• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melanin bastırıcı hap

MHRS07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2025
3
0
1
39
İnşallah forumda benm.gibi arkadaşlar vardır, burada lekesi ile yıllardır mücadele eden canm kardeşlerim, ne yaparsak yapalım lekeler gider gibi yapıp tekrar geliyor ve ben bunun artık içeriden baskılanması gerektiğine inanıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum etrafında kimyacı olan birileri varsa bizim için bilgi alabilir mi. Melanin hücrelerini baskilayacak bir ilaç olmalı, aksi halde biz servet döküp aldıklarımz kadar da ürün alsak yine başa döneceğiz çünkü ben on yıldır başa daha fazla leke ile döndüm. Bu konuda bize yardımcı olacak kardeşlerim vardır inşallah

Retinol kullanmak, nemlendirme , iyi uyku, çok iyi güneş kremi, bol su, kışın leke açıcı tedaviler.

Retinol kullanmak, nemlendirme , iyi uyku, çok iyi güneş kremi, bol su, kışın leke açıcı tedaviler.
10 yıl çok uzun bir zaman dilimi tahmin edersiniz ki, lazer tedavileri, peelingler, karbon maskeler, prp mezoterapi, iğneli enjekteli yine bir çok işlem ve bunlar harici krem serum olarak piyasada leke adına ne varsa hepsi, su mevzuna gelince kendimi bildim bileli günde en az iki litre su tüketen biriyim, sigara vs hiç kullanmadm, koruma olayı ise evde bile gün içinde iki üç kez güneş koruyucu kullanan biriyim. Uyku ile de aram iyi şükür. Bunları zaten yapıyorum, gelişine yazılmış bir yardım talebi değil, bnm gibi derdinin uzmanı olmuş arkadaşlar varsa ve şifa buldularsa diye açtım konuyu inşallah da vardır

Back
X