• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi idrar kokusu

Aysendkmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
293
215
53
27
Merhaba arkadaşlar kedim var eve idrarını yapmaya başladı ve neye yaparsa o çöp artık kokusu asla çıkmıyor geçen yılda halıma yapmıştı naptıysam çıkmadı attım artık yıprandım bu konuda çok da seviyorum ama önüne de geçemiyorum önerileriniz var mı çıkar mı yoksa kalır mı kokusu

Merhaba arkadaşlar kedim var eve idrarını yapmaya başladı ve neye yaparsa o çöp artık kokusu asla çıkmıyor geçen yılda halıma yapmıştı naptıysam çıkmadı attım artık yıprandım bu konuda çok da seviyorum ama önüne de geçemiyorum önerileriniz var mı çıkar mı yoksa kalır mı kokusu
Kediniz isaretleme yapmaya başlamış. O koku asla cikmiyor. Kısır değilse kisirlastirmadikca devam eder.

Merhaba. öncelikle kediniz kaç aylık? kısır mı? eğer kısır değilse kızgınlık döneminde çiş yapma sorunu oluyor. eğer kısır ise takibini yapın çünkü idrar yollarında sorun olan kediler kumu dışında yerlere yapmaya başlıyorlar. ciddi bir sorun da olabilir eğer kısırsa mutlaka bi böbrek ve idrar yolu tahlilleri yaptırmalısınız.

Arkadaşlara katılıyorum. Kediniz kızgınlık döneminde ve işaret bırakıyor. Kısırlaştırma yapmazsanız devam eder rutin şekilde.

Kısır değilse bu durum çok normal.

Kısırlaştırma yapma imkanınız yoksa paylaştığım kediler için koku giderici ürünlerden alın idrar yaptığı yerlere güzelce sıkın biz de öyle yapıyoruz.

Eklentiler

• Screenshot_20230325_114247_Chrome.jpg
    Screenshot_20230325_114247_Chrome.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 126
Kediniz dişi mi erkek mi, kısırlaştırması yapıldı mı?

Yaptığı yeri sirkeyle silin bir daha yapmaz. Çamaşır suyu benzeri deterjan kullanmayın daha da yayar. Sadece sirkeyle silin.

Back