Kedinin kuduz oldugunu zannetmiyorum. Ama baska hastalik bulastirir mi acaba. Cizik kucuk ama derin siktikca cok kanadi. Suyun altimda sikarak kani akittim.kuduz olmazsın merak etme :)
Kedinin kuduz oldugunu zannetmiyorum. Ama baska hastalik bulastirir mi acaba. Cizik kucuk ama derin siktikca cok kanadi. Suyun altimda sikarak kani akittim.
Cok tesekkur ederim. Benim sokakta besledigim cok guzel bir kedim var. Ona yemek veriyordum aslinda. Bu cizen kedi gelmis yanima farketmedim bile. Ben diger kediye vermeyim diye elime atladi. Bos bulundum yani.Olmaz:)
Kuduz korkusuysa hic sanmiyorum.
Yemek yemek icin acele etmis yavrucak. Ama o derin kesikler acitiyor. Gecmis olsun.
Evet aciyor cok. Cok tesekkur ederim. Rahatlattiniz beni.Korkmayın birşey olmaz :) acır sadece iyi bilirim :)
Allah razi olsun sizin gibi insanlardan.Cok tesekkur ederim. Benim sokakta besledigim cok guzel bir kedim var. Ona yemek veriyordum aslinda. Bu cizen kedi gelmis yanima farketmedim bile. Ben diger kediye vermeyim diye elime atladi. Bos bulundum yani.
tetanos yaptırın yeterli.. Elden yemek alıcak kadar uysal kedi kuduz olamaz.Merhaba arkadaslar. Biraz once sokak kedisine yemek yedirirken yemegi elimden almaya calisti. Isaret parmagimi bicak kesigi gibi derin bir sekilde 1 cm uzunlugunda cizdi. Hemen eve geldim. Sabunla yikadim defalarca. Kolonya doktum uzerine sikarak kanin akmasini sagladim. Basina boyle birsey gelen var mi Birsey olur mu.
Merhaba arkadaslar. Biraz once sokak kedisine yemek yedirirken yemegi elimden almaya calisti. Isaret parmagimi bicak kesigi gibi derin bir sekilde 1 cm uzunlugunda cizdi. Hemen eve geldim. Sabunla yikadim defalarca. Kolonya doktum uzerine sikarak kanin akmasini sagladim. Basina boyle birsey gelen var mi Birsey olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?