• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Gunaydiiin kizceler. Bugunku menum

Oglen: tavuklu, kinoali ve avokadolu salata
Ara: 3 kasik yogurt, 1 yemek kasigi yulaf, 1 tatli kasigi kinoa, yarim olcek protein tozu
Aksam: 300 gr izgara tavuk, az yagli yesil salata, 4 kasik yogurtlu kabak sote.

Spor: 20 dk bisiklet, 70 dk agirlik, 10 bin adim.

Iki gundur sarimsakli yogurtlari yiyip yiyip spora gidiyorum, beni gorunce kacicak artik spor salonundakiler:))

Sabah ve öğlen menüm aynıydı yulaf lapası yedim. Sabah içine 1 orta boy muz ve 2 ceviz attım oglende 1 YK kuru uzumle 5 badem attım.
Ama az önce markette alışveriş yaparken canım feci tatlı çekmişti,muzlu bebek maması gördüm minik kasede ondan aldım hüplettim. Ama şunu farkettim tatlı çekince canım artık aklıma cikolata bile gelmiyo
Eevet bu yediğim belki uygun degil diyete ama çikolatadan daha sağlıksız değildir heralde :oops:
Akşama da 1 porsiyon ızgara et yanına salata ve 1 bardak ayranla tuketicem. Bugünlük böyle
Dışarda 30dk yurudum şimdi sade kahvemi içiyorum:kahve:

Sabah ve öğlen menüm aynıydı yulaf lapası yedim. Sabah içine 1 orta boy muz ve 2 ceviz attım oglende 1 YK kuru uzumle 5 badem attım.
Ama az önce markette alışveriş yaparken canım feci tatlı çekmişti,muzlu bebek maması gördüm minik kasede ondan aldım hüplettim. Ama şunu farkettim tatlı çekince canım artık aklıma cikolata bile gelmiyo
Eevet bu yediğim belki uygun degil diyete ama çikolatadan daha sağlıksız değildir heralde :oops:
Akşama da 1 porsiyon ızgara et yanına salata ve 1 bardak ayranla tuketicem. Bugünlük böyle
Olsun olsun ben de bu hafta çok cozuttum 😂🤭 benimde aklıma çikolata değil direk sütlü tatlı gelir 🤭

Aslinda cikolatanin ekstra bi zarari yok, hatta kakao baya antioksidan:) Cikolatanin sikintisi icindeki seker, ki bebek mamasinda da seker vardi muhtemelen. O yuzden bence canin cikolata cekiyosa ye gitsin abartmamak sartiyla:)

Aslinda cikolatanin ekstra bi zarari yok, hatta kakao baya antioksidan:) Cikolatanin sikintisi icindeki seker, ki bebek mamasinda da seker vardi muhtemelen. O yuzden bence canin cikolata cekiyosa ye gitsin abartmamak sartiyla:)
Ama nedense canım çekmedi, sekersiz bitterler var onlardan mi alsak ki :D

Al valla, bir iki kare atarsin arada. Bende bi tane var evde 100% bitter :KK57: Icinde hic seker, sut vs olmayinca baya aci bi tadi var ama ben seviyorum. Bi kareden fazla istesen de yiyemiyosun zaten:KK70:
Ben de Alicam hiç %100 denemedim bundan mahrum kalmamaliyim :D :D
Hatta bu bitterin en guzel yani da erkek arkadas korumali olmasi. Soyle ki erkek arkadasim kendime aldigim butun atistirmaliklari goturuyo normalde, bunun tadi o kadar acimtrak ki o bile bitiremedi:KK70:
O zaman süper çifte etki :D :D

Ben de Alicam hiç %100 denemedim bundan mahrum kalmamaliyim :KK70: :KK70:

O zaman süper çifte etki :KK70: :KK70:
Al tabi ama sokola demedi deme artemiscim, tadi cidden aci:))
Sorma ya erkek arkadas korumasi cok onemli. Labda masamda bi protein bar var, cocuk gelip gidip "bitir artik sunu, gozumun onunde durmasin yicem valla" diyo :KK70: Rahat yok yeminle, yangindan mal kacirir gibi yemem lazim herseyi:KK70:

Iyi akşamlar herkeseee
Dün güncelleme yapamadım ama işler planladığım gibi gitmedi, ikindiye doğru misafir geldi :confused: akşam yemeği olarak 16.00da 1 kase ezogelin, 1 kofte, patates salatası, dört beş sigara böreği, biraz brokoli veeeee 1 küçük muzlu rulo pasta yedim:duduk:

Bugün de 11.00
Her zamanki haşlanmış yumurtalı kahvaltı, yanında 6-7 çiğ fındık

15.00
1 sade türk kahvesi
1 küçük muz
Yarım simit

19.30
9-10 tane ızgara barbunya balığı
Boolllca rokalı turplu havuçlu yeşil salata
1 dilim tam buğday

Şimdi de hindistan cevizi yağı ekledigim son moda nescafemi içiyorum:confused: bulletproof diyolllaa:-)

Sorma ya erkek arkadas korumasi cok onemli. Labda masamda bi protein bar var, cocuk gelip gidip "bitir artik sunu, gozumun onunde durmasin yicem valla" diyo :KK70: Rahat yok yeminle, yangindan mal kacirir gibi yemem lazim herseyi:KK70:
Aslında ben çok severim ama baya bir acı olur dediğin gibi ilk fırsatta Alicam aşırı merak ettim:D kesin yiyip yiyip kilo almiyordur dimi:KK11:

Iyi akşamlar herkeseee
Dün güncelleme yapamadım ama işler planladığım gibi gitmedi, ikindiye doğru misafir geldi :confused: akşam yemeği olarak 16.00da 1 kase ezogelin, 1 kofte, patates salatası, dört beş sigara böreği, biraz brokoli veeeee 1 küçük muzlu rulo pasta yedim:duduk:

Bugün de 11.00
Her zamanki haşlanmış yumurtalı kahvaltı, yanında 6-7 çiğ fındık

15.00
1 sade türk kahvesi
1 küçük muz
Yarım simit

19.30
9-10 tane ızgara barbunya balığı
Boolllca rokalı turplu havuçlu yeşil salata
1 dilim tam buğday

Şimdi de hindistan cevizi yağı ekledigim son moda nescafemi içiyorum:confused: bulletproof diyolllaa:-)
Okurken modum soyleydi:
-Ya o kadar patates salatasindan bisey olmaz
-Hmm 4-5 sigara boregi mi?
-Neeee rulo pasta mi :KK57:
:KK70::KK70:

Aynen :KK70: kızlar toparlanin yılbaşında o göbekler kalçalar eglenirken bir saga bir sola gitmesin sıkı sıkı olsunlar :KK70: su yilbasina 5lilerde gireyim bari :KK70:
Eveeet ben de onu sorucaktim yilbasi hedefleriniz nasil kizlar? Ben 58 olmak istiyorum, daha da vermem zaten sonra. Yavas yavas gitsin ki kaslar erimesin tek derdim:) 1.5 ayda 1.8 kilo gider heralde:))

Ben de bitter yiyorum şu ülkerib 70 olanından alıyorum 2 dilim yetiyor kahveyle

Back