Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

bu yapma ama, negatifi gördükçe üzerine kaç test yaptığımı biliyorum, boşuna psikolojimi yormuşum.
adetin bir kaç gün gecikmeden test yapmamak en iyisi, yoksa daha çok üzülüyor kişi.
üzülmedim aslında ama inatlaştım
ışığa tuttum altından mum yaktım .
surada bı cızgı olmalıydı dıyorum.
o degılde ben kendımı tanıyorum benım oyle adet agrım olmaz her ann sökülecek gibiyim bişi gelecek gelmiyor. Ama bu kadar olsunmu olmasınmı demeye müstehak belkide bilmiyorum ki

Dediklerinizde haklısınız fakat gerçekten kazayla hamilelik diye bir şey varmış.
Başıma gelince anladım.
Gerçi benim için kaza, eşim için sanırım planlı, uzun bir süre çocuk istemediğim için.
Veren rabbim tek seferde veriyormuş, deneyimlemiş oldum.
Erkeklerin korunduğu ilişkilerde böyle sonuçlar olabiliyormuş.
Sanırım kadınlar olarak korunma işini kendi kontrolümüz altına alırsak böyle şeyler yaşanmayacak.

ama onların korunması daha kolay, hem de vücuda kimyasal alınmıyor.
eşiniz nasıl planlamış ki.
kötü olmuş demeyeyim ama :)

ilk kızımdan sonra 9 sene dogurmayı değil düşünmek dogur diyenin gırtlagını sıkabilirdim ama bütün sebep kaynannam itten köpekten pişman etti beni neyse uzatmayım şimdi kızım istiyor onun için uğraşıyoruz rabbim inş verir,
ben herzaman istenen çocugun dünyaya gelmesi taraftarıyım ,yıllarca raabim sen beni gunaha sokma kalırsam aldırırırm yalvaririm diye ağlardım çok şükür hiç kaza olmadı,

şimdi olsun diye kızımla dualar ediyoruz :KK42:

ama onların korunması daha kolay, hem de vücuda kimyasal alınmıyor.
eşiniz nasıl planlamış ki.
kötü olmuş demeyeyim ama :)
Ben de aynı sebeplerden eşimin korunması taraftarıydım.
Kendisi uzun zamandır çocuk baskısı yapıyordu halbuki zaten 1.5 yıllık evliyiz ve daha 2 yıl istemiyordum.
Beni kandırdı korunduğu konusunda dersem, anlatabilmiş olurum.
Ki anlamama rağmen ısrarla, hayır korunuyorum diye geveledi.
Hiç tek seferde olabileceğini düşünmedim, sigara içen ve gayet sağlıksız yaşayan insanlarız.
İlişki sonrası hemen duşa girdim, sonrasında yapabileceğim her şeyi yaptım ama, nafile...
Hatta hamile olabileceğime ihtimal hiç vermediğimden günlerce papatya çayı içip, en az 15 tane en ağırından ağrıkesiciler kullandım, kaplıcaya bile gittim, ödem attırıcı biti kürleri kullandım, niye adetim gecikti diye.
Bebişim nasıl tutunmuşsa bana mısın demedi.:KK45:
Kısaca piyango vuruyormuş ya...

ben süpriz şekilde hamile kaldım. mutlaka benim gibi olan vardır ama sayısı çok çok azdır buna eminim. evlenmeden 1 ay önce iğneye başladım (aylık igne) 8 ay kullandım. sonra çalışmaya başladığım için sağlık ocağına gidip iğne vurunmaya vaktim kalmadığından hapa geçiş yaptım. araştırıp en iyisini buldum tabiki doktor tavsiyesiyle.
günü gününe hatta saati saatine kullandım. 4 ay kullandıktan sonra hamile kaldım.
doktorumun demesine göre hap beni korumuyormuş benim gibi olan 1000 de 1 kadın varmış. o dört ayda iğnenin etkisi devam etmiş. evlenirken daha hapa başlamış olsaydım ilk aydan hamile kalabilirdim. doğurganlık seviyem yüksekmiş.
hatta bunu duyunca dünyaya doğurmaya mı geldim ben diye ağladım bile. doğumdan sonra spiral taktıracağım

Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??

Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?

Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.

Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor? o_O
Sevismenin zamani yada planlamasi olmuyor abiden gelisebiliyor bazen bide kadin korunmuyor adamda tedariksiz se (prezervatif yoksa)hamile kalınabiliyor

ben süpriz şekilde hamile kaldım. mutlaka benim gibi olan vardır ama sayısı çok çok azdır buna eminim. evlenmeden 1 ay önce iğneye başladım (aylık igne) 8 ay kullandım. sonra çalışmaya başladığım için sağlık ocağına gidip iğne vurunmaya vaktim kalmadığından hapa geçiş yaptım. araştırıp en iyisini buldum tabiki doktor tavsiyesiyle.
günü gününe hatta saati saatine kullandım. 4 ay kullandıktan sonra hamile kaldım.
doktorumun demesine göre hap beni korumuyormuş benim gibi olan 1000 de 1 kadın varmış. o dört ayda iğnenin etkisi devam etmiş. evlenirken daha hapa başlamış olsaydım ilk aydan hamile kalabilirdim. doğurganlık seviyem yüksekmiş.
hatta bunu duyunca dünyaya doğurmaya mı geldim ben diye ağladım bile. doğumdan sonra spiral taktıracağım

aaa bunu hiç duymamıştım.
nasıl belirleniyor ki bu, yani hap korumayacak kadar doğurganlık meselesi?

aaa bunu hiç duymamıştım.
nasıl belirleniyor ki bu, yani hap korumayacak kadar doğurganlık meselesi?

bende bilmiyordum öğrenmiş oldum. normalde hapların%90 koruma sağlaması gibi bir durum varmış iğnenin %99. ama benim vücudum da hormonlardan kaynaklı sanırım hapın koruması %70 ve daha az olabiliyormuş

kazayla denen korunmadan yapılan iliskidir sorunlu bir evlilik yasıyorsanız cinsel yasantınızı da bitirin madem sorunlu....

ben de anlamıyorum. çift koruma ile korunuyoruz biz bir süre daha ikinci çocuğu istemediğimiz için. maddi durumumuz da ailevi durumumuzda uygun ama daha oğlumuz küçük. insanlarda o kadar zor ve hayati durumlar varken mutlaka garantiye alınmalı iki yöntem birden kullanılmalı diye düşünüyorum.

Sevismenin zamani yada planlamasi olmuyor abiden gelisebiliyor bazen bide kadin korunmuyor adamda tedariksiz se (prezervatif yoksa)hamile kalınabiliyor

Ama bunun adi kaza degil iste. Bundan bahsediyorum. Bu nefsi icin sonrasini düsünmeme. Sonra da yazik o günahsiz yavruya deyince cemkirmeler. Bunun adi saldim cayira..

X