Kedi ve Alerji

Eyvah eyvah :)

Ayyy Allah vermesin en tiksindiğim seydir, bit ve pire :) Okulda kapmıştım iki hafta gitmedim :)

Bu işi ciddiye almam lazım, veterinere de bir sorayım bakalım pireli mi benim kedim...

sakın verme birine bence zaten kedi alerjisi değildir banada bahar alerjisi gibi geldi :26: benimde 2 kedim var alerji olsaydım bilem ilaçlarla idare ederdim atamam onlar benim canım

Eyvah eyvah :)

Ayyy Allah vermesin en tiksindiğim seydir, bit ve pire :) Okulda kapmıştım iki hafta gitmedim :)

Bu işi ciddiye almam lazım, veterinere de bir sorayım bakalım pireli mi benim kedim...

canım pireler sıcak ortamları sevdiğinden ve kedilerinde vücut sıcaklıkları her daim bizden daha fazla olduğundan, senden ona pire geçer ama ondan sana geçmez merak etme
ayrıca tüy dökülmesinin mama kalitesiylede ilgili olduğunu söylemişti veteriner. ben bu yüzden hep pahalı alıyordum ama kesin bir bilgim yok kandırılmış olabilirim. ama tüyleri için vitamin olduğunu biliyorum daha sağlıklı parlak çıksın ve dökülmesin diye. birde mutlaka 2-3 günde 1 taramanı öneririm kedi tarağı ile. hem dökülmek üzere olan tüylerini baştan toplamış olursun, hemde pisişin rahatlar masaj niyetine

ayrıca almadıysan taşıma kabı, kapalı kum kabı, açık kum kabı, tarak, tırmalama tahtası, mama tası, mama kovası var elimde. satabilirim diyeceğim ama taşınıyorum mevzusundan sonra korkuyorum

tüyleri dökülüyorsa traş ettirebilirsin canım hem daha güzel çıkıyor hem dökülmüyor biz yaza girerken yaptırıyoruz rahatta ediyor yawrucaklarım kızımı traş ettirdim yeni izmir sıcak olduğundan sorun olmuyo çok tatlı oluyor öle rahat rahat öpüyorum seviyorum koynuma alıyorum tüysüz olduğundan

bizimkisi tüyleri kesilince çok utanıyor kucağımıza girip daha da çıkmıyor. birde anestezi ile yapıldığından benim içim rahat etmiyor. bu nedenle sokaktan aldıktan sonra 1 kere yaptırmıştık yapanı beğenmemiştik ve sonra 1 kere de düzeltsin diye başka bi yere tıraş ettirdik. ama ben pek ettirme tafatarı değilim sanırım

bizim tam karşımızda bi bayan vet. yaptırıyoruz ve anestezi vermiyor kendide böyle basit bi uygulama için gerek yok diyor hafif bi uyku hali versin diye bi iğne yapıyor oda 2 saate falan geçiyor ve çok güzel yapıyor dümdüz oluyor

aha buda çirkin traşlı kızım kendisi kucak hiç sevmez sinirli çıkmış oyüzden

Son düzenleme:
sakın verme birine bence zaten kedi alerjisi değildir banada bahar alerjisi gibi geldi :26: benimde 2 kedim var alerji olsaydım bilem ilaçlarla idare ederdim atamam onlar benim canım

verir miyim hic, onu bulana kadar anam ağladı

Dilerim öyledir.

Ondan bana gecmez mi, ısırmaz mı beni :)

Tüyü icin vitamin kullanıyorum ama bağışıklık sistemi güclensin diye bir süredi sadece haslanmış tavuk yediriyorum, mamayı tercih etmiyo :)

Canı isteyince taratıyo istemezse yüzüme bile bakmıyo :) Taramak diyince yine kasındım :)

ayrıca almadıysan taşıma kabı, kapalı kum kabı, açık kum kabı, tarak, tırmalama tahtası, mama tası, mama kovası var elimde. satabilirim diyeceğim ama taşınıyorum mevzusundan sonra korkuyorum

Hepsini aldım, almasaydım alırdım senden :) ıvır zıvır gerekli gereksiz bir sürü sey aldım.

Cok kücük daha yaa traş ettiremem kiii.

Bakın bu benim mia'm.

ne yaptıysam 2. foto düzelmedi kızlar :26: oyy senin paşanında maşşllahı var özledim derken

kıssss bukadar çirkinbişeyi nerden buldum ölürüm ben buna yerim onu yerr küsmüşmü ne

maşallah canım şeker ama sinirli duruyor biraz. bizimki çok çok çok sakin, uysal, vur kafasına al ekmeğini
istanbulda 2 ayrı yere götürdüm ikiside anestezi ile yapıyor hatta 3 yerden fiyat aldım onlarda öyle yapıyor. ve anesteziden sonrada uyandırma parasıda alıyorlar. çok kazıkçılar yaa. bir cana bakıyorsunuz veterinerlerde sizi nasıl sömürürüz diye bakıyorlar

canim bende eve kediyle kus almistim birer hafta arayla geldiler ilk oglum basladi kasinmaya sonar kirmizi birseyler cikti cilt dr tut alerji testleri resmen cildi mikrop kapip curumeye baslamisti iltihaptan artik agliyordum yavrum dogdu hic opup koklayamadim yuzu korkunc derecedeydi vucutu taninmayacak derecede bendede sadece kasinti vardi banada uyuzmu diye dr kac kez test yapti kullanmadigimiz krem kalmadi ama tik yoktu oglum tam 2 yil cekti maddi manevi zarara ugradik maddi yanini gectim manevi olarak bebegim cok cekti neyse artik turiyeye gezmeye gidecez bir arkadas istedi ona verdim 1 hafta onceden baktik oglumdaki yaralar gecmeye basladi turkiyeye gittik tam 2 ay icinde hersey gecti cocugun mizmizligida gecti yavrum nefes aldi turkiyedeki cilt dr kesinlikle ajerjisi var hem oglunu hemde senin dedi cok sukur oglum 7 yasina girdi ve kesinlikle eser kalmadi bende bir daha hic kasinmadim ve o kirmizi noktalarda cikmadi

kıssss bukadar çirkinbişeyi nerden buldum ölürüm ben buna yerim onu yerr küsmüşmü ne

ahahah cok zor oldu, ankarayı talan ettim ama buldum :)

oyun oynamadığım icin asık suratı

vet. bana kendi söyledi genel anestezi yapmıyorum uyku hali veriyorum diye sadece iyi oluyor öyle öteki türlü kendilerine gelemiyorlar bi türlü yaa

ay sorma çok sinirlidir bana çekmiş

elmayra bu çok tatlıı. yerim onuuuuuuuuuuuu. bayıldım bittim valla yaaaaaaaaaaa. kız bu canım dimi

tututimi bu yapilirmiyeniden heveslendim su simarin resmini gorunce anam acaba oglum eskiye donermi alsam bitane

ben bunu avatar snaıyordum gerçekmiş çok tatlı kualkçıklara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…