Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inananin her detayi dusunuyorum ameliyatla ilgili
Buda aklima geldi hani sonra dr rezil olmayalim dedim. Ben normalde almam ama pek cok kisi orayi temizliyor bana dogru gelmiyor. Ama ameliyat oncesi temizlemek gerekirse temizliyim, Olanlarada sorayim dedim nasil temizlediler.
Çünkü burun sırtı ne kadar yüksek olursa gözler o kadar çekici oluyor burunsirti düştükçe yüz yyvarlaklasiyir aplaklasiyor
Ilahi ya :)Çok yerinde bir tespit. anlatmak isteyip de anlatamadığım durum bu. ameliyattan önce herkes gözlerimi çok beğenirdi, türkan şorayın gözleri gibi derlerdi. ameliyatı bir oldum, burnumun kemeri bir gitti böyle aplak, boş bir surat kaldı. manasız gözler... işin tuhaf tarafı eskisi gibi rimel de yakışmıyor. Ve artık kimseden eskisi gibi gözlerimin güzel olduğunu duymuyorum.
Ilahi ya :)
Yazik esim gunlerdir ben farkinda degilim saniyor.yahu hatun sanki bi degisik bakiyon diyo.cok guzel bakiyom demi diyorum yuzu değişiyor aninda aynen aynen diyo o aklima geldi :)))komik bir durum demi :)
:)Yazik esim gunlerdir ben farkinda degilim saniyor.yahu hatun sanki bi degisik bakiyon diyo.cok guzel bakiyom demi diyorum yuzu değişiyor aninda aynen aynen diyo o aklima geldi :)))
Benimde cevremde yaptiranlar oldu hepsinide begenmistim zaten onlar bana ilham verdi yapmam icingerçekten çevrenin tepkisi ameliyattan sonra nasıl oluyor?benim burnum çok göze çarpan bir burun ameliyat sonrası her gören kesin bir şey söyleyecek.biraz utanıyorum da aslında.kimi insanlar ayy estetik yaptırmış diye garip gözlerle bakacaklar
sedef avcıyı hiç beğenmem güzelleşmiş bence kemeri gidinceKızlar gözünüzü açın biz türk kiziyiz çoğu dr da hasta da bunu görmüyor kemer kemik bizi ifademizi yüzümüzü guzel gösteriyor alın size kanıtı gidip drlara kavis istemeyin ben istemeden yapmaya kalkmış drum o da burnumu yok etmiş cok dikkat edin benim gibi burnunuzu parcalattirmayin sedef avcı da burun ameliyati olsaydi cok çirkin olurdu
Neredeyse 50 erkeğe sordum ilk halini beğendisedef avcıyı hiç beğenmem güzelleşmiş bence kemeri gidince
ben doğal sevmiyorum çok demek kiNeredeyse 50 erkeğe sordum ilk halini beğendi
Başkalarının ne dediğini ve düşündüğünü umursamayın önemli olan sizin ne istediğinizdir.gerçekten çevrenin tepkisi ameliyattan sonra nasıl oluyor?benim burnum çok göze çarpan bir burun ameliyat sonrası her gören kesin bir şey söyleyecek.biraz utanıyorum da aslında.kimi insanlar ayy estetik yaptırmış diye garip gözlerle bakacaklar
Bu arada burnum cok goze carpiyor diyosun eger kemerli burunsa onlarin sonucu daha bi harika oluyor. Benim 3 tanidigim oldu inan burnu cok kemerli olanin burun sekli sahaneydi ve ameliyattan once cok dikkat cekiyordu burnu. Sonucu iyi oldugu icin once yaptirmasina kizanlar bile ne kadar guzel olmus diyordu.gerçekten çevrenin tepkisi ameliyattan sonra nasıl oluyor?benim burnum çok göze çarpan bir burun ameliyat sonrası her gören kesin bir şey söyleyecek.biraz utanıyorum da aslında.kimi insanlar ayy estetik yaptırmış diye garip gözlerle bakacaklar
Zaten bu şekilde dikkat çekici kemerli burnunuzu varsa olmalısınız obur turlu kendi burunuzun ufak tefek sorunlarini dert ediyorsunuz ya ameliyattan sonra Dr size 1000 katı fazla sorun bırakıp revizyon istediğinizde de micheal Jackson gibi tekrar tekrar ameliyat mi olcaksin kabul et yasa bunu diyor lütfen burnunuz çok cirkinse olun değilse asla onermiyorum bu ameliyatıBu arada burnum cok goze carpiyor diyosun eger kemerli burunsa onlarin sonucu daha bi harika oluyor. Benim 3 tanidigim oldu inan burnu cok kemerli olanin burun sekli sahaneydi ve ameliyattan once cok dikkat cekiyordu burnu. Sonucu iyi oldugu icin once yaptirmasina kizanlar bile ne kadar guzel olmus diyordu.