Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar bebeğinin mamasına keçi sütü katan varmı? ne kadarlıkken verdiniz? benim bebeğim 1.5 aylık. tedavi olduğumdan dolayı süt veremiyorum onun yerine mamasına keçi sütü katıyorum.. benm gibi yapan varmı merak ettim. çünkü vücudunda küçük kırmızı sivilcler var bebişimin acaba ondan olabilirmi?
kızlar bebeğinin mamasına keçi sütü katan varmı? ne kadarlıkken verdiniz? benim bebeğim 1.5 aylık. tedavi olduğumdan dolayı süt veremiyorum onun yerine mamasına keçi sütü katıyorum.. benm gibi yapan varmı merak ettim. çünkü vücudunda küçük kırmızı sivilcler var bebişimin acaba ondan olabilirmi?
inek ve keçi sütü 1 yaşından sonra verdim.. doktoruna danışın mutlaka süt alerjisi olabilir..
anne sütü alamıyorsa mama içmesi gerekir 1.5 aylık hangi mamaya katıyorsunuz keçi sütünü anlayamadım?
hero baby mamasina su yerine sut katiyorum biraz ama cok degil. keci sutunun anne sutune en yakin besin oldugunu duydum. yavrum bari ordan alsin vitamin filan. sizin sutunuz var miydi yoksa dogumdqn itibarrn mama mi verdiniz?
hero baby mamasina su yerine sut katiyorum biraz ama cok degil. keci sutunun anne sutune en yakin besin oldugunu duydum. yavrum bari ordan alsin vitamin filan. sizin sutunuz var miydi yoksa dogumdqn itibarrn mama mi verdiniz?
ben 40 gün emzirdim ama sütüm hiç doğru düzgün yoktu bir de meme emme problemi oldu (memeden kaynaklı) ne yaptıysak çözemedik yani mama ile büyüdü diyebilirim.. ben hipp kullandım ve mamalar sadece su ile hazırlanır diye biliyorum.. hero baby süt ile de hazırlanan bir mama ise bilemem tabi.. anne sütü olsa keşke ama madem alamıyor mamadan da gerekli vitamini alır korkma.. kızım da hiçbir eksiklik olmadı sağlıkla geldik 2 yaşına.. keçi sütü düşünceni doktoru ile paylaşmadan uygulama derim.. zira bebeğe ağır gelebilir daha çok küçük..
telaş ediyorum fazlasiyla. sanki benim bebegim eksik kaliyormus ya da ben gorevimi yapamamisim gibime geliyor. hero baby sutle hazirlanmiyor o da suyla hazirlaniyor ama ben biraz katiyorum suyuna bir iki kasik bazen de daha fazla.. ama haklisin doktora sormak gerekir aslinda. kafadan is yapmak daha kotu olur.
telaş ediyorum fazlasiyla. sanki benim bebegim eksik kaliyormus ya da ben gorevimi yapamamisim gibime geliyor. hero baby sutle hazirlanmiyor o da suyla hazirlaniyor ama ben biraz katiyorum suyuna bir iki kasik bazen de daha fazla.. ama haklisin doktora sormak gerekir aslinda. kafadan is yapmak daha kotu olur.
Dr um keçi ya da inek sütü 1 yaşından önce kansızlık yapar dedi. Bende 2 ay mama destekli emzirdim çünkü emmedi çok zor emiyor du o da iki üç dk. Bende çok üzüldüm ama hiç süt vermedim ağır gelmiş olabilir gerçekten çünkü daha çok küçük bebişin allah bağıŞlasın. Dr una sordun mu?