Anket kazeni nasıl bilirsiniz:)

nasıl biridir bu kazen:)

• Ankete Katılan
    49
Kazen bey; hakkınızda aşağı yukarı 60-65 kişi yorum yapmış sizin de yorumlara yorumlarınızı bekliyoruz...

bu ankette oy kullanmadim cünkü bu soru cenazede helallesmek icin kullaniliyor ben kendisine uzun ömürler dilerim

:1shok: aaa ben gormedım o topici adı ne acaba kazenin biri bana soylese olurmu cok merak ettım ona da soramam cekınıyorum ben kendısınden

ılk uye oldugumda korkunc noel baba resmı vardı avatarında bılıncı altıma ustume ısledı felaket gerılıyorum senağlama

bırsey sormak ıcın msn.de konusmam gerektı gerıldım vallahı :1shok:

sahsen bilmem Kazen'i ama illa sole dersen kokunc bılırım :1shok: bi keresinde paylasımda konusurken Kazen abi yazmıstım ondan bahsederken icim ısınmıstı sankı ama olmuyo korkunc noel babanın etkısındeyım :1shok:

kazen 'in ismini duydum ama karşılaşmadık açıkcası,,,, ama bakılırsa bu sitenin sahibi ise osa ozaman kadınları anlayan ve kadınlarımızı seven , anlayışlı biridir herhalde..... bilmem ...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

allah ondan razı olsun ki böyle bir siteyi bizlere kazandırmış..saol kazen ...

hiç tanımıyorumki yorum yapamayacağım.Erkek oldugunu bile daha yeni öğrendim

bende tanımıyorum ama akıllı olduğu kesin böyle bir site açtığına göre:)))

arkasından konuşmıyım süprizzzzz

ne olursa kabuluz artık.:teselli:

akıllı,başarılı,esprili,iyi bilirim iyi...a.s:icecream:

kendisini çok merak edıorum açıkçasıı .. hatta kazeni merak edenler kulubu kurup orda oy toplayıp resmini eklemesini rica edeceğimm :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…