Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ne yaptıysam geçiremedim erkek kedim var koltuğuma koku bıraktı enzimatik felan da kullandım ama faydasını göremedim koltukları yıkattım yine koku olustu acaba önerebileceğiniz ürün vs varmı çok acil
Arkadaşlar ne yaptıysam geçiremedim erkek kedim var koltuğuma koku bıraktı enzimatik felan da kullandım ama faydasını göremedim koltukları yıkattım yine koku olustu acaba önerebileceğiniz ürün vs varmı çok acil
Koltuğa koku bıraktı derken işedi mi yani bende aynısını yaşadım sirke döktüm beklettim sonra da yıkattım koltuğu sonra geçti bende ama benim kedim dişi
Kısır olmadigı icin koku birakıyor ciftlesmek istiyor belli ki kısırlaşırana kadar da koku meselesi gecmeyebilir benimde erkek kedim var aynı seyleri yaşadım bilirim. Yinede veterinerden destek de alabilirsiniz
Kısır olmadigı icin koku birakıyor ciftlesmek istiyor belli ki kısırlaşırana kadar da koku meselesi gecmeyebilir benimde erkek kedim var aynı seyleri yaşadım bilirim. Yinede veterinerden destek de alabilirsiniz
Kedi kokusunun çözümünü bırakıyorum buraya. 100 ml oksijenli suyu bir paket kabartma tozuyla karıştır biraz da deterjan ekle koltuğuna sık. Kokudan eser kalmıyor.