Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Kızlar günaydın u arada

Bir yeşil çay içip Sporumu yapacağım sonra mutfağı temizleyeceğiz bugün çok kara kış bastırma dan cam kağıda silinecek çok iş var bugun yarın

Sabah
1 avuç fıstık,1 fincan leblebi,3 zeytin, 1 domates,1 dilim kaşar peyniri,3 hindi füme ,2 fincan çay şekersiz,

Akşam

1 kase mercimek çorbası
4 Kasık bulgur pilavı
Yoğurtlu kabak(kabaklar kızartma değil yağsız tavada pisti)
Leslie 30dk+30 dk bacak inceltme hareketleri

Hello bugübki programım şöyleydi

Kahvaltıda bir yumurta 2 dilim peynir 1 domates 3 4 tane zeytin yeşil çay

Akşama çorba yapacağım ama biraz değişik
1 pırasa biraz zencefil 1 çay bardağı mercimek 2 3 diş sarımsak belki tavuk

Bazen karamsar oluyorum. Sabırlı olmam lazım biliyorum ama sanki yaptığım spor yetersiz gibi geliyo. Mesela dün 30dk Leslie arkasına mari Winsor yaptım. Toplamda 50dk spor yaptim duş aldım. Kalcam 100 cm hedefim 90a düşürmek. Kaç ay alır bu sizce. Kaç ayda bacaklarım incelmiş olur yeterli gelir mi yaptığım spor

Bak hep diyorum sen yıllarca ye iç 1 ayda 10 cm sonuç beleme. Sabır ve istikrar olmazsa hayatta başaramazsın aksine daha da kilo alırsın. Ent 2 3 aya ihtiyacımız var. Bende dün aynada bakıyorum of hala yanlarıö var hala selülit lerim var nasıl olcak 1 aydır hergün yapıyorum diyorum. Ama sonra diyprumki 3 4 ay kendini sal sen sadece üstüne düşen görevi vçyap hafta 4 5 gün Sporumu aksatma diyetine sadık kal. Sonuçları göreceksin. Bir anlık spor yapılmaz. Bunu hayat biçimi haline getir... 3 ay sonra 10 cm gitti hop bırakıyorum dersen 20 cm büyürsün. Bunu sakın unutma. Hayatına belli bir rutini oturt bu zor zamanlar bir geçsin 3 5 6 ay içinde inanamayacaksın vucuduna sonra haftada 3 gün spor daha dikkatli beslenme ile hayatıma devam edersin. Hayatımın hiç bir evresinde kalıcı kilom olmaz sorunun olmaz göbeğin olmaz her daim sııı ve dik kalırsın.

İyiki varsın canım teşekkür ederim

Sabah :1 fincan leblebi 1 çay bardağı ceviz ,1 bardak süt,3 hindi füme ,1 domates yarım yumurta
Akşam:1 kase mercimek çorbası,1 bardak ayran, yoğurtlu sebze haşlaması bir tabak

100 ip+40 squat+50 mekik+50 makas+30sn plank yapıldı. Akşama mari Winsor buns and thighs yaparım

Bende bu sabah canim tatlı istediği için fit puding yaptim kakako meyve yulafi karıştırıp geceden dolaba attım sabah da içine fıstık attım yedim akşama etli nohut ayran yerim
Leslie ve mari Winsor var bugünkü planimda

Benim de canım tatlı istedi fıstık ezmesi sütlü yulaf yaptım bekletiyorum içine muz alacağım.
Şimdi 3gzersizlerim bitti dünki programın aynısı devam diyorum 1 hafta 10 gün bu programla giderim kalçalarım bacak arkası çok çalışıyor hissediyorum yani istediğim yanmayı sağlıyor şuan bu program bana

En
En son attığın mı

Dun artik duzene girdim, dunku menumu paylasiyim hemen

Oglen: somonlu, avokadolu ve haslanmis pirincli salata
Aksam: bi tabak kiymali karnibahar, 5 kasik yogurt

Spor: 40 dk bisiklet, 30 dk eliptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…