• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Aynen :KK70: kızlar toparlanin yılbaşında o göbekler kalçalar eglenirken bir saga bir sola gitmesin sıkı sıkı olsunlar :KK70: su yilbasina 5lilerde gireyim bari :KK70:
Ben bu hafta çok çozuttum 2 3 gündür dışardayım yemeler içmeler hedefim yılbaşına kadar 2şer cm daha gidermek bakalım çok kasacağımm ❤️

Eveeet ben de onu sorucaktim yilbasi hedefleriniz nasil kizlar? Ben 58 olmak istiyorum, daha da vermem zaten sonra. Yavas yavas gitsin ki kaslar erimesin tek derdim:) 1.5 ayda 1.8 kilo gider heralde:))
Gider gider hatta aramızda yılbaşı çekilişi bile hedefliyorum eğer katılmak isterseniz özelden katılırım yazın zaten 4 5 kişiyiz 🤭

Eveeet ben de onu sorucaktim yilbasi hedefleriniz nasil kizlar? Ben 58 olmak istiyorum, daha da vermem zaten sonra. Yavas yavas gitsin ki kaslar erimesin tek derdim:) 1.5 ayda 1.8 kilo gider heralde:))
Sanırım 6 hafta falan var ,59.5 diyim bende :))
Gider gider rahat hemdee
Ben bu hafta çok çozuttum 2 3 gündür dışardayım yemeler içmeler hedefim yılbaşına kadar 2şer cm daha gidermek bakalım çok kasacağımm ❤
Hadi bakalım 2 cm gider çok rahat kuzum fazla bile gider
Gider gider hatta aramızda yılbaşı çekilişi bile hedefliyorum eğer katılmak isterseniz özelden katılırım yazın zaten 4 5 kişiyiz 🤭
Aaaa nasıl bir şeyyyy

Ben mini bı minnagim hepiniz birleşip bana bir cizme alabilir mesela :63: şaka şaka ay heyecanlı çekiliş detayı istiyoruz kedimizzzz heyecanlandıkki
Ya şöyle mesela bir limit belirleriz 50 100 tl arası herkes max hediye alsın falan haksızlık olmasın diye herkes dm den beden ölçüsünü adresini gödrririr herkese bu bilgileri atarız çıkan kişiye yılbaşı haftası kargolanır ☺️

Ya şöyle mesela bir limit belirleriz 50 100 tl arası herkes max hediye alsın falan haksızlık olmasın diye herkes dm den beden ölçüsünü adresini gödrririr herkese bu bilgileri atarız çıkan kişiye yılbaşı haftası kargolanır ☺
Bence ikili çekiliş yapalım herkes birbirine göndersin öyle olmaz mı. Yani ikili ikili birbirimize gönderim yaparız
Nasıl fikir

Günaydın günaydın günaydın :spor: :spor: 2gün ara verince bide hunharca yiyince insan baya ham ve pişman hissediyor kendi için :işsiz:

Neyse egzersizlerimi yaptım ilk bunu

Sonrada bunu yaptım offf yansın popolar hadi artık karpuzdan kavuna kavundan şeftaliye dönsün popolar 😂😂

1 yumurta peynir ve yeşil çay ile kahvaltı yapacağım.

Akşama tavuk haşlama Avakado yiyeceğim.. 2öğün geçecek bugün arada kuru kayısı çeviz yerim. 5 gün boyunca yediğim şekerleri eritmek adına detoks suları da yapıcam ödem atayım 🤭

Back