muhtemelen başka bir sağlık sorunu var.
Çocuğa saldırı yapıyorsa tabikide vermelisiniz bebek sonuçta daha mühim
Kuzum annenin ne sucu var yazik kadinaolay tüy değil tabi ki.
kediler rahatsız oluyor diye annemi bile çağırmıyorum ben eve. nasıl göndermek düşünülebiliyor ki.
her şeyin bir çözümü vardır. ayrıca hayvanla aynı evde büyüyen çocukların ileride daha farklı olduğu ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?