Tatlı Tarifi Kedi Dilli Çikolatalı Yaş Pasta (Kızımın Elleri Sponsorluğunda)

oyyyyyy süpersin valla yaa,şimdi eşime okudumda ekrana geldi eğildi,nereden okuyorum diyee:)))

Elossa sana halamın şivesi ile bir müsait anımda anımı anlatayım.Ben anlıyorum ama eşimin yeğeni ve benim kızın halini görmen lazımdı çocuklar birşey bilmiyorlar bakıp bakıp anne bu ne diye sordular.İlk fırsatta anlatayım canım.

ellerin dert görmesin bacım şahane olmuş

Oyyy sağol bacım benim güzel mesajlarınızla dahada mutlu oluyorum ama en güzeli ne biliyormusun kızım mutluluktan uçuyor.Anne birinci olamasakta bu yazılar bile çok güzel diyor.
Olsun önemli olan samimice yazılmış mesajlar.

ellerine sağlık canım cok hos görünüyor mutlaka yapıcam pastandan

Canım benim beğenin için teşekkürler.Yaparsan şimdiden ellerine sağlık afiyetler olsun.Yaparsan mutfağımda resmini beklerim ona göre

Hıh burasıda mutfağım.

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/593528-sey_renin-mutfagi.html

Burasıda şimdiye kadar yaptığım tariflerin topluca resimlerinin bulunduğu sayfa.

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-...l#post30681769 (Sey_ren'in Mutfağı)

Tadı nasıl bilmiyorum ama görüntü tek kelimeyle süper. Mutlaka deniycem. Sizide tebrik ediyorum.

Tadı nasıl bilmiyorum ama görüntü tek kelimeyle süper. Mutlaka deniycem. Sizide tebrik ediyorum.

Canım ben üzerine çikolata sos yapacagım için krema şekerini az tuttum sen verdigim ölçüden 2 kaşık fazla eklersen tam krema tadı olur
Ve üzerne çikolata eritmek yerine mutlaka ekmek üzeri sürülen krem çikolatadan dolu dolu 2 kaşık ekle pişir o şekilde kullan
Zaten pişirmekten kastım çikolatanın tümden erimesi
Tadını begeneceksin
Ve lütfen yapabilirsen pasta tabanını sen yap işte o zaman cok daha güzel olur

emek emek uğraşılmış bir pasta o kadar şahane duruyor kii şimdi olsa hiç kalori falan dinlemem hepsini yerim valla ellerine sağlık ablacım :130:

sey-ren, ellerine sağlık. Çok güzel anlatmşsın ve çok da güzel yapmışsın; ayrıca fotoğraflar da çok başarılı Tebrik ediyorum, başarılar diliyorum

canım benim ya öpüyorum onu çok

Enfes....

Tadına bakmama hiç gerek yok , bu yorum için .

Ellerine , emeğine sağlık seyren . Gerçekten ilk fırsatta deneyeceğim bir pasta bu

emek emek uğraşılmış bir pasta o kadar şahane duruyor kii şimdi olsa hiç kalori falan dinlemem hepsini yerim valla ellerine sağlık ablacım :130:

Teşekkür ederim hayatım,kalori yok desem yalan olur hani ama birazcık sağlıklı kalori bizimkisi.
O nasıl masum kaloiyse yiyin gari

harika gorunuyor
hemen benim kizla oglan uyuyoken yapicam
seninki kadar hos olucagini sanmiyorum ama oldugu kadar artik napalim
benim kiz bayilir teyzesi

basarilar arkadasim

harika gorunuyor
hemen benim kizla oglan uyuyoken yapicam
seninki kadar hos olucagini sanmiyorum ama oldugu kadar artik napalim
benim kiz bayilir teyzesi

basarilar arkadasim

Ne güzel ne güzel haydi yap bizde kalmadı bekliyorum bir dilimde bana bana
Benimki kadar neden olmasın canım ya çok daha güzeli olur eminim.Teyzesi yesin yesin o kuzuyu

Teşekkür ederim canım.

Pastalara baktıkça çocuklugumda anneme patlattıgım iğrenç espiri aklıma geliyor ve gülüyorum -Hastayım hasta,canım ister pasta..
Ellerine emeklerine sağlık canım Misafirlerimize çok hoş sunumlar sunacagız sayenizde vallaha Allah razı olsun sizlerden
Başarılar diliyorum sanada..Oylama yapılmamalı bence bu kadar emeklerin karşısında.Katılan herkes bana göre birinci Kazen bey ne yapar bilemem ama ayrım yapılmamalı yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…