Keçi sütlü sabun

selam bu bahsettiğiniz keçi sütlü sabundan a 101 de de var ve baya bi çeşidi bulunmakta bi bakın derim.

ben yeni gördüm ne zaman çıktı bilemiyorum ama asla kullanmayın 2 günde yüzümü mahvetti felaket şekilde kuruttu 2 gündür yüzümü toparlayamadım sürmediğim nemlendirici kalmadı

ben uzun zamandır kullanıyorum hiç bir jel vs. bu kadar iyi gelmemişti yüzümü yumuşacık yaptı ve makyajı çok kolay çıkarıyor ciltten çok memnunum 3 gün düzenli kullan sonucu göreceksin pırıl pırıl yumuşacık olacak yüzün

canım benim cildim karma yağlıya dönük ama 2 günde kuruttu cayır cayır yaktı yüzümü devam edemezdim iyi geliceğinide sanmıyorum arkasından nemlendiricide sürdüodum devam etsem felaket bişi olurdu herhalde

Keçi sütü sabununun faydaları

Keçi sütü, cilde yararlı doğal protein ve yağları içerir. Keçi Sütü Sabunu, çeşitli cilt hastalıklarını gidermek ve gençleştirici cilt bakımı isteyen insanlar tarafından tercih edilmektedir.
- Keçi Sütü Sabununun pH seviyesi insan cildine benzer, bu nedenle Keçi Sütü Sabunu bakteri ve kimyasal maddelere karşı cildi korur.
- Keçi Sütü Sabununun nemlendirici etkisi sıradan kalıp sabunlardan çok daha üstündür. Çünkü keçi sütü doğal nemlendiricidir.
- El yapımı Keçi Sütü Sabunu hassas ciltler için yararlıdır, çünkü alkol, petrol gibi koruyucu katkı maddeleri içermez. Bu, ciltte tahriş ve alerjik reaksiyon riskini azaltır.
- Akneye eğilimli ciltler için Keçi Sütü Sabunu yararlıdır, çünkü içerdiği süt proteinleri akneye neden olan bakterileri öldürür.
- Keçi sütü alfa hidroksi asit içerir, bu asitler deri döküntüsü vee cildi ölü derilerden arındırır.
- Egzama kızarıklık ile kendini gösteren kaşıntılı bir deri hastalığıdır. Keçi sütünün doğal nemlendirici etkisi cildi rahatlatarak kaşınmayı azaltır.

sendede oldumu kuruma yanma falan

yok canım olmadı benim cildimde alın burun çene bölgesi yağlı gerisi kuru . belkide kullandığın sabunun markası kalitesi iyi değildi sanırım ondandır benimkinin markasını bilmiyorumda pembe beyaz bi kutusu vardı sabunun şeklide yuvarlak ve bi yüzü tırtıklı. ama tabi herkese iyi gelmeyebilir istersen otacı nın günlük ağacı sabununu kullan herkes çok memnun ondanda..

ben aktardan aldım bugün a 101 dede gördüm ballısını benim cildmi mahvetti belki sabunun kalitesindendir bilemicem açıktan aldım ben

Bir arkadaş internetten almış. Mükemmel bir kokusu var. %100 bitkisel ve doğal olduğunu söyledi. Bende bitkisel meraklısı olarak sipariş verdim. Bakalım bugün gelecek. 7 Tl verdim.

canım benim çok memnun kaldığım ve şiddetle tavsiye ettiğim keçi sütlü sabunun markası '' bagno di roma'' netten araştır istersen

ben aktardan aldım bugün a 101 dede gördüm ballısını benim cildmi mahvetti belki sabunun kalitesindendir bilemicem açıktan aldım ben

Canım çok dikkat et.
Bak özellikle PALM yağı diye bir yağ var. Eğer bu yağdan yapıldıysa sabun çok zararlıymış.
bende eskiden çeşit çeşit kokulu sabunlar alıyordum. palm yağından ucuza yapıyorlarmış.
içine parfüm katıyorlarmış. bende ucuza buldukça alıyordum. fakat öğrendiğime göre
palm yağı yerine zeytin yağı ve defne yağı gibi esaslı yağlardan üretilmeliymiş sabun.
e tabi biraz pahalıya çıkıyor böyle olunca. ama canımdan önemli değilya.

birde geçen body shop diye biyerden tea tree yüz temizleme köpüğü aldım.
oda çok güzel. onada galiba 24 tl vermiştim.
ama bu keçi sütlü sabun olursa daha ucuza işi bitirecem :)

kızlar palm yağı zararlı değildir ya, endenozya da üretilir, dünyanın en çok üretilen yağlarından birisidir. avrupanın en güzel sabunlarında kullanılır hep. sabunda esas tehlike sls sodium lauret sulfate ve paraben kullanımıdır, ki o şeffaf sabunların hepsinde malesef, kanserojen sls vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…