Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

Büyük konusmak midir bu onu da bilmiyorum. Ama spira de bunu cok duyuyoruz zaten.

Kardesiniz dogumdan sonra hamile kaldi mi peki?ikizlerden sonra.

15 sene önce o kazaya bende uğradım Spiral taktırmaya gideceğim ay komşumuzun ben taktırdım çok acıdı demesi üzerine ,cesaretimi toplamak için öbür aya erteledim.Eşim kaza yaptı kazayı,girmemesi gereken yere bıraktı kazaya mahal olan şeyi,o ay hamile kaldım ama yaşamadı.Sonraki doğumdan sonra hemen spiral taktırdım.

Bende bir oğlum bir kızım varken spiralle hamile kaldım.ne kaydı ne düştü ama oldu. 3. Oluncada kordonlarımı bağlattım şimdiki adıyla sterilizasyon.
Bunlada kalırsam eşimde sıra.kaza değilde sürpriz dedik hep.

Sizin sormak istediğiniz sanırım bu raddeye geldiniz ne ara çocuk oldu?
Bence ya çocuk yapma esnasında yenilir yutulur bir huzursuzluk var gebelik çıkınca tahammülsüzlük ve kaygılar başlıyor.

Ya eş daha bir garantiye alıyor cepte diye saçmalıyor yada kadın artık sindiremiyor mu öyle birşey.5 sene evvel nişanda olan olaylar bile gebelik çıkınca dile geliyor bir anda.hormonlarda olabilir .

Büyük konusmak midir bu onu da bilmiyorum. Ama spira de bunu cok duyuyoruz zaten.

Kardesiniz dogumdan sonra hamile kaldi mi peki?ikizlerden sonra.
Arkadaşım o
Yok kalmadı iğne yaptırıyor ama doğum sonrası her adet gecikmesinde arayip ağlıyor sonra adet oluyor ve arada ikili hap kullanıyor

Allaha sükür kocamdan vs bi sorunum yok ama o kazayla hamilelik bende de oldu :)
Benmkisi şöyle oldu.
Ilk hamileligmi cok istedim ve hamile kaldim erken dogum yaptim 33 haftada küvezdi vs atlattik cok sükür derken 40 im cikti tabi daha ònce hic korunmamistim.
Neyle koruncagimi düsünürken dogumdan 2 ay sonra cok dikkat etmemize ragmen hamile kaldim :)
Onuda dogurdum :))
3 aylik smdi busfer 40im cikar cikmaz kostum gttim nexplanon yani eski adıyla implanon taktirdim :)
Bidaha kendimi tehlikeye atamazdim .
Benmkisi byle oldu :))

Genelde geri çekilme yöntemi denen aslında yöntem bile denemeyecek ama kadınlar arasında ilk öğrenen korunma yöntemi ile kaza ile hamile kalınıyor. 2. Kondom yanlış kullanımı. Ereksiyon olur olmaz takılması gerekirken dur biraz kondomsuz olsun sonra takarız diyip kaza oluyor. Aslında zevk suyu denen şeyle bile bu sperm ler erkekten kadına geçebiliyor bunu hesaba katmıyorlar. Kondomu ilişki sonrası kontrol etmiyor lar bu gerçi çok düşük ihtimal ama bir sızıntı vs varsa derhal ertesi gün hapı almak gerek.

Düzensiz kullanılan doğum kontrol hapları var bide tabi.

En tehlikeli yöntemlerden biri adet takvimine göre aaa benim doğurganlık donemim değil korunmaya gerek yok demek. Bunuda çok yapan var.

Sütüm koruyor diyen var .

Sprail in kontrol edilmemesi. Ama ben bu Sprail e hiç Güvenmiyorum. Sprail le hamile kalan bildiğim var.

Gecen bi habere cok kötü sartlarda yasayan bi aile konu olmus. Aileye baktim. Yuva gibi. Niye bu kadar cocuk desen cemkirirler suratina.

Dün bi konu vardi. Ablasina yardim etmek isteyen biri. Ablasi kocasindan ayrilmis. Bi cocugu varmis 5 yasinda. Bunlar 1 yil sonra barismislar ve nikah yapmislar tekrar. Nikahtan 5 ay sonra adam ablasindan yine bosanacakmis. Yalniz ablasi 8 aylik hamile. Parasizlik,aldatma her sey var yalniz. Niye korunmamis diyorum. Sanane kazayla oldu cevabi aliyorum. Yahu demek ki iki nikah arasi olmus bu cocuk. O arada korunma falan olmamis iste. Barisinca aska gelmisler. Kaza yapmayin sunun adini.

biz garip bir milletiz aslında.maddi durumu olmayan çok çocuklu ailelere kızarız niye korunmadın bakamayacaksın niye doğurdun bunları diye,maddi durumum yok hamileyim aldırmak istiyorum diyen bir kadına da Allah rızkını verir katil olma deriz.doğurunca da bakamayacaktın niye doğurdun diye çıkışırız.

bunu bende yapıyorum hepimiz de :)))

sosyal msjımı veriyorum; en iyisi çift taraflı korunma

Bir iki yıl önce böyle çocuk yapıp birde burda aldırayımmı diye gunahına ortak arayan birine çok cuk oturan bir cevap vermiştim de. Kk deki ilk cezamı almıştım. Pişman değilim. Ohhh söyledim içimde kalmadı

Ama her durumda da cocuk cekiyor bunu. Aldirma olayinda da, dogurma olayinda da. Buna sinir oluyorum. Icim gidiyor yavrulara. Az sevişin ya diye haykirasim geliyor. Ne haddimeyse iste?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…