Tatlı Tarifi Kedi Dilli Çikolatalı Yaş Pasta (Kızımın Elleri Sponsorluğunda)

Ellerine sağlık canım Yarışmada bşarılar dilerim

Nevoşum teşekkür ederim canım.Çok sağol.

Pandispanyaya bende ilk etapta üzüldüm ama ondada vardır bir hayır dedim canım ya.Oğlumun canı sağolsun.
Ayrıca beğenmene çok sevindim canım,Kremşantiyi biraz dondurunca görüntüyü elde etmemen için sebep yok.Ama asıl onu o şekilde tutan kreme ve çikolata ile yaptığımız sos canım.Çünkü kremşantilerin dağılmasını engellediği gibi sadeed çikolata sosu yapıp yemeni tavsiye ederim tadı gerçekten harika.Bizde kalan sos hemen bitti.Çocuklarla gittik geldik parmakladık.

Bayildim, görüntü kusursuz olmus. Pastanede satilan pastalara tas cikarir :)
Basarilar arkadasim

Gamzelim çok sağol En azından postane pastasından daha sağlıklı oldu canım.

Teşekkür ederim ,tarifimdeki gibi yaparsan olur inşallah sana sıkıntı yaratmaz canım.Kedi dilini bu şekilde değerlendirebilirsin veya sadece çikolata sos yapıp batırıp ikramlık yapabilirsin canım.Özellikle söylüyorum o çikolata sosu sadece deneyebilirsin.

çook güzel görünüyorrr canım istediiii ellerine sağlıkkk...

Kalmadı canım ama sen atla gel.Sen gelene tekrar yaaprım ben.
ellerinize sağlık efenim çok hoş görünüyor

Teşekkürler canım,sanada yarışmada başarılar dilerim.

Canim harikaaa olmus inan vede inanilmaz ugrastirici Anne kiz ellerinize saglik ,bol sanslariniz olsun

Kızımda çok teşekkür etti sana Lisam.Bende çook öptüm seni

Çok güzel görünüyor elinize sağlık :)

Teşekkürler canım

ellerine saglik seyrenimbi de sunum yapamiyorum diyo e daha ne olsuno kelebekte olmazsa olmaz
saka bi yana pastan pastaneden alinmis gibi duruyor gercekten

Kepeleğimize laf yok bitanem.Oğlum onsuz resim çekmiyor.Değişik bir alakası var kelebeklere karşıValla sunum öyle böyle oldu işte be gülüm.Çok sağol

ellerinize sağlıkk, yarışma da başarılar dilerimm miniğinize ve size

Çok teşekkür ederim canım.Senin uğurun bize geçsin.Kızımda teşekkür etti.

goruntu $ahane
resimlerede çok emek vermi$sin belli
tadindan bahsetmiycm daha çok canim ister yoksa :)
ellerinze saglik kizinla canim

Teşekkür ederim Maralım.Valla resimlere gerçekten emek verdik.Çek görüntü yakala olmadı sil bir daha çek.Atarken hepsini upload et öyle işte ama değdi en azından beğeni ve bu güzel sözler bizi mutlu etmeye yetti.

Teşekkür ederim canım.Ne güzel aradığını bulmaya yardımcı olmuşsam oda yeter bana

Wauwww yine harikalar yaratmissin becerikli hatun :)
Ellerine emeklerine saglik canim,yarismada basarilar dilerim sana
Olsa da yesek

Canım benim çok teşekkür ederim.Beğeninden önce bu güzel sözlerin bile inan beni o kadar mutlu ettiki.Yüzümdeki gülümseme ve samimiyetin benim için herşeye değer.

sey_ren daha önce tantuni yaptığında söylemiştim bu cümleyi şimdi de söylüyorum sey_ ren sen kocaman bir çılgınsın :) ellerine sağlık çok güzel görünüyor.

Seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun değilmi.Güzel yürekli arkadaşım benim.

Oyy bu da harika ellerine sağlık Başarılar dilerim.

