- 30 Mayıs 2015
- 14.274
- 13.944
- 298
Öncelikle Herkese günaydın 
Müne konumu bir süre taşımazsan çok memnun olurum,diğer bölüme yazdığım zaman cvp gelmiyor..
Kızlar Doğumuma az kaldı,evim 2+1.
Evimde 2 tane kedi var,malüm bebiş de gelicek
kocaman bir aile olucaz 
Fakat bir sorunum var ki,son zamanlarda kafama çok takmaya başladım.
Kedilerim bana da eşime de çok düşkünler.. öyle ki geceleri yanımıza gelmeden duramıyorlar
birisi kapıyı açana kadar uğraşıyor kapıya zıplıyor,diğeri ise kapıyı açana kadar kapının önünde ağlayıp duygu sömürüsü yapıyor, bende dayanamayıp içeriye alıyorum zaten 
Ama bu durum beni artık zorlamaya başladı..
onları bizim yanımızda yatırmamaya alıştırmam lazım. Bebek de gelince hep birlikte yatak odasında uyuyamayız malüm
Sorum şu ki,nasıl alıştırabilirim? Kızamıyorum da,kalkıp hemen içeri alıyorum, almasam vicdan azabından uyuyamıyorum. Ama biraz katı olmalıyım sanırım bu konuda,en azından bebek biraz büyüyene kadar.. ne yapmalıyım,nasıl alıştırıp nasıl davranmalıyım hem onları üzmeden,hem kendim huzursuz olmadan.. tecrübeli olanlar,Bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Müne konumu bir süre taşımazsan çok memnun olurum,diğer bölüme yazdığım zaman cvp gelmiyor..
Kızlar Doğumuma az kaldı,evim 2+1.
Evimde 2 tane kedi var,malüm bebiş de gelicek

Fakat bir sorunum var ki,son zamanlarda kafama çok takmaya başladım.
Kedilerim bana da eşime de çok düşkünler.. öyle ki geceleri yanımıza gelmeden duramıyorlar

Ama bu durum beni artık zorlamaya başladı..
onları bizim yanımızda yatırmamaya alıştırmam lazım. Bebek de gelince hep birlikte yatak odasında uyuyamayız malüm

Sorum şu ki,nasıl alıştırabilirim? Kızamıyorum da,kalkıp hemen içeri alıyorum, almasam vicdan azabından uyuyamıyorum. Ama biraz katı olmalıyım sanırım bu konuda,en azından bebek biraz büyüyene kadar.. ne yapmalıyım,nasıl alıştırıp nasıl davranmalıyım hem onları üzmeden,hem kendim huzursuz olmadan.. tecrübeli olanlar,Bana yardımcı olursanız çok sevinirim