- 4 Ocak 2014
- 3.337
- 4.541
- Konu Sahibi littlemother
Tedbirsiz bile hamile olamıyoruz. .
Eksiklik bizde mi?
Fazlalar onlar da mı?
Kafamda deli sorular. .
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tez vakitte versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedbirsiz bile hamile olamıyoruz. .
Eksiklik bizde mi?
Fazlalar onlar da mı?
Kafamda deli sorular. .
Evlendim bir ay önceden hap kullanmaya başladım her gece aynı saatte içtim korudu. İlacı bıraktım 7.ay hamile kaldım. Kızım 11 aylık 5 aylıkken spiral taktırdım. Hatta bir de ne olur ne olmaz diye riskli günlerde prezervatif kullanıyoruz. Bilmiyorum bu kadar korunup kazaya uğrayan var mı..
arkadaşım geri çekilme yöntemiyle korunuyordu!!!
kazayla hamile kaldı.
geri çekilme bir korunma yöntemi değil.
aynen öyleTedbirsizlik başka açıklaması yok ki. Tedbir senden takdir Allahtan denmiş. En klasik korunma şekli denen geri çekilme yöntemi mesela. Bu bir korunma yöntemi değildir! Kazayla hamile çoğunlukla bu yöntemle kalınıyor.
cute takvim görüyorum hayırlı olsun,maşallahhh daha yenşi konu açmadın mı sen 2. olsun mu diye,bu ne hız2 kere kazara hamıle kaldım
birinde ertesi gün hapı içtim genede oldu.
diğerinde prez. içimde kaldı çıkardık ve gene hamileydim.
Oluyor
Benimde içimde kaldı ve neyseki hamile kalmadım sonra koşarak spiral taktırdım,o bana pek iyi gelmedi ilaca geçtim 3 yıldır.2 kere kazara hamıle kaldım
birinde ertesi gün hapı içtim genede oldu.
diğerinde prez. içimde kaldı çıkardık ve gene hamileydim.
Oluyor
2 yöntemle korunmak lazim galiba. Cocuk istemiyorum ama olursa kazayla 3 kat korunacagim. Mumkun degil 2 cocuga bakmak.bu konular beni geriyor.
nasıl korunacaz o zaman diyorum :)
her yöntemin bir açığı var.
kabusum oluyorsunuz bilesiniz.
Ben de babamın tabiri ile "kaza sonucu" hamile kalan bi anneden doğdum. Evlenmeden bi halt yemişler ve benim yüzümden evlenmek zorunda kalmışlar. 18 yıldır babam bana bildiğin istenmeyen kaza bi durum olarak bakıyor hatta bunu daha geçen sabah kahvaltısında annemle kavga ederken dile getirdi. Bir kaza yaptın hamile kaldın kaza sonucu zorla evlendin gibi cümleler kurdu. 18 yaşına kadar sürekli kavga ettiklerinde babam anneme severek mi evlendik bunun yüzünden zorunda kaldım dedi. Burada "bunun" ben oluyorum.
Çocukluğum annemle babamın mutsuz olmasında kendimi sebep olarak görerek geçti. Daha okula başlamadan Allahım benim canımı al annemle babam mutlu olsun nolur diye dua ediyordum. Çocukluk hali işte kendimi suçlu görüyordum.
Evlisiniz değilsiniz boşanmak üzeresiniz fark etmez aklınızda çocuk fikri yoksa yapmayın korunun lütfen. o kaza diye tabir edilen hamile kalmanın bedelini ben 18 yıldır acıyla yaşıyorum.
Allaha binlerce kez şükürler olsun bana can verdi 18 yaşında geldim sapa sağlam ancak keşke istenerek yapılmış bir çocuk olsaydım. Çoğu kişinin annesi babası kendisine hamile olduklarını öğrendiklerinde kim bilir nasıl sevindi ? Siz hamile kaldığınızı öğrendiğiniz nasıl sevindiniz mesela ? Benim babam üzüntüden kahrolmuş. Kendi hayatınızı düşünmüyorsanız sonucunda o doğacak çocuğun hayatını düşünün.
Çocuğu da sakın aldırmayın ne olursa ne şartlarda olursa olsun yaşamak en güzeli.
ya cute alemsin sen yaaa..daha test sonucu bile yok ama sen eminsin gebelikten..valla iyi anlıyosun ne diyeyim..ben test yapmasam ha regl oldum ha olucam diye bekler dururdumblue_ismyheart DoLL_
Kazaryla habıre hamıle kalmama ıstınaden hemen oldu dıye dusunuyorum Amaaa dun test yaptım negatıf gordum ama sor ınandımmı yok. Zıra bunyem sen gebesın gebe dıye bagrıyor bana. beklemedeyım .
bır kac gune kan testı yaptırıcam
En iyisi hiç yapmamak2 yöntemle korunmak lazim galiba. Cocuk istemiyorum ama olursa kazayla 3 kat korunacagim. Mumkun degil 2 cocuga bakmak.
Kiyamam canim ya ( etkilendim yazindan. İnşallah eşinle mutlu olursun.
Kimseyi gücendirmek istemem ama su kazaralardan dolayı bende bı ozguven .ya cute alemsin sen yaaa..daha test sonucu bile yok ama sen eminsin gebelikten..valla iyi anlıyosun ne diyeyim..ben test yapmasam ha regl oldum ha olucam diye bekler dururdum
blue_ismyheart DoLL_
Kazaryla habıre hamıle kalmama ıstınaden hemen oldu dıye dusunuyorum Amaaa dun test yaptım negatıf gordum ama sor ınandımmı yok. Zıra bunyem sen gebesın gebe dıye bagrıyor bana. beklemedeyım .
bır kac gune kan testı yaptırıcam
Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??
Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?
Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.
Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor?
En iyisi hiç yapmamak
son kazadan sonra hem hap hem geri cekilme hemde pr. kullandık.
Hiç yapma daha iyi
robotun ellerinden pide yiyor gibi hiç hoş değil