Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

arkadaşım geri çekilme yöntemiyle korunuyordu!!!
kazayla hamile kaldı.
geri çekilme bir korunma yöntemi değil.

Evlendim bir ay önceden hap kullanmaya başladım her gece aynı saatte içtim korudu. İlacı bıraktım 7.ay hamile kaldım. Kızım 11 aylık 5 aylıkken spiral taktırdım. Hatta bir de ne olur ne olmaz diye riskli günlerde prezervatif kullanıyoruz. Bilmiyorum bu kadar korunup kazaya uğrayan var mı..

Ben varım:))

İnsanlar neden korunurken hamile kalınmasına inanmıyor anlamıyorum:)

4 yıllık evliyim. İlk sene eşim de ben de (hap)korunurken hamile kaldım. Düşük oldu 12. Haftada.
Sonra eşim ve ben(iğne) korunurken yine hamile kaldım, kızım doğdu bir yaşında.
Bebeğim çok zor bir bebek ve yalnızım. Eşim yoğun, ben yorgun, mümkün değil diye on katı dikkat ettik.
Kızım dokuz aylıkken ve ikimizde korunurken yine hamile kaldım:KK43:( çok şükür allaha, muhtaç etmiyor ama daha ne yapacağımızı da bilemiyorum :KK43:( hele insanlar "korunmadınız mı?" Diyorlar ama kesin çözüm olmuyor işte.

Bir de ilkinde dukan yapıyordum doktorlar proteinin korunma oranını düşürdüğünü söylemişlerdi. Olacakss oluyor yani...

Sanırım bazı kadınlar doğurgan ya da bazı erkekler doğurtgaç:) oluyor, kısacası olacaksa oluyor..

Çocuk sahibi olup olmamayı önemsememe, çocuk büyütmenin öneminin farkında olmama, çocuk doğsa da bir sorun olarak görmeme yani çocuk için gelecek kaygısı taşımama, çocuk büyütmeyi önüne yemek koyma olarak görme, boşanmanın ve aile içi şiddet, kavgaların çocuk için önemi olduğunu düşünmeme gibi aksaklıkların getirisi.

2 kere kazara hamıle kaldım
birinde ertesi gün hapı içtim genede oldu.
diğerinde prez. içimde kaldı çıkardık ve gene hamileydim.
Oluyor :KK54:

Bende kaza sonucuyum :KK66: daha doğrusu tekne kazıntısı 7 seneden sonra plansız çıkagelmişim,aldırmaya niyetlenip vazgeçmişler :) iyiki de doğmuşum. Ben 3 yıldır hap kullanıyorum mesela, antibiyotik vs kullanıyorsam,kondom kullanırız ek olarak. Spiral hayatımı kaydırdı ona bulaşamıyorum o yüzden.
Birde hep merak ettiğim bir konu var hatunlar. Geri çekilme diyor da herkes, işin özel kısmı o anı beraber yaşamak değil mi yani? Birlikte boşalmayıp o anda bırakmak bana çok saçma geliyor,neden yapayım ozaman finalde yalnızsam :)

Tedbirsizlik başka açıklaması yok ki. Tedbir senden takdir Allahtan denmiş. En klasik korunma şekli denen geri çekilme yöntemi mesela. Bu bir korunma yöntemi değildir! Kazayla hamile çoğunlukla bu yöntemle kalınıyor.
aynen öyle
geri çekilme yöntemini korunma yöntemi zanneden cahiller var
başka bir konuda da yazdım, çevremde bu şekilde hamile kalan birçok tanıdığım var, onları uyardığım halde
bir de bu yöntemin diğer yöntemlere göre daha sağlıklı olduğunu düşünüp başka bir yöntem kullanmıyorlar
(bunu yapanların içinde sağlık sektöründe çalışanlar ağırlıkta)

cute takvim görüyorum hayırlı olsun,maşallahhh daha yenşi konu açmadın mı sen 2. olsun mu diye,bu ne hız:KK8::KK8:

Benimde içimde kaldı ve neyseki hamile kalmadım sonra koşarak spiral taktırdım,o bana pek iyi gelmedi ilaca geçtim 3 yıldır.
Şimdi gördüm Cute hamileymişsin. Hayırlı olsun inşallah :)

blue_ismyheart blue_ismyheart DoLL_ DoLL_

Kazaryla habıre hamıle kalmama ıstınaden hemen oldu dıye dusunuyorum :KK70: Amaaa dun test yaptım negatıf gordum ama sor ınandımmı yok. Zıra bunyem sen gebesın gebe dıye bagrıyor bana. beklemedeyım .
bır kac gune kan testı yaptırıcam :KK49:

bu konular beni geriyor.
nasıl korunacaz o zaman diyorum :)
her yöntemin bir açığı var.
kabusum oluyorsunuz bilesiniz.
2 yöntemle korunmak lazim galiba. Cocuk istemiyorum ama olursa kazayla :confused: 3 kat korunacagim. Mumkun degil 2 cocuga bakmak. :KK35:

