- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.961
Ben bu hafta çok çozuttum 2 3 gündür dışardayım yemeler içmeler hedefim yılbaşına kadar 2şer cm daha gidermek bakalım çok kasacağımmAynenkızlar toparlanin yılbaşında o göbekler kalçalar eglenirken bir saga bir sola gitmesin sıkı sıkı olsunlar su yilbasina 5lilerde gireyim bari
Gider gider hatta aramızda yılbaşı çekilişi bile hedefliyorum eğer katılmak isterseniz özelden katılırım yazın zaten 4 5 kişiyizEveeet ben de onu sorucaktim yilbasi hedefleriniz nasil kizlar? Ben 58 olmak istiyorum, daha da vermem zaten sonra. Yavas yavas gitsin ki kaslar erimesin tek derdim:) 1.5 ayda 1.8 kilo gider heralde:))
Ben de cumartesiye kadar sehir disindayim. Otelde eliptik, odada mari winsor falan yapicam 3 gun kendi capimdaBen bu hafta çok çozuttum 2 3 gündür dışardayım yemeler içmeler hedefim yılbaşına kadar 2şer cm daha gidermek bakalım çok kasacağımm ❤
Ay ben isterdim de amerikadan nasil katiliciiimGider gider hatta aramızda yılbaşı çekilişi bile hedefliyorum eğer katılmak isterseniz özelden katılırım yazın zaten 4 5 kişiyiz
Kuzum buraya gelen kargo şirketi yokmu tr ye gönderim yapabileceğin. Çekilişi ben yapacağım katılım olursa herkes adres atacak ben kendiminkini herkese atacağım kime çıktığımı bilmeyryim diye ekstradanAy ben isterdim de amerikadan nasil katiliciiim
Sanırım 6 hafta falan var ,59.5 diyim bende :))Eveeet ben de onu sorucaktim yilbasi hedefleriniz nasil kizlar? Ben 58 olmak istiyorum, daha da vermem zaten sonra. Yavas yavas gitsin ki kaslar erimesin tek derdim:) 1.5 ayda 1.8 kilo gider heralde:))
Hadi bakalım 2 cm gider çok rahat kuzum fazla bile giderBen bu hafta çok çozuttum 2 3 gündür dışardayım yemeler içmeler hedefim yılbaşına kadar 2şer cm daha gidermek bakalım çok kasacağımm ❤
Aaaa nasıl bir şeyyyyGider gider hatta aramızda yılbaşı çekilişi bile hedefliyorum eğer katılmak isterseniz özelden katılırım yazın zaten 4 5 kişiyiz
Var kuzum da sirf kargo parasi 50-60$Kuzum buraya gelen kargo şirketi yokmu tr ye gönderim yapabileceğin. Çekilişi ben yapacağım katılım olursa herkes adres atacak ben kendiminkini herkese atacağım kime çıktığımı bilmeyryim diye ekstradan
Yaaa sana çok masraflı olur....Var kuzum da sirf kargo parasi 50-60$
Ya şöyle mesela bir limit belirleriz 50 100 tl arası herkes max hediye alsın falan haksızlık olmasın diye herkes dm den beden ölçüsünü adresini gödrririr herkese bu bilgileri atarız çıkan kişiye yılbaşı haftası kargolanırBen mini bı minnagim hepiniz birleşip bana bir cizme alabilir meselaşaka şaka ay heyecanlı çekiliş detayı istiyoruz kedimizzzz heyecanlandıkki
Bence ikili çekiliş yapalım herkes birbirine göndersin öyle olmaz mı. Yani ikili ikili birbirimize gönderim yaparızYa şöyle mesela bir limit belirleriz 50 100 tl arası herkes max hediye alsın falan haksızlık olmasın diye herkes dm den beden ölçüsünü adresini gödrririr herkese bu bilgileri atarız çıkan kişiye yılbaşı haftası kargolanır ☺
Şöyle yapacağız zaten herkesin hakkı için ben kağıt yazıp onun kısmetine çekeceğim çıkan kişiye adres gödercemBence ikili çekiliş yapalım herkes birbirine göndersin öyle olmaz mı. Yani ikili ikili birbirimize gönderim yaparız
Nasıl fikir
Ay anlamadim benŞöyle yapacağız zaten herkesin hakkı için ben kağıt yazıp onun kısmetine çekeceğim çıkan kişiye adres gödercem
Herkese bir kişi düşecek herkese hediye alıp hediye vermiş olacakAy anlamadim benşimdi hepimiz bir kişiye mi hediye alicaz yoksa herkes birbirine mi alacak
Ben varımmmHerkese bir kişi düşecek herkese hediye alıp hediye vermiş olacak
Evet ya ona kargo parası çok tutar kuzumAma kremsokolo yurtdışında o sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?