Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

Ben tedbirsizlik önde gideniyim ve o kazaya uğramak istiyorum, bakalım artık nasip:)

Konserveden Cıkıyor O Cocuklar Sayın Kadın Klübü Üyeleri...
Toplum Cahil Cocuk Olunca Bırakmaz Sanan Kadınlarımızla Dolu Toplımumuz. Yanlış Bir düşünce.....
Gündem Muhabbetti Kırmızı İç Camaşırı....
Kazanın Sebebi İç Camasırcılar !!!!!
Diyecek Hiç birşey Bulamıyorum Tren Raydan Cıkmış Yaglasanda Ballasanda O tren koptu Birkez.
Son defa Seviştik Maksatına kimse Uymasın.
Net Düşünün....
Cocuk olunca Eşlerinizi Tekrardan Kazanmıyorsunuzz
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

biz garip bir milletiz aslında.maddi durumu olmayan çok çocuklu ailelere kızarız niye korunmadın bakamayacaksın niye doğurdun bunları diye,maddi durumum yok hamileyim aldırmak istiyorum diyen bir kadına da Allah rızkını verir katil olma deriz.doğurunca da bakamayacaktın niye doğurdun diye çıkışırız.

bunu bende yapıyorum hepimiz de :)))

sosyal msjımı veriyorum; en iyisi çift taraflı korunma :KK53:
Şahsım adına söylediğim ya adam akıllı Korun yok korunmadıysan canına kıyma. Yani kaza ile olsa olsa bitane olur. 5 tanede olmazki.

Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??

Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?

Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.

Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor? o_O
Planlanmayan gebelige diyorlar aslinda ama bunun disinda bende hic anlamiyorum olmamasi gereken birsey sonucta ama herhalde gitmeden son bir tur atayim diyorlar. Yani sorunlari olmayan bir cift eger dusunmedikleri halde 3. Cocuga sahip oluyorsa bunu anlarim olmus bir kaza denir gecer ama bazi durumlar kazanin otesinde aptallik sahiden.

Konserveden Cıkıyor O Cocuklar Sayın Kadın Klübü Üyeleri...
Toplum Cahil Cocuk Olunca Bırakmaz Sanan Kadınlarımızla Dolu Toplımumuz. Yanlış Bir düşünce.....
Gündem Muhabbetti Kırmızı İç Camaşırı....
Kazanın Sebebi İç Camasırcılar !!!!!
Diyecek Hiç birşey Bulamıyorum Tren Raydan Cıkmış Yaglasanda Ballasanda O tren koptu Birkez.
Son defa Seviştik Maksatına kimse Uymasın.
Net Düşünün....
Cocuk olunca Eşlerinizi Tekrardan Kazanmıyorsunuzz
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Kocası ile birlikte olmak için epilasyon yaptırmayı seksi iç çamaşırı alıp giymeyi ihmal etmeyen kişiler korunma için bir kondom almayı düşünemiyor. Onlara harcanan vakit para yüzünden korunma yöntemlerine zaman para kalmıyor sanırım. Zaten ertesi gün hapı. Kondom. Sprail sağlık ocaklarında bedava. Ama yok yok ısrarla gitmiyor lar. İstatistik lere göre bu korunma yöntemlerini uygulayıp kazaya ugrayan yüzdesi çok düşük ihtimal. Yani kk deki kaza yüzdesi bile bu yuzdeden fazlaysa kimse kendini kandırmasın :)

Tedbirsiz bile hamile olamıyoruz. .:KK14:

Eksiklik bizde mi?:110:

Fazlalar onlar da mı?:KK45:

Kafamda deli sorular. . :KK53:
Allah gönlüne göre versin inşaallah.ben bu konularda mesajını görünce içten diliyorum sana.eski mesajlarında çok duygulandırmıştın beni.çok yazmam bu köşeye ama bil istedim :)

