Drunuz kimBenimde kemik eğriliği vardı hem onun için hemde kemeri düzeltmek için (septoplasti ve rinoplasti) ameliyat oldum Kbb doktoruna, ben kbb derim ama iyi doktora denk gelmek iki branş içinde önemli.
Tatlim ben ameliyata girmeden once makasla temizlemeye calistim ama sanirim doktor da temizlemisKizlar bisey sorucaktim ameliyat olan arkadaslara konuyla alakasiz birazda tuaf olucak ama
bu burun ici kil sorununu nasil cozdunuz ameliyattan once ben normalde karismiyorum ama bunlarin temizlenmesi gerekiyormu
Inananin her detayi dusunuyorum ameliyatla ilgiliBu soru nerden aklınıza geldi yahuu:))) dr ameliyat öncesi hiçbişey söylemedi, ameliyatta nası gerekiyorsa ne kadar kesilicekse onlar yapar zaten bence siz yapmayın.
Anladim cimbizla tehlikeli oluyor bide cok acitiyor galiba. En iyisi makas.Tatlim ben ameliyata girmeden once makasla temizlemeye calistim ama sanirim doktor da temizlemis
Cimbizla olmaz aynen makasla .Doktorum demisti kesebilirsen makasla temizlemeye calis bisturi ile temizlemek zorunda kalirim oda burun ici killarini diken gibi cikarir rahatsiz eder seni.Anladim cimbizla tehlikeli oluyor bide cok acitiyor galiba. En iyisi makas.
Canim herkesin fikri zavki farkli ben sedef avcinin kavisli burnunu daha cok begendimKızlar gözünüzü açın biz türk kiziyiz çoğu dr da hasta da bunu görmüyor kemer kemik bizi ifademizi yüzümüzü guzel gösteriyor alın size kanıtı gidip drlara kavis istemeyin ben istemeden yapmaya kalkmış drum o da burnumu yok etmiş cok dikkat edin benim gibi burnunuzu parcalattirmayin sedef avcı da burun ameliyati olsaydi cok çirkin olurdu
50 kişiye sordum hepsi normal burnyy beğendiCanim herkesin fikri zavki farkli ben sedef avcinin kavisli burnunu daha cok begendim
Yok cnm sedefavci yaptırmadi bi arkadaşım yaptı bunuCanım bu 2.foto da kavis var , sedef avcı yaptırmışmı yani ilk foto kemerli çünkü