- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.221
Canım hoş geldin . Spor sağlık için çok önemli güvenli bir kadın her şeyin üstesinden gelir ama vücudumuzu beğenmeyince her şey boş sıkıcı geliyor nedense böyle bir pskolojideyiz .@ KedidirKedii Selam kedidirkedi. Topiğin cok iyi bir kısmini okudum okumaya devam edeceğim ama dayanamadım yazayım dedim. Öncelikle seni tebrik ediyorum sana hayran kaldım. Bende bir suredir kilolarima taktim. Ayrica vucudum cok hantal
( hareketsizlikten) senden yardım istiyorum umarim yardimci olursun. Ben suanda akupunktur taktirdim 1 ay oldu yuruyusle beraber 5 kg verdim. Suan 67 kg yim ve boyum 1.57 cm. Kollarim ve bacaklarim kalin birde sirt bolgem feci yagli. Bana bir spor programi onerirsen cok mutlu olurum. Dogumdan sonra vucudum saldi kendisini. Cocugum 8 aylik emiyor. Hergun yapabilirim sporu. Simdiden tesekkurederim.
Yaklasik 1 aydir 1 saat yuruyus yapiyorum aynaya bakip kendimi gordugumde diyetisyene baslamam gerektigini ve bu kilolara dur demem gerektigini gordum. 1 saat kesintisiz yapabilirim aksamlari. Cevabin icin cok tesekkurederimCanım hoş geldin . Spor sağlık için çok önemli güvenli bir kadın her şeyin üstesinden gelir ama vücudumuzu beğenmeyince her şey boş sıkıcı geliyor nedense böyle bir pskolojideyiz .
Ama ben sana yardım seve seve koşa koşa koştura koştura terlete terlete ederim
Şimdi öncelikle spor yapıyor musun her gün kesintisiz 1 saat mı yapabilirsin 30 dakika mı
Buna göre sana cardio+ bölgesel videolar veririm ilk hafta ağrıların olur sıkılırsın ama unutma aynada ve hayatında kendini nasıl görmek istediğini düşün. Her aynaya baktığında hayıflandığın ama bir şey yapmadan oturman biraz saçma
Sporu ilk hafta zorlar sıkar ama 2 ci hafta daha iyi hissedersin 3 cü hafta ya kadar sıkarsan ve azimle devam edersen 2 günde bir alışkalık ediliyor atık tartıda vücuttada sonuçlar görmeye başlayınca vazgeçemeyeceksin
Yaklasik
Yaklasik 1 aydir 1 saat yuruyus yapiyorum aynaya bakip kendimi gordugumde diyetisyene baslamam gerektigini ve bu kilolara dur demem gerektigini gordum. 1 saat kesintisiz yapabilirim aksamlari. Cevabin icin cok tesekkurederim
Fotolarınıza baktımda kalçanız gerçekten çok güzel. Popoyu dikleştirmek için sguat dışında ne yapılabilir?
merhaba kedidirkedi, yardimci olmaniz ne kadar guzel cok tesekkur ederim bastan.
benim sorunum su: ben eskiden oldukca zayiftim sonra ideal kiloma kavustum ama cok yiyerek sagliksizca. su an fizigim duzgun kilomdan hicbir sikayetim yok. ama sagliksiz hissediyorum kendimi... tek sorunum gobek gobek gobek... ve belimin arkasi dusuk bel giymekten yaglandi.
hergun yapabilecegim bir egzersiz programi tavsiye eder misin? ilk basta hevesle yapsam da sonraki gunler 1 saatlik filan programlari yapabilecegimi sanmiyorum. gobegim gitsin belim incelsin ve hantalligimi atayim fit olayim istiyorum, kilo vermek istemiyorum zayifliktan zor kurtuldum zaten. en buyuk hayalim fit gorunmek... nolur bana da yardimmm :)
Merhaba şimdi benim sana önereceğim video önce ilk 3 hafta cardio yapacağız sonra cardio + bölgesel yapacağız eet kesmesi yaşarsın istediğin olmaz ama durmak yok ! farz et ki 2000 tl verip spor salonuna yazıldın paranın yanmaması lazımYaklasik
Yaklasik 1 aydir 1 saat yuruyus yapiyorum aynaya bakip kendimi gordugumde diyetisyene baslamam gerektigini ve bu kilolara dur demem gerektigini gordum. 1 saat kesintisiz yapabilirim aksamlari. Cevabin icin cok tesekkurederim
Merhaba sizi 1-2 video önereyim vazgeçemediğim popo ve bacak videolarımFotolarınıza baktımda kalçanız gerçekten çok güzel. Popoyu dikleştirmek için sguat dışında ne yapılabilir?
