Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Alt karın deli gibi çalıştıran aynı zamanda bütün karın bölgesini yakan , bacaklarıda çalıştıran ister pilates topuyla ister evde bir yattıkla yapabilirsin ilk etapta 10 adet yapabilirsiniz her hafta 5 arttırın :)

gecenin son paylaşımı karın bacak yan simit bölgesi etkili egzersizler .. Asla vazgeçmeyin .. Sonuçları gerçekten sizi size getirir. Kadın koca sıkı kalça ellesin diye değil dışarıdakiler güzel görünsün diye değil kendini sevsin diye sağlığı için spor yapar . Kendinize saygınız dan spor yapın.

30TH SEP 2015 | 142 NOTES

@ KedidirKedii Selam kedidirkedi. Topiğin cok iyi bir kısmini okudum okumaya devam edeceğim ama dayanamadım yazayım dedim. Öncelikle seni tebrik ediyorum sana hayran kaldım. Bende bir suredir kilolarima taktim. Ayrica vucudum cok hantal
( hareketsizlikten) senden yardım istiyorum umarim yardimci olursun. Ben suanda akupunktur taktirdim 1 ay oldu yuruyusle beraber 5 kg verdim. Suan 67 kg yim ve boyum 1.57 cm. Kollarim ve bacaklarim kalin birde sirt bolgem feci yagli. Bana bir spor programi onerirsen cok mutlu olurum. Dogumdan sonra vucudum saldi kendisini. Cocugum 8 aylik emiyor. Hergun yapabilirim sporu. Simdiden tesekkurederim.

Canım hoş geldin . Spor sağlık için çok önemli güvenli bir kadın her şeyin üstesinden gelir ama vücudumuzu beğenmeyince her şey boş sıkıcı geliyor nedense böyle bir pskolojideyiz .

Ama ben sana yardım seve seve koşa koşa koştura koştura terlete terlete ederim

Şimdi öncelikle spor yapıyor musun her gün kesintisiz 1 saat mı yapabilirsin 30 dakika mı
Buna göre sana cardio+ bölgesel videolar veririm ilk hafta ağrıların olur sıkılırsın ama unutma aynada ve hayatında kendini nasıl görmek istediğini düşün. Her aynaya baktığında hayıflandığın ama bir şey yapmadan oturman biraz saçma
Sporu ilk hafta zorlar sıkar ama 2 ci hafta daha iyi hissedersin 3 cü hafta ya kadar sıkarsan ve azimle devam edersen 2 günde bir alışkalık ediliyor atık tartıda vücuttada sonuçlar görmeye başlayınca vazgeçemeyeceksin

Yaklasik
Yaklasik 1 aydir 1 saat yuruyus yapiyorum aynaya bakip kendimi gordugumde diyetisyene baslamam gerektigini ve bu kilolara dur demem gerektigini gordum. 1 saat kesintisiz yapabilirim aksamlari. Cevabin icin cok tesekkurederim

merhaba kedidirkedi, yardimci olmaniz ne kadar guzel cok tesekkur ederim bastan.

benim sorunum su: ben eskiden oldukca zayiftim sonra ideal kiloma kavustum ama cok yiyerek sagliksizca. su an fizigim duzgun kilomdan hicbir sikayetim yok. ama sagliksiz hissediyorum kendimi... tek sorunum gobek gobek gobek... ve belimin arkasi dusuk bel giymekten yaglandi.

hergun yapabilecegim bir egzersiz programi tavsiye eder misin? ilk basta hevesle yapsam da sonraki gunler 1 saatlik filan programlari yapabilecegimi sanmiyorum. gobegim gitsin belim incelsin ve hantalligimi atayim fit olayim istiyorum, kilo vermek istemiyorum zayifliktan zor kurtuldum zaten. en buyuk hayalim fit gorunmek... nolur bana da yardimmm :)

Günaydın kahvaltıdan sonra hepinizle ilgileneceğim koşudan yeni geldim biraz dinlenip kahvaltı sonra buradayım

Yaklasik

Yaklasik 1 aydir 1 saat yuruyus yapiyorum aynaya bakip kendimi gordugumde diyetisyene baslamam gerektigini ve bu kilolara dur demem gerektigini gordum. 1 saat kesintisiz yapabilirim aksamlari. Cevabin icin cok tesekkurederim

Fotolarınıza baktımda kalçanız gerçekten çok güzel. Popoyu dikleştirmek için sguat dışında ne yapılabilir?

KedidirKedii merhaba, maşallah herkese yardımcı oluyorsunuz sizi tebrik ederim. benim içinde birşeyler önerirseniz çok sevinirim.
boy:1,60 , kilo 68,5
benimde sorunum yana doğru geniş basen (basenlerim 108 di sanırım), arkada kocaman bir popo (varın siz düşünün büyüklüğünü) , pantolon giyince yanlardan sarkan etler ne ararsan bende mevcut
eliptik bisikletim var dün başladım spora 30 dk kullandım, peşine bildiğim bikaç hareket yaptım ama saymadan.

