Kekler - Pastalar Kedi Dilinden Nefis Ekler Pasta (Resimli)

dün yaparken telaş yaptım olmadı olmadı derkeen,bugün yedim çokta güzel olmuş:86:
tarif için teşekkürler

Dün gece yaptım bu tarifi.Kreması 2 bardak sütten değilde 1 bardak sütten olsaymış sanki daha iyi olurmuş.Benim kremam akışkan oldu biraz.Sabah yedim bi tane büsküvi kremayı çekmiş.Ama tadi çok güzel görüntüde öyle tabi..Vanilyayı damla sakızlı kullandım oda güzel bir aroma kattı...

ellerine sağlık. görüntü harika.ben kedi dilini hiç denemedim.çok yumuşar dağılır ,az yumuşar sert kalır diye.bunu denicem kısmetse.bu iç malzeme 2 pk kedi dili için dimi ??

ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar.ben bunun tembel işi olanından yapıyorum görüntü olarak yine aynı.önce hazır aldığım pasta kremasını 2 bardak soğuk sütle çırpıp(genelde bimden aldığım hazır pasta kreması) tereyağ bıçağı ile soğuk sütle ıslattığım kedilinin üzerine sürüyorum sonra ikinci kedidilini de ıslatıp kapatıyorum.en son üzerine çikolata sosu döküyorum yarım paket yetiyo bir paket fazla geliyo.biraz az sütle yapıyorumki koyu olsun.ılığa yakın döküyorumki bisküviler hamur olmasın.buzdolabında bekledikçe güzel oluyo.misafir için yapıyosanız akşamdan yaplırsa daha güzel oluyor

bunu kimse yapmadımı? çikolata sosu sıcak - soğuk sütemi batırcaz kaşıklamı ıslatcaz.

ben geniş bir tabağa soğuk süt koyuyorum kedidilimi ona batırıp çıkarıyorum her yeri ıslancak şekilde.çikolata sosuda çok sıcak olmasa iyi olur ılıktan biraz daha sıcakken döküyorum.çok sıcak olursa hamur olur çünkü

Son düzenleme:
bız bunun bnzer tarıflı etımeklısını bılıyorduk..gorunce deneyelim dedık..bu saatte kardeşimle yaptıkbız çırpıyız ama bizi alan ya yaşar ya patlar

işte resmı..yıyınce yazarız ıkı ustanın değerlendırmesını

yedim yedım

güzel yapmışız kardeşımle.. lakin bana şekerı fazla geldı bı ölçüde.. tadı ıyıydı.. şekerlılerle aranız yoksa..şekerı azaltın derım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…