Anket kazeni nasıl bilirsiniz:)

nasıl biridir bu kazen:)

• Ankete Katılan
    49

fely

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
766
2
96
İstanbul
bir önceki ankette ismini sormuştum size ama siz tahmin etmek yerine gidip hemen sormuşsunuz kazen abiye e adamcağızda kapattı konuyu bende bunu açtım:)

kazenden izin alınarak hazırlanmıştır:)

Kötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü Kazen işde böyle bilirizz lülülülülülü:Roflol::Roflol:

hiç bile bana uygun seçenek yok :)benneyaptımki

Kafası çalışan bir kişi olmalı ki bu siteyi kurmuş.

kazen birde bana yaratıcı değilsin diyordun:)

Seçenekler bana uymadı ama bana göre Kazen Abimiz;
iyi kalpli, dürüst, adil, eh biraz da havalı o kadar da olsun artık... :1rolleyes:

Bu kadar çok hanımla uğraştığına göre çok sabırlı, kısa ve anlaşılır mesajlarından dolayı pratik bir zekaya sahip olduğunu düşünüyorum.

Kendisine saygi duyuyorum,,, Yani bu site olmasaydi bizi hangi site paklardi,,
Deliligimizi, Nazimizi cekiyor allah var yani,,, Yanliz ismini duyuunca hep kazanlar aklima geliyor,,, sırnaşık şey Kizma Kazen agbi emi,,,
Tesekkürler iyiki varsin diyorum,,,,,a.s

seçeneklere kötü yü ve diktatörüde yazsaydın daha ii olurdu malum Kötü Kazen

Tanımaz olaydım keşke Gaddar,kötü kalpli, huysuz bencil, ukala ayrıcada yaşlandı tatlicadiarzu
Düşündüm ve baktım tüm özellikleri ceyyarla uyuşuyor çocuken izlediğim uyuz olduğum bir tipti.
Bir gün sohbette kazene ceyyar senden daha iyidir dedim adamın adı o günden sonra kazenin adı Jeyyar oldu.
Tabiki bunlar espiri şuan her ne kadar alınan yetkilerimiz için beklemede olsamda, onun ümüğünü sıkasım gelsede içimdenKötü Kazen
O tam bir beyefendi anlayışlı ve adam gibi adamdır espiritüelliğini, kıvrak zekasını hiç saymıyorum abicim okuyorsan sevgiler saygılar...
Yetki işim tamamdır garantiledim:icecream:

yağcı mannak:mymeka:

ne desem ki burdaki seçeneklerin hem hepsi hem hiçbiri fisfisfis
adam karman çorman bişeykafamçokkarıştı
övsem yağcılık yapmış olacağım , övmesem kötülesem işin ucu banlanmaya kadar gidiyor:1shok:
amaaan ne şiş yansın ne kebap ben ortadan çekilim yorum yok efemm:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…