• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keçe çalışmalarımı Sergilediğim Bloğum

melzo79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2009
6
0
86
Diğer
Keçeden Doğumgünü Magnetleri, bebek şekerleri, baykuş yastıklar, Bebek Broşlar v.s. çalışmaktayım. Bu ürünlerimi sergilediğim Bloğum com ve face adresim dur. Ziyaretlerinizi beklerim. Bir kaç çalışmamın linki aşağıdadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler Zeynep Hanım beğenmenize sevindim. Buraya fotoğraf yükleyemedim, makinem yanımda olmadığı için. Verdiğim linkleri tıklayıp yorum yazan herkese teşekkür ederim :)

canım ellerine sağlık çok güzeller hepsi özellikle lavantalı kuşlara bayıldım ne kadara yapıyorsun öğrenebilir miyim

Teşekkürler beğenmenize sevindim. Lavanta dolgulu kuş magnetlerin fiyatı 4 tl. yakın bir zamanda bloğuma fiyat listelerinide ekliycem...

Keçeden Doğumgünü Magnetleri, bebek şekerleri, baykuş yastıklar, Bebek Broşlar v.s. çalışmaktayım. Bu ürünlerimi sergilediğim Bloğum com ve face adresim dur. Ziyaretlerinizi beklerim. Bir kaç çalışmamın linki aşağıdadır.

elinize sağlık çok güzeller:16::16:

bir şey soracaktım. bu kenarları nasıl ve neyle kesiyorsunuz. mesela buradaki gibi $DSCN3340[1].JPG

Bu resimdeki magnetleri keçe kesim makinem ve kalıplarım var onunla kesdim. Ama bloğumdaki çalışmaların büyük bir çoğunluğunu elimle kesiyorum

hatasız kesmişsin canım maşallah. ben denedim bir ara da düz kesim bile tırtık tırtık oldu:17::9::9:

Back