Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

Vallahi onu bende çok merak ediyorum. :işsiz:

3 yıldır çocuk istiyorum kist ameliyatı falan geçti başımdan ama hiç kalamadım yanlışlıkla. Hatta tatilde tam yumurtlama günümdü 10 gün boyunca her gün ilişki oldu biri de mi tutmaz yok asla kalamıyorum. Kazayla hamile kaldım diyorlar ya yada tek denemede kaldım diyorlar işte o zaman böyle bayılasıyım geliyor:kızgın:
Bence İMKANSIZ ben inanmıyorum kesinlikle inanmıyorum kazayla hamile kalana:sinirli:
Cunku istiyorsun o yuzden kalamiyorsun..

Bu hap iside risk ama.. hem tam zamaninda icmek gerekiyo hem ishal filan olursan kusarsan mesela baska birsey kullanirsan etkisini azaltip yok edebiliyor..birde uzun vaadede meme kanseri yapiyor diye duydum.. yani ne kadar dogru bilemem tabii.. bu sebeplerden hap cok iyi bir korunma gibi gelmedi bana hic
Altı üstü iki gün saatine uymadim
Hamile kaldım mesela ben
Yasmin kullanırken

Vallahi onu bende çok merak ediyorum. :işsiz:

3 yıldır çocuk istiyorum kist ameliyatı falan geçti başımdan ama hiç kalamadım yanlışlıkla. Hatta tatilde tam yumurtlama günümdü 10 gün boyunca her gün ilişki oldu biri de mi tutmaz yok asla kalamıyorum. Kazayla hamile kaldım diyorlar ya yada tek denemede kaldım diyorlar işte o zaman böyle bayılasıyım geliyor:kızgın:
Bence İMKANSIZ ben inanmıyorum kesinlikle inanmıyorum kazayla hamile kalana:sinirli:
Hatun doğum kontrol hapının saatine uymayıp hamile kalmış saatine.biz kadınlıktan istifa edelim bence, becremiyoruz bu işi 😄 hormon ,mormon, rahim şekli falan filan herşey normal ben de bayılacağım valla.

Altı üstü iki gün saatine uymadim
Hamile kaldım mesela ben
Yasmin kullanırken
Cidden onca zaman duzenli kullaniyorsun 1 kez yapmasan emekletin cop oluyomus gibi.. tobe tabii kimse evladindan pisman olmaz ama tekrar nasil guveneceksin.. ok ihmal etmissin sende ama bu kadar mi farkeder diye dusunuyor insan

Hatun doğum kontrol hapının saatine uymayıp hamile kalmış saatine.biz kadınlıktan istifa edelim bence, becremiyoruz bu işi 😄 hormon ,mormon, rahim şekli falan filan herşey normal ben de bayılacağım valla.
benim de kist ameliyatımdan sonra normale döndü bu arada toplamda 7 adet kist çıkarttılar en büyüğü 10cm en küçük 4cm di ona rağmen adetlerim aşırı düzenli oluyordu hala da öyle saati bile belli yumurtlamada görüyorum o kadar kistle de görüyordum ama yok anam yok olmuyor. Tatilde unutalım hiç düşünmeyelim dedik yine de olmadı...

Nasıl oluyor da burada ki hatunlar boşanırken hamile olduğunu öğreniyor, yok çocuğu 2 aylıkken bir daha hamile kalıyor, yok korunurken kalıyor benim akıl yetmiyor :KK45:

benim de kist ameliyatımdan sonra normale döndü bu arada toplamda 7 adet kist çıkarttılar en büyüğü 10cm en küçük 4cm di ona rağmen adetlerim aşırı düzenli oluyordu hala da öyle saati bile belli yumurtlamada görüyorum o kadar kistle de görüyordum ama yok anam yok olmuyor. Tatilde unutalım hiç düşünmeyelim dedik yine de olmadı...

