- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.701
Hayırlı olsun kedicikAldığım band bu. Kolay orta sert vardı ben Tabiki sert aldım çünkü sert severim diyip işi sulandırmıycamB Brunello Cicinelli burda bile rahat durmuyorum aklıma geldin ya
Diğerlerini denedim ama bu en uygun geldi bana diğerleri çok hafif kaldı açıkcasıEki Görüntüle 2550454
Bak hep diyorum sen yıllarca ye iç 1 ayda 10 cm sonuç beleme. Sabır ve istikrar olmazsa hayatta başaramazsın aksine daha da kilo alırsın. Ent 2 3 aya ihtiyacımız var. Bende dün aynada bakıyorum of hala yanlarıö var hala selülit lerim var nasıl olcak 1 aydır hergün yapıyorum diyorum. Ama sonra diyprumki 3 4 ay kendini sal sen sadece üstüne düşen görevi vçyap hafta 4 5 gün Sporumu aksatma diyetine sadık kal. Sonuçları göreceksin. Bir anlık spor yapılmaz. Bunu hayat biçimi haline getir... 3 ay sonra 10 cm gitti hop bırakıyorum dersen 20 cm büyürsün. Bunu sakın unutma. Hayatına belli bir rutini oturt bu zor zamanlar bir geçsin 3 5 6 ay içinde inanamayacaksın vucuduna sonra haftada 3 gün spor daha dikkatli beslenme ile hayatıma devam edersin. Hayatımın hiç bir evresinde kalıcı kilom olmaz sorunun olmaz göbeğin olmaz her daim sııı ve dik kalırsın.Bazen karamsar oluyorum. Sabırlı olmam lazım biliyorum ama sanki yaptığım spor yetersiz gibi geliyo. Mesela dün 30dk Leslie arkasına mari Winsor yaptım. Toplamda 50dk spor yaptim duş aldım. Kalcam 100 cm hedefim 90a düşürmek. Kaç ay alır bu sizce. Kaç ayda bacaklarım incelmiş olur yeterli gelir mi yaptığım spor
İyiki varsın canım teşekkür ederimBak hep diyorum sen yıllarca ye iç 1 ayda 10 cm sonuç beleme. Sabır ve istikrar olmazsa hayatta başaramazsın aksine daha da kilo alırsın. Ent 2 3 aya ihtiyacımız var. Bende dün aynada bakıyorum of hala yanlarıö var hala selülit lerim var nasıl olcak 1 aydır hergün yapıyorum diyorum. Ama sonra diyprumki 3 4 ay kendini sal sen sadece üstüne düşen görevi vçyap hafta 4 5 gün Sporumu aksatma diyetine sadık kal. Sonuçları göreceksin. Bir anlık spor yapılmaz. Bunu hayat biçimi haline getir... 3 ay sonra 10 cm gitti hop bırakıyorum dersen 20 cm büyürsün. Bunu sakın unutma. Hayatına belli bir rutini oturt bu zor zamanlar bir geçsin 3 5 6 ay içinde inanamayacaksın vucuduna sonra haftada 3 gün spor daha dikkatli beslenme ile hayatıma devam edersin. Hayatımın hiç bir evresinde kalıcı kilom olmaz sorunun olmaz göbeğin olmaz her daim sııı ve dik kalırsın. ❤
Bende hafta sonu kaçırdık am devam ediyorum sıkıntı yapmamak lazım kendimize olur öyle aradaHellooo, ben de haftasonu gezisinden sonra evime dondum. Bugun ancak yememi icmemi duzeltebildim:) Aksama sporumu menumu yazarim yine
Benim de canım tatlı istedi fıstık ezmesi sütlü yulaf yaptım bekletiyorum içine muz alacağım.Bende bu sabah canim tatlı istediği için fit puding yaptim kakako meyve yulafi karıştırıp geceden dolaba attım sabah da içine fıstık attım yedim akşama etli nohut ayran yerim
Leslie ve mari Winsor var bugünkü planimda
En son attığın mıBenim de canım tatlı istedi fıstık ezmesi sütlü yulaf yaptım bekletiyorum içine muz alacağım.
Şimdi 3gzersizlerim bitti dünki programın aynısı devam diyorum 1 hafta 10 gün bu programla giderim kalçalarım bacak arkası çok çalışıyor hissediyorum yani istediğim yanmayı sağlıyor şuan bu program bana
Aynen en son attığım .En
En son attığın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?