tututimi bu yapilirmiyeniden heveslendim su simarin resmini gorunce anam acaba oglum eskiye donermi alsam bitane
bence o riske girme canım alıcaksın oğlun rahatsızlanıcak gene vericeksin hayvanada sizede yazık
bence o riske girme canım alıcaksın oğlun rahatsızlanıcak gene vericeksin hayvanada sizede yazık
maşallah canım şeker ama sinirli duruyor biraz. bizimki çok çok çok sakin, uysal, vur kafasına al ekmeğini
istanbulda 2 ayrı yere götürdüm ikiside anestezi ile yapıyor hatta 3 yerden fiyat aldım onlarda öyle yapıyor. ve anesteziden sonrada uyandırma parasıda alıyorlar. çok kazıkçılar yaa. bir cana bakıyorsunuz veterinerlerde sizi nasıl sömürürüz diye bakıyorlar
off. ben her yaz anesteziyle uyutturup tüylerini kestiriyorum. yoksa o uysal lokum,tam bir panter emel oluyor.canım ne tarafta oturuyosun anatyolia var bizim anadolu yakasında narkozsuz uyutmadan traş ediyo, bide adamın elide hafif benim kızım masaja gelmiş gibi televizyona baka baka luyo traşını fiyatıda makul tavsiye ederim. hap kadar kediye anestezi çok tehlikeli allah korusun arkadaşımın kedisini öyle uyuttular o uyuyuş
valla anatoliada yasak kedilere anestezi yapmıyolar traş için. adamda işinin ehli benim kızımda çok sakin paşa paşa oturup bekliyo becerse gazete dergi okur yani o derece rahatoff. ben her yaz anesteziyle uyutturup tüylerini kestiriyorum. yoksa o uysal lokum,tam bir panter emel oluyor.
ama uyanamaması ve ölmesi korkutttu gözümü şimdi
elmayra bu çok tatlıı. yerim onuuuuuuuuuuuu. bayıldım bittim valla yaaaaaaaaaaa. kız bu canım dimi
oyyy oyun böceği deseneçok tatlı maşşallah
ben bunu avatar snaıyordum gerçekmiş çok tatlı kualkçıklara bak
bahar alerşisi olması için dua edeyim ben. o tatlışı sakın geri verme diye.
benim kedişte chinchilla. tüyler feci. neyseki bende alerji yok. aman olmasında
canım ne tarafta oturuyosun anatyolia var bizim anadolu yakasında narkozsuz uyutmadan traş ediyo, bide adamın elide hafif benim kızım masaja gelmiş gibi televizyona baka baka luyo traşını fiyatıda makul tavsiye ederim. hap kadar kediye anestezi çok tehlikeli allah korusun arkadaşımın kedisini öyle uyuttular o uyuyuş
Elmy.... Bu ne güzel bir dost böyle
Bayıldım valla şirineye
Sen önce bir dermatoloğa git, alerjik bir durum mu, değil mi anlaşılsın.
Sonra zaten önlem alırsın ona göre. Umarım basit bir bahar alerjisidir.
İsmi de kendi gibi pek güzel
Kulaklarını ve burnunu yerim onun.
ELMEYRA
bende ne zamandır seni oğlumla tanıştırcaktım :)
keşke seninki dişi olsaymış
bu da benim oğlum miu :) isimlerde benziyor
Eki Görüntüle 676433 Eki Görüntüle 676434
canım bahçelievler ama boşanınca kedim de eski evde kaldı. yen, evimde balkon olmadığı için alamıyorum. balkonsuz evde kedi bakımı çok zor bence...
ilk yaptırdıktan sonra şok oldum ben bıyıklarını kaşlarını bile kesmiş kavga ettik adamla ne yaptın sen diye. bide arsız uzar diyo. uzar ama körmüsün kesilirmi hiç oralar. evede yeni gelmişti bilmiyo tanımıyo evi ne üzülmüştüm ilk hafta. sonra şükürler olsun alıştı kurt oldu valla
elmayra akşam sana kitaplığımın üst rafının fotosunu çekeyim boleyn kızı nora roberts falan aynı yani
Daha bu sabah aklımdan gectinNerde benim gülenim yelkenim dedim. Özledim seni.
Gidicem canım, bir test daha yaptırayım bakalım, kızımdan kopamam.
Çok tatlı dimi, yerim ben onuuuu
Recheell benim kedim kız :) Adı da mia :)
Ayy cok sevimli yaaa, aslında ben de duman rengi cok istedim ama benim kızım rengarenk :)
Bakk benim kızım da kültür abidesi :)
ben kitap okurken hep tepemde ve kitaplığımda uyuyo :)
Eki Görüntüle 676443
Eki Görüntüle 676444
Buralardayım ama sessiz sessiz okuyup çıkıyorum. Seni de okuyorum hep
Senin şirineyi görünce dayanamadım
Kadiş falan hep terk etmiş ama burayı, biraz tenhalaşmış gibi geldi bana :44::44:
Ben de özledim seni
İyi yaptın ses aldım senden benim yaramaz sayesinde :)
Kadesa gitti sessiz sedasızDilerim geri gelir, neden gittiği de muamma
Sen aklına estikçe mesaj atabilirsin bana, kontrol etmeye çalışıyorum günlük olarak.
Sadece burada fazla zaman geçirmiyorum eskisi gibi. Ama senden güzel haberler
duymak çok hoşuma gider
Kadesa'yı merak ediyorum çok fazla... Üyeliğini iptal ettirmeden yazışmıştık biz onunla
ama hiç bahsetmemişti gideceğinden... Umarım sadece aklına estiği için gitmiştir...
Mia ile benim için de yumak yuvarlayın arada
ELMEYRA
bende ne zamandır seni oğlumla tanıştırcaktım :)
keşke seninki dişi olsaymış
bu da benim oğlum miu :) isimlerde benziyor
Eki Görüntüle 676433 Eki Görüntüle 676434
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?