Nasıl oluyor da burada ki hatunlar boşanırken hamile olduğunu öğreniyor, yok çocuğu 2 aylıkken bir daha hamile kalıyor, yok korunurken kalıyor benim akıl yetmiyor :KK45:
Kader ortağım gel sarılalım 😄 içten içe insan gıcık oluyor değil mi ? Sende en azından kist varmış bende o bile yok.doktora gitsem korunurken hamile kalanla aramda hiçbir fark da yok.neden böyle oluyor aklım almıyor. Bir evlilik bir de hamilelik kısmet demek ki.doktor bile sonuçlara bakarken eee birşey yok diye şaşırıp kalıyor.

Kader ortağım gel sarılalım 😄 içten içe indan gıcık oluyor değil mi ? Sende en azından kist varmış bende o bile yok.doktora gitsem korunurken hamile kalanla aramda hiçbir fark da yok.neden böyle oluyor aklım almıyor. Bir evlilik bir de hamilelik kısmet demek ki.
Yaa kaç senedir istiyorsunnn? Ben evleneli 4 sene oldu görümcem ben evlendiğim de 10. senesini kutluyor ve 2 çocuğu var... Şimdi 14. senesindeler ve 4 çocuğu var peş peşe KAZAYLA hamile kalmış. Benim psikoloji nanay oldu:süslü:

Kader ortağım gel sarılalım 😄 içten içe insan gıcık oluyor değil mi ? Sende en azından kist varmış bende o bile yok.doktora gitsem korunurken hamile kalanla aramda hiçbir fark da yok.neden böyle oluyor aklım almıyor. Bir evlilik bir de hamilelik kısmet demek ki.doktor bile sonuçlara bakarken eee birşey yok diye şaşırıp kalıyor.
Artık nefret etmişim kazayla hamile kaldım, korunurken hamile kaldım diyene
1666687402784.png
şöyle yapasım gelmiyor değil hani

Yaa kaç senedir istiyorsunnn? Ben evleneli 4 sene oldu görümcem ben evlendiğim de 10. senesini kutluyor ve 2 çocuğu var... Şimdi 14. senesindeler ve 4 çocuğu var peş peşe KAZAYLA hamile kalmış. Benim psikoloji nanay oldu:süslü:
Ben evli değilim ama uzun yıllar cinsel hayatım olduğu için bir şekilde fark ettim kalamadığımı.son yıllarda korunmuyorum bile artık.umudu kestiğim için.

Hiçbir zaman tamamen bırakamazsın.
Yaa bir de şunlar var duymuşsundur;

'ÇOK İSTİYORDUM GİTMEDİĞİM DOKTOR KALMADI ARTIK BOŞVER DEDİM KENDİME OLMAYACAK İSTEMEYİ TAMAMEN BIRAKTIM HİİİÇÇ AKLIMA BİLE GELMEDİ ADETİM GEÇMİŞ BİLE ÇOK SONRA ANLADIM'

Bir de bunlara öyle uyuz oluyorum kiiii. Ya insan adetininin geçtiğini nasıl anlamaz zaten istiyormuşsun nasıl tamamen sildin unuttun. İlişkide de mi aklına gelmedi ? Bi de etrafımda unut diyorlar tamamen unut unutunca oluyormuş. Nasıl unutayım be imkansız istemiyorum dediğim halde unutmuyorum
:KK57:

Siz evli değilseniz, çocuk sahibi olmayı neden bu kadar taktınız? Bekar anne de olunabilir de. Memursanız sanki iyi bakmazlar. Özelde bile böyle.

Yumurta rezerviymiş.baktırmaya korkuyorum o kadar ayrıntılı.sen baktırdın mı ?
Evett baktırman lazım en önemli şey o işte. Hem ameliyattan önce hem sonra baktılar. Adetin 2. günü git baktır korkulacak hiç bir şey yok eğer az ise ona göre yol izlersin zaten normalse korkmana bile gerek kalmayacak ve kafan rahat olacak. Kan alıyorlar zaten bir de tüm hormonların en doğru sonucu adetin 2. gününde çıkıyor hepsine baktırmış olacaksın bundan güzel ne var

X