Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye yazmadım ki :) Ben birazcık hayırsızım, uzaktan sevmeler aşlkarın en güzeli diyorum herhalde Sen iyi ol mutlu ol da uğrama bdv ye :)
Yuvarlarım hem de yuvarlanırım
Seviyorum seni.
1 yıldır bende de buna benzer sorun baş gösterdi, ilk başlarda sadece ellerimde minik kırmızı kırmızı kaşıntılı noktalar çıkıp gidiyodu.. Yakın zamanda bu rahatsızlık ilerleyip doktora görününce ürtiker (kurdeşen) olduğunu öğrendim Benim de bir kedim var evde beraber yaşadığım ama ona bağlı olup olmadığını hala bilemiyorum.. Kedim 3,5 yaşında son 3 yıldır alerjik rinitim ve son 1 yıldır ürtiker nüksetti ( yine de kedime bağlamak istemiyorum bu durumları çünkü tiroid problemim var buna bağlı gelişmiş olabileceğini de düşünüyorum.. ki kedimden kaynaklanıyor olsa ne olacak ki? Atamam ki ayrılamam ki ondan ( Çok zor bi durum gerçekten.. Konu sahibi arkadaşın alerji testi yaptırması gerek yine de. en azından sebebini bilir..
Canım merhaba bende dün ikiz bebiş kedi sahiblendim aslında birtane olacaktı ama ikisi şimdilik ayrilamiyormus buyunce bakicaz artık birine veririz britanesini olmazsa..sakın atma alerji geliştirdiysen bile bağışıklık kazanıcaksın. ama kediye alerji hapşırmayla olur genelde. bende 2 kedi var biri scottish bir british (yirim onları) ki bende alerjik astım alerjik dermatit ne ararsan var uçan kuşa alerji geliştirebilecek potansiyelim var. arada kedilerimi alıp anneme taşınıyorum bi kaç günlüğüne onda da 2 kedi var. alerji şokuna giriyorum yok girmiyorum şaka, ona bile alıştım dozajlar bende etkili olmuyo bağışıklık kazandım çünkü
sakın atma
Tabiki, bi kac hafta ver kendine, bünyene, cok mutlu ol bebislerinleCanım merhaba bende dün ikiz bebiş kedi sahiblendim aslında birtane olacaktı ama ikisi şimdilik ayrilamiyormus buyunce bakicaz artık birine veririz britanesini olmazsa..
Şimdi ararken senin yorumunu gördüm de bende de sanki alerji yaptı gibi morleim bozuldu bugün arada hapşırma filan oldu tozdan olur ya o şekilde bir de bazı tirnakladiklari yerler kaşınıp kabarıyor ama geçiyor asla vazgeçmek istemiyorum acaba bende bağışıklık kazanır miyimki
Teşekkürll ederim İnshaAllah dediğin gibi olur çok üzülürüm yoksaTabiki, bi kac hafta ver kendine, bünyene, cok mutlu ol bebislerinle