Anket kazeni nasıl bilirsiniz:)

nasıl biridir bu kazen:)

• Ankete Katılan
    49
Hatta bu kadarıyla yetinmeyeceğim hergün bize bir sürü yenilikler yapıp sitemizi güzelleştiren renk katan Curly'ede teşekkürü borç bilirim...
sevgiler saygılar...
Nasılım ama tatlicadiarzu

tatlıcadı yağcısı manyaklığı onaylattın sırada kk nın en yağcısı olmak gibi bir durum sezinliyorumnaniknanik
Hatta bu kadarıyla yetinmeyeceğim hergün bize bir sürü yenilikler yapıp sitemizi güzelleştiren renk katan Curly'ede teşekkürü borç bilirim...
sevgiler saygılar...
Nasılım ama tatlicadiarzu

kazen i bilen bilir çok baba adamdır beeee.. onun yaptıklarını babanızın oğlu yapmaz.

asabi,ukala,kafasının dikine giden,zeki,diktatör,dürüst,sabırlı,adil daha sayardım ama neysse jeyyar lülülülülülülülülülülülü

bence çok mukemmel çok akıllı çok iyi bir insan iykide sanal da olsa tanımışımmmmmmmmmmmm teytey:ama bazen sert yawwwwwwwwwww:)

ah ah tanımaz olaydım...(şaka)
Kazenovski o...
zeki,çatlak....

cadııı neden güldün nan söylesene bizde gülelim...

Valla ben onu hatun ki$i bilirdim.. Bir baktimki delikanli adammi$:)

:Roflol: bende tanımıyordum erkek olduğunu duyunca vay be dedim.pek karşılıklı konuşmamız olmadı hatta hiç diyebilirim:)kimine göre gaddar kimine göre havalı ben onu Kötü Kazen diye bildim daha doğrusu ifaadelerde gördüm kazen abide kötü birisi demek ki oraya koymuş hehehe ama gerçeğini öğrenemedim :Roflol: abi böle devam et tatlicadiarzu

walla geçenlerde bi zamana kadar kazeni bende fıstık gibi bi hatun zannediyodum ammma velakin erkekmiş ben ne bilem böle çatlak hatunlarada bi erkeğin dayana bileceğini demek dayanırmış nesem böle hatunlara dayana bildiği için ben çok sabırlıymış diom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…