Ben de babamın tabiri ile "kaza sonucu" hamile kalan bi anneden doğdum. Evlenmeden bi halt yemişler ve benim yüzümden evlenmek zorunda kalmışlar. 18 yıldır babam bana bildiğin istenmeyen kaza bi durum olarak bakıyor hatta bunu daha geçen sabah kahvaltısında annemle kavga ederken dile getirdi. Bir kaza yaptın hamile kaldın kaza sonucu zorla evlendin gibi cümleler kurdu. 18 yaşına kadar sürekli kavga ettiklerinde babam anneme severek mi evlendik bunun yüzünden zorunda kaldım dedi. Burada "bunun" ben oluyorum.
Çocukluğum annemle babamın mutsuz olmasında kendimi sebep olarak görerek geçti. Daha okula başlamadan Allahım benim canımı al annemle babam mutlu olsun nolur diye dua ediyordum. Çocukluk hali işte kendimi suçlu görüyordum.
Evlisiniz değilsiniz boşanmak üzeresiniz fark etmez aklınızda çocuk fikri yoksa yapmayın korunun lütfen. o kaza diye tabir edilen hamile kalmanın bedelini ben 18 yıldır acıyla yaşıyorum.
Allaha binlerce kez şükürler olsun bana can verdi 18 yaşında geldim sapa sağlam ancak keşke istenerek yapılmış bir çocuk olsaydım. Çoğu kişinin annesi babası kendisine hamile olduklarını öğrendiklerinde kim bilir nasıl sevindi ? Siz hamile kaldığınızı öğrendiğiniz nasıl sevindiniz mesela ? Benim babam üzüntüden kahrolmuş. Kendi hayatınızı düşünmüyorsanız sonucunda o doğacak çocuğun hayatını düşünün.
Çocuğu da sakın aldırmayın ne olursa ne şartlarda olursa olsun yaşamak en güzeli.

Kiyamam canim ya :KK43:( etkilendim yazindan. İnşallah eşinle mutlu olursun.

Kazaryla habıre hamıle kalmama ıstınaden hemen oldu dıye dusunuyorum :KK70: Amaaa dun test yaptım negatıf gordum ama sor ınandımmı yok. Zıra bunyem sen gebesın gebe dıye bagrıyor bana. beklemedeyım .
:KK70::KK70:ya cute alemsin sen yaaa..daha test sonucu bile yok ama sen eminsin gebelikten..valla iyi anlıyosun ne diyeyim..ben test yapmasam ha regl oldum ha olucam diye bekler dururdum :KK70:

2 yöntemle korunmak lazim galiba. Cocuk istemiyorum ama olursa kazayla :confused: 3 kat korunacagim. Mumkun degil 2 cocuga bakmak. :KK35:

Kiyamam canim ya :KK43:( etkilendim yazindan. İnşallah eşinle mutlu olursun.
En iyisi hiç yapmamak
son kazadan sonra hem hap hem geri cekilme hemde pr. kullandık.
Hiç yapma daha iyi
robotun ellerinden pide yiyor gibi hiç hoş değil

:KK70::KK70:ya cute alemsin sen yaaa..daha test sonucu bile yok ama sen eminsin gebelikten..valla iyi anlıyosun ne diyeyim..ben test yapmasam ha regl oldum ha olucam diye bekler dururdum :KK70:
Kimseyi gücendirmek istemem ama su kazaralardan dolayı bende bı ozguven .
yaptım testı yok tek cızgı yahu nerede bu ıkıncı cızgı dıyorum yok.
Omru hayatımda ıdrar testı cok yapmadım zaten tüp bebeklerde olumsuzlarda hep onceden adet oldum bıttı ısım.
Ama ne zaman test yapsam hep çift çizgi görmüş beni, dün tek çizgi tokatladı.
Ama dedim ya inanmadım. Alarm veriyor bünye su kazaralarda bile ''len ben hamilemiyim'' diyerekten ikisinide erkenden öğrenmiştim.

bir cute kaderine razı gelemez , napcak netcek o bebeği getirecek

bu yapma ama, negatifi gördükçe üzerine kaç test yaptığımı biliyorum, boşuna psikolojimi yormuşum.
adetin bir kaç gün gecikmeden test yapmamak en iyisi, yoksa daha çok üzülüyor kişi.

Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??

Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?

Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.

Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor? o_O

Dediklerinizde haklısınız fakat gerçekten kazayla hamilelik diye bir şey varmış.
Başıma gelince anladım.
Gerçi benim için kaza, eşim için sanırım planlı, uzun bir süre çocuk istemediğim için.
Veren rabbim tek seferde veriyormuş, deneyimlemiş oldum.
Erkeklerin korunduğu ilişkilerde böyle sonuçlar olabiliyormuş.
Sanırım kadınlar olarak korunma işini kendi kontrolümüz altına alırsak böyle şeyler yaşanmayacak.

Olur tatlım olur kazayla bebek olur . Hap kullanıyordur saati şaşırmıştır yorgundur aldım zanneder ama almaz. Spiral kullanıyordur kayma yapar bilmez . Adam Prezervatif kullanır patlar al sana bebek. Benim çevremde bir kaç arkadaşım bu şekilde hamile kaldı.

X