Çok sağol canım.Yüreğine sağlık.

ellerinize sağlık çok güzel görünüyo yarışmada başarılar dilerim

Bende senin nezdinde tüm arkadaşlarıma tekrar başarılar dilerim canım çok teşekkürler.

Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim

Teşekkürler Elossam senide bekliyoruz artık rüyalarıma girdin ben bile meraktan çatladım.Kız düğün pastasımı yapıyorsun.Rüyamda renk renk pastalar yapmıştın.

ellerine emegine saglik lezzetli görünüyor yarismada basarilar dilerim

Teşekkürler Tivim.

Ellerinize kollarınıza sağlıkkkk

Seninde o güzel yüreğine sağlık canım teşekkür ederim.

herşeyiyle harika görünüyor ellerinize sağlık bana da fikir oldu
çocuklarınızı da sabrından dolayı tebrik ediyorum
benim kızım pastayı dolapta bekletmeme müsade etmez öyle.....
hadi hadi der kaynar kaynar keki yese ona yeter zaten
yine de deneyeceğim

Sabırlı oldular bu kadar pasta tabanımı yediler ben hazıra kaldım,ama dolapta beklerken onlar kedi gibi kıvranırken bende avcı köpüş gibi onları gözetledim,resimlerden sonra gömüldüler
Ama yine söylüyorum çikolata sosa bayıldılar,bisküvilerin kalan parçalarını batırıp batırıp yediler

Ve sana fikir olması beni mutlu etti canım teşekkür ederim kızını öpüyorum

Benmi bilecem sen bilmicende
Bizim burada sabrısızlıktan çatlayan

''de hayde get yapda gel,ölücüm meraamdan''der
Bende söylüyorum yani
de get yapta gel gııı ölücüük meraktan

yok ayol merak edilecek kadar değil:))))
ama bu şiveye bayılıyorummmm,sırf duymak için son günemi saklasam ne pastamı:))))

ahahahaha:)))
kurtlanmaz şekerim
pandispanyam hazır dolapta,bekledikçe güzelleşir pandispanya bilirsin...
Cumartesi günüm var,toplanıp yicezzzz

yani yapa yapa kac gundur bir tek pandispanyayi mi yaptin hic yakistiramadim senin gibi ahci basina
cumartesi gunun mu var bugun carsamba heralde zavalli pandispanya 2 gun daha yatacak dolapta:44:

Son düzenleme:
yok ayol merak edilecek kadar değil:))))
ama bu şiveye bayılıyorummmm,sırf duymak için son günemi saklasam ne pastamı:))))

Anaaaaam şimdi nörücümü şaşırdım,gonuşsammı gonuşmasammı garer de veremedim
Gonuşsam olmayo gonumasam olmayo
Sen genede son güne saklmayıver,essahtan çok meraktayık bacııım

yani yapa yapa kac gundur bir tek pandispanyayi mi yaptin hic yakistiramadim senin gibi ahci basina
cumartesi gunun mu var bugun carsamba heralde zavalli pandispanya 2 gun daha yatacak dolapta:44:
yok şekerim bu 2. pandispanyam ondan uzadı:)))
1. olanı acele acele başka bir kolay pastaya çevirdim,misafirliğe giderken götürdük orada yedik,sonrada aynından yapmak için kendimi gazlamam 3 günümü aldı,ondan uzadı yanee

Anaaaaam şimdi nörücümü şaşırdım,gonuşsammı gonuşmasammı garer de veremedim
Gonuşsam olmayo gonumasam olmayo
Sen genede son güne saklmayıver,essahtan çok meraktayık bacııım

oyyyyyy süpersin valla yaa,şimdi eşime okudumda ekrana geldi eğildi,nereden okuyorum diyee:)))

Hakikaten canım ya peh gıı Elossa bize gurtlu pastamı yidiriciin.Ama bak olmayo bülee.

yok ayol olurmu öyle şey gadasını aldığım

O kadar iddia BU kadar zamana pasta bekledigim gibi cikmassa dilimden kurtulamaz elossa

dimii,yandım kii ne yandımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…