siz ne önerirsiniz, dışarda spor yapma şansım yok akşam 8 den sonra ancak evde yapabilirim.
şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba Kedidirkedi,

uzun süredir kilo vermek istiyorum, yürüyüyüs yapiyorum sonuc göremeyince bir kac güne birakiyorum. Yaklasik bir senedir ayni kiloda cakili kaldim 59-61 kilo arasinda gidip geliyorum. Boyum 156cm. 29 yasindayim. Acilen göbegimin kalinligindan ve kalcamin genisliginden, sirtimin yagindan ve sarkik kollarimdan kurtulmaliyim. Söylle bir durum var, cocukta düsündügüm icin en azindan o olmadan vucudumu biraz daha incelteyim ayni zamanda ideal kiloma düseyim diyorum. Ancak kendime Yil sonuna kadar bir hedef koydum. Sence bu mümkün olabilir mi? Ahim sahim, sipsiki asiri sportik bir vucudu zaten bu kadar sürede yapamam bunun bilincindeyim, insanlarin yillarini aliyor bunu yapmak. Ama suan icin vucudumun az da olsa sikilasmasi ve yagdan kurtulmam icin ne önerirsin? Bu arada hem laktoz entolaransim ayni zamanda da insülin direncim var. Ne yapacagimi, nerden basliyacagimi bilmiyorum. Bacaklarim ince, sadece ic bacaklarimin sikilasmaya ihtiyaci var, ayni zamanda popom büyük ama siki degil ve fazlasiyla her harukalede görülen selülitlerim var.
Suanda üst bedenim 38-40 yani Medium, alt bedenim de 38 Medium, 36 altiya giremiyorum kalcam ve popom izin vermiyor.
Degerli bilgilerini paylasirsan sevinirim :)

Yaklasik

Merhaba şimdi benim sana önereceğim video önce ilk 3 hafta cardio yapacağız sonra cardio + bölgesel yapacağız eet kesmesi yaşarsın istediğin olmaz ama durmak yok ! farz et ki 2000 tl verip spor salonuna yazıldın paranın yanmaması lazım

Tatlım şimdi seni değişime sokmaya başlıyoruzzz Bu videoyu haftada 5 gün yap ilk 3 gün üst üste 1 gün rest 2 gün devam 2 gün rest diye gidiyor tamam Her gün bilgi raporu yazacaksın buraya ağrı sızı durum hal duygu olarak gün gün paylaşacaksın bizimle ne yiyorsun akşam sabah arada kaçamaklar hepsini

Tatlım videon bu bunu izledim bugün denedim hatta her hücreni çalıştıran bir egzersiz
Fotolarınıza baktımda kalçanız gerçekten çok güzel. Popoyu dikleştirmek için sguat dışında ne yapılabilir?
Merhaba sizi 1-2 video önereyim vazgeçemediğim popo ve bacak videolarım

https://www.youtube.com/watch?v=i1ZzdBgLtZg
Merhaba teşekkür ederim bilgi paylaşınca güzelleşiyor bütün kadınlar güzel fit olsun istiyorum
Şimdi normal kilonddasın ama fitleşmek daha sıkımı olmak istiyorsun ? belin ve karın için şunu öneririm:

form korumak ve daha da sıkılaşmak istersen bu tam senlik bence
https://www.youtube.com/watch?v=efDPdSK-2zk

Merhabaaa

akşam 8 den sonra sana da 1 ay boyunca bir egzersiz öönereyim önce onunla başlayalım devamına gidişata göre bakalım olur mu

Eğer evim zıplamaya pek müsait değil dersen başka bir video önerebilirim

Canim cok tesekkureferim iki gundur jillian yapoyordum. Buna yarin baslarim olur dimi. Normalde de yediklerimi doktorum yazmami soyledi diyetim var onu uyguluyorum.
Bugun sabah 1 kibrit kutusu peynir, 5tane yesil zeytin ,2 dilim ekmek bol yesillik yedim. Ara ogun 2 kuru kayisi
Oglen 2 yumurta ,2 dilim ekmek ,3yk yogurt, yagsiz salata yedim.
Yine ara ogune 2 kayisi
Aksam 1 sb kabak yemegi, 2 dilim ekmek , salata ve yogurt yicem. Sabah 1 saat yurudum eve gelince jillian yaptim . Bugunluk bu kadar canim cok tesekkurederim.

Videolar için teşekkür ederim. Benim üst bedenim daha geniş o yüzden alt bölgeden zayıflamak istemiyorum. Bu hareketler sadece dikleştirmek için değil mi?

Süpersin ! evet yarın başlamalısınnn

kediiii çok ama çok teşekkür ediyorum sağolasınnnn

evet sıkılaşmak ve göbeğin gitmesi bel arkasının da gitmesini istiyorum sportif sağlıklı bi duruş istiyorum canım.

videolar için çoook teşekkürler. bunları hergün yapacağım di mi?

2. videoda o hatun kadar mı yapıcam yoksa belli bi sayı var mı?

spor konusunda çok cahilim ya huu
sevgilerimle...

Merhabaaa

akşam 8 den sonra sana da 1 ay boyunca bir egzersiz öönereyim önce onunla başlayalım devamına gidişata göre bakalım olur mu

Eğer evim zıplamaya pek müsait değil dersen başka bir video önerebilirim [/QUOTE]

KedidirKedii cevap için teşekkür ederim. bugün yapmaya başladım hareketi, evim aslında müsait değil alt katta oturan biraz sıkıntılı bir komşu ama video 10 dk olduğu için zarar etmez diye düşünüyorum. halının üstüne kat kat kilim serdimde yaptım diğer video nun linkinide atarsan değerlendirebilirim ama bu daha etkili dersen buna devam ederim. umarım gidişat da iyi olurda çektiğim sıkıntı boşa gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…