Merhaba teşekkür ederim bilgi paylaşınca güzelleşiyor bütün kadınlar güzel fit olsun istiyorummerhaba kedidirkedi, yardimci olmaniz ne kadar guzel cok tesekkur ederim bastan.
benim sorunum su: ben eskiden oldukca zayiftim sonra ideal kiloma kavustum ama cok yiyerek sagliksizca. su an fizigim duzgun kilomdan hicbir sikayetim yok. ama sagliksiz hissediyorum kendimi... tek sorunum gobek gobek gobek... ve belimin arkasi dusuk bel giymekten yaglandi.
hergun yapabilecegim bir egzersiz programi tavsiye eder misin? ilk basta hevesle yapsam da sonraki gunler 1 saatlik filan programlari yapabilecegimi sanmiyorum. gobegim gitsin belim incelsin ve hantalligimi atayim fit olayim istiyorum, kilo vermek istemiyorum zayifliktan zor kurtuldum zaten. en buyuk hayalim fit gorunmek... nolur bana da yardimmm :)
MerhabaaaKedidirKedii merhaba, maşallahherkese yardımcı oluyorsunuz sizi tebrik ederim. benim içinde birşeyler önerirseniz çok sevinirim.
boy:1,60 , kilo 68,5
benimde sorunum yana doğru geniş basen (basenlerim 108 di sanırım), arkada kocaman bir popo (varın siz düşünün büyüklüğünü), pantolon giyince yanlardan sarkan etler ne ararsan bende mevcut
eliptik bisikletim var dün başladım spora 30 dk kullandım, peşine bildiğim bikaç hareket yaptım ama saymadan.
siz ne önerirsiniz, dışarda spor yapma şansım yok akşam 8 den sonra ancak evde yapabilirim.
şimdiden teşekkür ederim.
Canim cok tesekkureferim iki gundur jillian yapoyordum. Buna yarin baslarim olur dimi. Normalde de yediklerimi doktorum yazmami soyledi diyetim var onu uyguluyorum.Merhaba şimdi benim sana önereceğim video önce ilk 3 hafta cardio yapacağız sonra cardio + bölgesel yapacağız eet kesmesi yaşarsın istediğin olmaz ama durmak yok ! farz et ki 2000 tl verip spor salonuna yazıldın paranın yanmaması lazım
Tatlım şimdi seni değişime sokmaya başlıyoruzzzBu videoyu haftada 5 gün yap ilk 3 gün üst üste 1 gün rest 2 gün devam 2 gün rest diye gidiyor tamam Her gün bilgi raporu yazacaksın buraya ağrı sızı durum hal duygu olarak gün gün paylaşacaksın bizimle ne yiyorsun akşam sabah arada kaçamaklar hepsini
Tatlım videon bu bunu izledim bugün denedim hatta her hücreni çalıştıran bir egzersiz
Merhaba sizi 1-2 video önereyim vazgeçemediğim popo ve bacak videolarım
https://www.youtube.com/watch?v=i1ZzdBgLtZg
Merhaba teşekkür ederim bilgi paylaşınca güzelleşiyor bütün kadınlar güzel fit olsun istiyorum
Şimdi normal kilonddasın ama fitleşmek daha sıkımı olmak istiyorsun ? belin ve karın için şunu öneririm:
form korumak ve daha da sıkılaşmak istersen bu tam senlik bence
https://www.youtube.com/watch?v=efDPdSK-2zk
Merhabaaa
akşam 8 den sonra sana da 1 ay boyunca bir egzersiz öönereyim önce onunla başlayalım devamına gidişata göre bakalım olur mu
Eğer evim zıplamaya pek müsait değil dersen başka bir video önerebilirim
Hayır sadece dikleştirmek değil yağ yakıcı vee sıkılaştırıcı ^^Videolar için teşekkür ederim. Benim üst bedenim daha geniş o yüzden alt bölgeden zayıflamak istemiyorum. Bu hareketler sadece dikleştirmek için değil mi?
Süpersin ! evet yarın başlamalısınnnCanim cok tesekkureferim iki gundur jillian yapoyordum. Buna yarin baslarim olur dimi. Normalde de yediklerimi doktorum yazmami soyledi diyetim var onu uyguluyorum.
Bugun sabah 1 kibrit kutusu peynir, 5tane yesil zeytin ,2 dilim ekmek bol yesillik yedim. Ara ogun 2 kuru kayisi
Oglen 2 yumurta ,2 dilim ekmek ,3yk yogurt, yagsiz salata yedim.
Yine ara ogune 2 kayisi
Aksam 1 sb kabak yemegi, 2 dilim ekmek , salata ve yogurt yicem. Sabah 1 saat yurudum eve gelince jillian yaptim . Bugunluk bu kadar canim cok tesekkurederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?