- Konu Sahibi SARI_SEKERM
arkadaşlar bu sabunu kullanan varmı siyah nokta sivilce lekelere iyi geliyormuş bende yeni aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu sabunu kullanan varmı siyah nokta sivilce lekelere iyi geliyormuş bende yeni aldım
ben yeni gördüm ne zaman çıktı bilemiyorum ama asla kullanmayın 2 günde yüzümü mahvetti felaket şekilde kuruttu 2 gündür yüzümü toparlayamadım sürmediğim nemlendirici kalmadı
ben uzun zamandır kullanıyorum hiç bir jel vs. bu kadar iyi gelmemişti yüzümü yumuşacık yaptı ve makyajı çok kolay çıkarıyor ciltten çok memnunum 3 gün düzenli kullan sonucu göreceksin pırıl pırıl yumuşacık olacak yüzün
sendede oldumu kuruma yanma falan
ben aktardan aldım bugün a 101 dede gördüm ballısını benim cildmi mahvetti belki sabunun kalitesindendir bilemicem açıktan aldım ben
Canım çok dikkat et.
Bak özellikle PALM yağı diye bir yağ var. Eğer bu yağdan yapıldıysa sabun çok zararlıymış.
bende eskiden çeşit çeşit kokulu sabunlar alıyordum. palm yağından ucuza yapıyorlarmış.
içine parfüm katıyorlarmış. bende ucuza buldukça alıyordum. fakat öğrendiğime göre
palm yağı yerine zeytin yağı ve defne yağı gibi esaslı yağlardan üretilmeliymiş sabun.
e tabi biraz pahalıya çıkıyor böyle olunca. ama canımdan önemli değilya.
birde geçen body shop diye biyerden tea tree yüz temizleme köpüğü aldım.
oda çok güzel. onada galiba 24 tl vermiştim.
ama bu keçi sütlü sabun olursa daha ucuza işi bitirecem :)