Ben de babamın tabiri ile "kaza sonucu" hamile kalan bi anneden doğdum. Evlenmeden bi halt yemişler ve benim yüzümden evlenmek zorunda kalmışlar. 18 yıldır babam bana bildiğin istenmeyen kaza bi durum olarak bakıyor hatta bunu daha geçen sabah kahvaltısında annemle kavga ederken dile getirdi. Bir kaza yaptın hamile kaldın kaza sonucu zorla evlendin gibi cümleler kurdu. 18 yaşına kadar sürekli kavga ettiklerinde babam anneme severek mi evlendik bunun yüzünden zorunda kaldım dedi. Burada "bunun" ben oluyorum.
Çocukluğum annemle babamın mutsuz olmasında kendimi sebep olarak görerek geçti. Daha okula başlamadan Allahım benim canımı al annemle babam mutlu olsun nolur diye dua ediyordum. Çocukluk hali işte kendimi suçlu görüyordum.
Evlisiniz değilsiniz boşanmak üzeresiniz fark etmez aklınızda çocuk fikri yoksa yapmayın korunun lütfen. o kaza diye tabir edilen hamile kalmanın bedelini ben 18 yıldır acıyla yaşıyorum.
Allaha binlerce kez şükürler olsun bana can verdi 18 yaşında geldim sapa sağlam ancak keşke istenerek yapılmış bir çocuk olsaydım. Çoğu kişinin annesi babası kendisine hamile olduklarını öğrendiklerinde kim bilir nasıl sevindi ? Siz hamile kaldığınızı öğrendiğiniz nasıl sevindiniz mesela ? Benim babam üzüntüden kahrolmuş. Kendi hayatınızı düşünmüyorsanız sonucunda o doğacak çocuğun hayatını düşünün.
Çocuğu da sakın aldırmayın ne olursa ne şartlarda olursa olsun yaşamak en güzeli.

Kocası ile birlikte olmak için epilasyon yaptırmayı seksi iç çamaşırı alıp giymeyi ihmal etmeyen kişiler korunma için bir kondom almayı düşünemiyor. Onlara harcanan vakit para yüzünden korunma yöntemlerine zaman para kalmıyor sanırım. Zaten ertesi gün hapı. Kondom. Sprail sağlık ocaklarında bedava. Ama yok yok ısrarla gitmiyor lar. İstatistik lere göre bu korunma yöntemlerini uygulayıp kazaya ugrayan yüzdesi çok düşük ihtimal. Yani kk deki kaza yüzdesi bile bu yuzdeden fazlaysa kimse kendini kandırmasın :)
Aslında Gereken Bi beyin Nakli...
Üzülmüyorum...
Ama Burada Okadar CokBayan Varki ben okurken İçim Parcalanıyor....
Ortada Kalan Yine bir Cocuk Kalıyor....
Artık buradaki Konuları Okudukca Soguyorum Herşeyden...
İstenmeyen bebek,kürtaj için yardım.....
Ah ah diyecek hiç birşey bulamıyorum......

Ben de babamın tabiri ile "kaza sonucu" hamile kalan bi anneden doğdum. Evlenmeden bi halt yemişler ve benim yüzümden evlenmek zorunda kalmışlar. 18 yıldır babam bana bildiğin istenmeyen kaza bi durum olarak bakıyor hatta bunu daha geçen sabah kahvaltısında annemle kavga ederken dile getirdi. Bir kaza yaptın hamile kaldın kaza sonucu zorla evlendin gibi cümleler kurdu. 18 yaşına kadar sürekli kavga ettiklerinde babam anneme severek mi evlendik bunun yüzünden zorunda kaldım dedi. Burada "bunun" ben oluyorum.
Çocukluğum annemle babamın mutsuz olmasında kendimi sebep olarak görerek geçti. Daha okula başlamadan Allahım benim canımı al annemle babam mutlu olsun nolur diye dua ediyordum. Çocukluk hali işte kendimi suçlu görüyordum.
Evlisiniz değilsiniz boşanmak üzeresiniz fark etmez aklınızda çocuk fikri yoksa yapmayın korunun lütfen. o kaza diye tabir edilen hamile kalmanın bedelini ben 18 yıldır acıyla yaşıyorum.
Allaha binlerce kez şükürler olsun bana can verdi 18 yaşında geldim sapa sağlam ancak keşke istenerek yapılmış bir çocuk olsaydım. Çoğu kişinin annesi babası kendisine hamile olduklarını öğrendiklerinde kim bilir nasıl sevindi ? Siz hamile kaldığınızı öğrendiğiniz nasıl sevindiniz mesela ? Benim babam üzüntüden kahrolmuş. Kendi hayatınızı düşünmüyorsanız sonucunda o doğacak çocuğun hayatını düşünün.
Çocuğu da sakın aldırmayın ne olursa ne şartlarda olursa olsun yaşamak en güzeli.
Canım:KK43:
Senden Cok güzel Bir anne Olur Biliyormusun..
Bu yaşadıkların Nekadar Üzücü...
Okadar Cok büyümüssündürki sen..
Herşeyi Ögrenmissindir...

ben de en iyisi çift taraflı korunma diyorum.Allah verirse de yapacak bir şey yok artık.
Tabiki Düşünsenize okadar sıkı sıkıya korunmuş sunuz ama hamile kalıyorsunuz. Gerçi çift taraflı olunca biraz zor.

Bir fıkra var bununla ilgili. Biraz ayıp ama affola.

