Kedi tirmalamasi. Acil.

Elimde, kolumda, yüzümde, boynumda kedi tırmığı olmayan yer yok. Kaç yıldır kedilerle birlikteyim hem evimde hem sokakta. Köpekler için orman beslemeleri ısırıklar, diş izleri hiç bir sıkıntım olmadı bugüne kadar. Başka arkdaşın dediği gibi yediğiniz sebzeden, etten hastalık kapma oranınız kediden kapmadan daha fazla. Onlar bu hastalıklarda en masum olanı. Sevin onları

Olsa benim annem kuduz olurdu. Akşama kadar o da sizin gibi sokak kedilerini besliyor. Hatta birinin yavruları oldu 3 tane şimdi onlara da bakıyor. Annemi çok seviyorlar. Annem onları severken bazen patileri elini kolunu çiziyor. Tetanoz aşınız yoksa onu yaptırmanız yeterli

Elimde yuzumde yuzlerce sokak kedisi tirmigi var henuz agzim kopurmedi bisey olmaz merak etmeyin.

Biseycik olmaz merak etmeyin.yuzlerce kez geldi basima sapasaglamim.2 yil oncede 1 yasindaki oglumun kolunu bastan sona cizdi sokak kedisi severken.yikadim o kadar.2 senedir saglam oglum ve sevmeye devam kedileri:))

Cok tesekkur ederim. Benim sokakta besledigim cok guzel bir kedim var. Ona yemek veriyordum aslinda. Bu cizen kedi gelmis yanima farketmedim bile. Ben diger kediye vermeyim diye elime atladi. Bos bulundum yani.
Ay yavrum kiyamam.ne kadar acmis demekki.ona da verin yaziktir

Aslinda tetenozada gerek yik ama doktorlar risk almiyor yapiyor iste

Biseycik olmaz merak etmeyin.yuzlerce kez geldi basima sapasaglamim.2 yil oncede 1 yasindaki oglumun kolunu bastan sona cizdi sokak kedisi severken.yikadim o kadar.2 senedir saglam oglum ve sevmeye devam kedileri:))
Ayrica evdeki tarafindan mutemadiyen tirmalaniyoruz zaten.bir gozumuzu cikarmadigi kaldi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…