sizi çok iyi anlıyorum. bebek bakarken başka sorumluluk çok zor oluyor. alışık olduğu başka birileri varsa anneniz kardeşiniz vs geçici olarak verebilirsiniz.İki kedim ve yaklaşık altı aylık bir bebeğim var. Kedilerimden biri uysal diğeri çok hırçın. Şu ana kadar bebeğe ikisi de yaklaşmıyordu. Ama bebek hareketlenmeye başlayınca yaramaz olan kedimin dikkatini çekti. Bebek ona yaklaşmaya çalışınca onunla oyun oynamak istediğini düşündü ve iki kere elini çizdi. Çocuk o kadar çok ağladı ki zor sakinleşti, çok korktum. Hala hareketlerini takip ediyor, ben yakınında olmasam yine atlamaya niyetli.
Kedileri sahiplendirmeyi düşünüyorum ama ne kadar üzgün olduğumu anlatamam. Hala bir çıkar yol arıyorum. Bekarlıktan beri benimleler. Hiçbir şey evladımdan değerli değil ama yaşayan birilerinin belki bir çözüm önerisi vardır diye yazıyorum.
Bebeğe tek başıma baktığım için zorlanıyorum ve kedilerin bakımıyla ilgilenemiyorum. Gittikleri yerde muhtemelen daha iyi bakacaklar onlara.
Öte yandan hırçın olan kedi benden başka sahip tanımaz, başkasına başını bile sevdirmez. Başka bir ev büyük travma olacak ona. Sabah kalkıyorum kesinlikle vereceğim diyorum akşama çok üzülüyorum vazgeçiyorum. Bir yol bulunur, idare ederim, yaklaştırmam diyorum. Ama her yerimiz kedi tüyü malum temizlik yapmakta çok zorlanıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Benzer tecrübesi olan var mı
Kedim var. Verebileceğimi asla sanmıyorum ya. ☹☹☹ Bir çözüm kesinlikle vardır ama bu çözüm kedileri göndermek olmamalı.
İkinci bir çocuğunuz olduğunda da büyük olan oynamak istediği için küçüğün canını yakarsa ne yapacaksınız mesela? Bi de vermişken uysalı da veriyosunuz ne hikmetse.
Tüm olasılıkları düşünmeden hayvan sahiplenen insanları asla anlamıyorum ve anlamayacağım da. Zamanla birbirlerine alışacaklarını siz de biliyorsunuz. Ki kediler hakikaten büyük insanla bebekleri ayırt edebiliyorlar ona göre davranıyorlar kaç kez şahit oldum buna. Yani ben de vicdan rahatlatmanıza yarayacak bi cümle yok. Çok büyük vebal yaptığınız. Yine yani benden daha iyi bakarlar diye kendinizi kandırıp verin tabi. Tüy toplamak zor nihayetinde, dimi?
Benden de asla sizi destekleyici bir sey duyamazsınız. Bir gün evlenip çocuğunuzun da olacağı ihtimalini bilerek sahiplendiniz onları. Ve hiçte gittiği yerde onlara iyi falan bakmazlar. O değil bunu düşünmeniz bile cok üzücü gercekten
Ben hergun köpeğime bakıp ağlıyorum yaşlanıyor yaşi ilerliyor diye ve hamileyim
Sadece doguma giderken 1 günlüğüne babamlara bırakacağım ve doğum sonrası hemen gelecek buraya. Onsuz bir hayat düşünmek dahi istemiyorum o yüzden sizi anlamıyorum üzgünüm.
Tüy temizlemek onlardan vazgecmekten daha mi zor gerçekten?
Eşiniz napiyor acaba bu esnada? Her kedili evde var tüy toplama rulosu alırsın bebeği kucağına koltuğu orayı burayı rulolarsın en fazla. Ben sizi anlayamam boşuna yazıyorum zaten çünkü benim icin de en değerli sey evladımdir. Ve benim de 2 evladım var. 1 i 4 ayaklı biri 2.
İki kedim ve yaklaşık altı aylık bir bebeğim var. Kedilerimden biri uysal diğeri çok hırçın. Şu ana kadar bebeğe ikisi de yaklaşmıyordu. Ama bebek hareketlenmeye başlayınca yaramaz olan kedimin dikkatini çekti. Bebek ona yaklaşmaya çalışınca onunla oyun oynamak istediğini düşündü ve iki kere elini çizdi. Çocuk o kadar çok ağladı ki zor sakinleşti, çok korktum. Hala hareketlerini takip ediyor, ben yakınında olmasam yine atlamaya niyetli.
Kedileri sahiplendirmeyi düşünüyorum ama ne kadar üzgün olduğumu anlatamam. Hala bir çıkar yol arıyorum. Bekarlıktan beri benimleler. Hiçbir şey evladımdan değerli değil ama yaşayan birilerinin belki bir çözüm önerisi vardır diye yazıyorum.
Bebeğe tek başıma baktığım için zorlanıyorum ve kedilerin bakımıyla ilgilenemiyorum. Gittikleri yerde muhtemelen daha iyi bakacaklar onlara.
Öte yandan hırçın olan kedi benden başka sahip tanımaz, başkasına başını bile sevdirmez. Başka bir ev büyük travma olacak ona. Sabah kalkıyorum kesinlikle vereceğim diyorum akşama çok üzülüyorum vazgeçiyorum. Bir yol bulunur, idare ederim, yaklaştırmam diyorum. Ama her yerimiz kedi tüyü malum temizlik yapmakta çok zorlanıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Benzer tecrübesi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?