• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kazeni nasıl bilirsiniz:)

nasıl biridir bu kazen:)

• Ankete Katılan
    49
Sağlam sinirlere sahip, sabırlı biri olduğunu düşünüyorum..

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol: kız cadı çok seviyom seni hayatım kız senide seviyom canım limon istedi valla

sorma bacim,ben bile kendi nickimi görünce agzim buru$uyor :Roflol:
ama itiraf etmeliyimki seni de görünce canim cay cekiyo elimde degil :Roflol::içelim:

:bbo:

Kız ecenazz görmüonmu aranızda 27 yıl var yani tam benim yaşım kadar :mymeka:

iyide ben bunu kötü niyetle söylemedimki :sm_confused: aynısını aynı yaştaki teyzeme de söylerim benneyaptımki onu kendime yakın hissetmeseydim söylemezdim böyle birşey zaten benneyaptımki

PEK TANIMA FIRSATIMIZ OLMUYOR Bİ KAÇ KİŞİ DISINDA DİĞER KİŞİLERLE MUHATAP OLMUYOR . O YUZDEN YORUMSUZ !!

çok yanılıyosun bu konuda bence
kazen bu yönden çok adildir
burda hiç kimseyi birbirinden ayırmaz en azından 11 aydır ben buradayım böyle bişeye şahit olmadım =)))

İnsanlar hakkında yorum yapmayı hiç sevmem. Kazenle de hiç ama hiç muhabbetim bile olmamıştır.

Ama onun hakkında tek düşündüğüm; bu kadar çok kadınla baş edebildiğine göre zeki,inatçı en önemlisi sabırlı biri. Ayrıca hepimiz ondan memnun olduğumuza göre sevgi dolu biri.. Biz kadınlar sevgiden başka ne isteriz ki zaten?!?!? Sevgi deyince akan sular durmaz mı?!?!?

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

tobe tobe nasıl bılırsınız bıraz tuhaf olmus.arkasından sorar gıbı.Allah uzun omurler versın sevdıklerıyle.saglıkla.valla ıyı bılırız.pek ortalarda gorunmez ama.sessız cıglık desem.bazen estırıyor kızınca.

tobe tobe nasıl bılırsınız bıraz tuhaf olmus.arkasından sorar gıbı.Allah uzun omurler versın sevdıklerıyle.saglıkla.valla ıyı bılırız.pek ortalarda gorunmez ama.sessız cıglık desem.bazen estırıyor kızınca.

nasıl bilirdiniz demedim yahu nasıl bilirsiniz dedim:))) zaten bu konuyu o tavsiye etti:)))

sert ve otoriter Kötü Kazen kimliğinin altında çok duyarlı :teselli:,arada bir burdakiler yüzünden sıyırsada tatlicadiarzulaelaelaelaelae
(taş olsa burda çatlar)
kafası çalışan zekice düşünen,ticarette kurnaz biri ,( kadınların ilgisini nereye çekebileceğini iyi hesap eden)
bazende sapı samanı birbirine karıştıran,karmaşık biri.denizin dalgası gibi ,ne zamanda kızıcağı belli olmaz
çok sohbetim olmadığı için uzaktan (sanaldan)böyle görülüyor

bu ankette doğru tahminlere ödülmü koydunuz yoksa:Roflol:
kanımca kazen madalya vericekKötü Kazen:Roflol:
yoksa hakkında ne düşünüldüğünümü merak etti:uhm:

Kanaatimce, kazen bey buraya yazılan gereğinden fazla övgüyede yergi olarak bakacak zekilikte bir insan.ama şahsi izlenimim beyfendi biri gerçekten.ha şıklar beni bağlamıyor ama kibirli olarak anlaşılmasının nedeni sanırım; bayanlara karşı koruduğu o ince mesafenin, kibir olarak algılanmasından kaynaklanıyor. başka türlü davranması, haketmediği yakıştırmalara gebedir, bu da onun farkında... çizgini beğeniyorum abi- ha abi diyorum yaş itibarı ile değil, saygıdan dolayı. teşekkürler.

kazenin adı var kendi yok.ben bir kaç kez genele 2 satır yazı yazarken gördüm.Başkada görmedim.Ama duyduğum kadarıyla kalbi kocamannnnnnn

Back