Kızın biri bir partiye gidecek. Annesi öğüt veriyor kızım seni sıkııştıran biri olursa hemen çocuğumuzun adı ne olacak diye sor diyor.

Kız partiye gidiyor. Birinci genç elini beline atıyor kız soruyor" çocuğumuzun adı ne olsun". Çocuk hemen uzaklaşıyor.
2. Genç sarılıp öperken kız yine soruyor çocuk kaçıyor.
3. Genç geliyor kıza sarılıyor öpüyor. Kız sürekli soruyor" çocuğunuzun adı ne olsun "diye. Çocuk ta en son Kondomu bağlıyor. Eğer burdan çıkabilirse David cooperfeild olsun diyor.

bu konular beni geriyor.
nasıl korunacaz o zaman diyorum :)
her yöntemin bir açığı var.
kabusum oluyorsunuz bilesiniz.
2 yöntem beraber diyorum o zaman:KK66: hem kondom hem geri çekilme.bu durumda risk yok oluyor..
buna rağmen hamile kalırsam da kaza değil mucize olur,o bebeği de öpe koklaya seve seve büyütürüm artık:):)

Tabiki Düşünsenize okadar sıkı sıkıya korunmuş sunuz ama hamile kalıyorsunuz. Gerçi çift taraflı olunca biraz zor.

Bir fıkra var bununla ilgili. Biraz ayıp ama affola.

Kızın biri bir partiye gidecek. Annesi öğüt veriyor kızım seni sıkııştıran biri olursa hemen çocuğumuzun adı ne olacak diye sor diyor.

Kız partiye gidiyor. Birinci genç elini beline atıyor kız soruyor" çocuğumuzun adı ne olsun". Çocuk hemen uzaklaşıyor.
2. Genç sarılıp öperken kız yine soruyor çocuk kaçıyor.
3. Genç geliyor kıza sarılıyor öpüyor. Kız sürekli soruyor" çocuğunuzun adı ne olsun "diye. Çocuk ta en son Kondomu bağlıyor. Eğer burdan çıkabilirse David cooperfeild olsun diyor.
:KK70::KK70:

hiçbir korunma yöntemi %100 korumaz.
prezervatif yırtık yada delık olabılır, ilişki esnasında kayabilir.
spiral yerinden oynayabilir.
haplar günü gününe kullansanız bile bazılarında etki etmeyebilir, en buyuk belirtisi de ishaldir..
geri çekme yöntemi klasik bir yöntemdir, ama bir damla meni bile içinde sperm taşıdığından gebe kalmaya teşkil edebilir.
aylık ve üç aylık iğneler genelde koruyuculuğu en yüksek şeylerdir ama onlarda da hormon yüklenmesi olduğundan yan etki yapabilir. ya da gününü kaçırırsanız etki etmeyebilir..
genel anlamda planlı gebeliklerde her türlü korunma yöntemini bıraktıktan sonra ilk 6 ay gebelik olmaması çok olağandır.
yeni evlilerde de ilk 1 yıl korunmasız ilişki olmasına rağmen gebelik olmayabilir.
gebeliği etkileyen çokçada faktör var, stres, besinler, yumurtlama günü, sperm ve yumurtaların kalitesi vs vs...
kısacası önlem alsanızda her an gebe kalabilirsiniz...
ama bazende hiçbir önlem almamanıza ragmen gebe kalamazsınız..
artık gerisi şans :KK66:

Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??

Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?

Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.

Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor? o_O
Aynen o kadar katiliyorum ki sana ve o kadar cok istiyorum ki supriz bi gebelik nasil oluyor anlamiyorum
Ayiptir soylemesi 2 sene cokta etkili olmayan bir yontemle korundum ve istedigim ilk ay hamile kaldim yani oyle gebe kalamama sorunumda yok ama hic surpriz de yasamadim..

Canım:KK43:
Senden Cok güzel Bir anne Olur Biliyormusun..
Bu yaşadıkların Nekadar Üzücü...
Okadar Cok büyümüssündürki sen..
Herşeyi Ögrenmissindir...

Teşekkür ederim bu düşünceniz için inşallah öyle olur şimdilik daha erken bile olsa anne olduğumu düşünüp mutlu oluyorum benim yaşayamadığım o huzurlu aile ortamını çocuklarıma yaşatıp mutlu olacağım inşallah
En önemlisi de isterse milyoner olsun isterse dünyanın en yakışıklı adamı olsun çocuklarını sevmeyecek sahip çıkamayacak bi adamla asla evlenmek istemiyorum en çok istediğim şey ailesine sahip çıkacak biriyle yuva kurmak
Ne kadar üzücü olaylarda olsa belki de bunlardan ben ders alıp kendi ailemi çok daha sağlam kuracağım bu yüzden fazla üzülmüyorum artık

X